Afvalverwerking

Bij een goed kantoor interieur hoort ook een opgeruimd kantoor. Prullenbakken, papierbakken, pedaalemmers, asbakken en meer! Bestel eenvoudig je papier- of prullenbak online en houd je kantoor op een eenvoudige manier netjes. Van groot tot klein en diverse kleuren, je vindt altijd een oplossing die past bij jouw kantoorinrichting

Producten 1-30 van 45

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Prullenbakken online kopen

Is het bij jullie vaak maar een rommel op kantoor, of op je bureau? Bij Albeka snappen we dat je je kantoor strak en netjes wilt houden. Bestel daarom een handige prullenbak voor op je werkplek. Niet alleen praktisch, maar een prullenbak moet natuurlijk ook nog een beetje leuk zijn in design. Op Albeka.nl vindt je prullenabakken die functioneel zijn, maar waarbij design ook altijd in het achterhoofd is gehouden. Je vindt uitsluitend de beste kwaliteit van merken als bijvoorbeeld Vepa Bins.

Papierbakken, asbakken en veel meer

Buiten prullenbakken zijn er nog veel meer accessoires om afval mee te verwerken. We vinden dat er voor iedereen een handige oplossing moet zijn, waarmee alles netjes blijft. Zijn er mensen die roken op kantoor? Zet dan een nette asbas neer buiten de werkplek, om je stoep en entree netjes te houden. Je vindt wandasbakken, maar ook vaste staande asbakken. Ook vind je in ons online assortiment papierverwerkers en papierbakken. Kortom, houd de boel netjes met de accessoires van Albeka.