Bureaustoelmatten

Ben je toe aan een bureau mat voor onder je bureaustoel? Bekijk de Albeka 'vloerbeschermer bureaustoel -matten'. Een bureau mat houd je tapijt op kantoor netjes. Je vindt in ons assortiment bureau matten die passen binnen iedere kantoorruimte en zijn zeer slijtvast. Je vindt matten voor op tapijt, maar ook voor harde ondervloeren. Bestel eenvoudig je accessoires online.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bureaumat en vloerberschermers voor harde en zachte vloeren

Je zoekt een manier om je vloer te beschermen tegen het verrijden van je bureaustoel? Dan is een vloerbeschermer bureaustoel van Albeka de vloermat voor harde vloeren, zoals bijvoorbeeld laminaat ook parket. Er zijn ook vloermatten voor zachte vloeren, zoals tapijt. Het doel van de vloermatten is je vloeren te beschermen tegen slijtage door je bureaustoel wielen. Voor elk type vloer vind je bij Albeka de juiste vloermat en ook nog eens voor een scherpe prijs. Advies nodig? Kom langs in één van onze showrooms, of neem contact op en spreek direct met een specialist.

Waarom een vloerbeschermer of bureaumat voor jouw bureaustoel gebruiken?

Een vloerbeschermer of bureaumat is niet alleen handig voor het beschermen van je vloer, het is ook nog eens goed voor je bureaustoel. Je bureaustoel zal namelijk minder snel slijten wanneer je een vloerbeschermer of bureaumat gebruikt. Ook zal je bureaustoel minder snel verkleuren door vuil en stof. Bovendien is het gebruik van een vloerbeschermer of bureaumat een stuk hygiënischer dan wanneer je je bureaustoel rechtstreeks op de vloer zet.

Kortom, het gebruik van een vloerbeschermer of bureaumat is niet alleen handig, het is ook nog eens goed voor je bureaustoel.

Hoe kies je de juiste vloerbeschermer voor een bureaustoel

Vloerbeschermers zijn er in allerlei soorten en maten en verschillende materialen, dus het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken. Gelukkig zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten om ervoor te zorgen dat je de beste vloerbeschermer voor jouw bureaustoel uitkiest.

Allereerst moet je kijken naar de grootte van de vloerbeschermer of bureaustoel plaat. Je wilt natuurlijk dat de vloerbeschermer onder je bureaustoel past, maar je wilt ook dat hij niet te groot is. Een vloerbeschermer die te groot is, kan ervoor zorgen dat je stoel omvalt of dat je er moeilijk mee kunt rollen. Kies dus een vloerbeschermer of bureaustoelmat die net iets smaller is dan de onderkant van je bureaustoel.

Ten tweede moet je kijken naar de materiaalkeuze van de vloerbescherming voor jouw bureaustoel. Er zijn vloerbeschermers van rubber, kunststof, leer of zelfs wol. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Rubber vloerbeschermers zijn bijvoorbeeld stevig en duurzaam, maar ze kunnen wel een beetje moeilijk te verplaatsen zijn. Kunststof vloerbeschermers zijn daarentegen makkelijker te verplaatsen, maar ze zijn niet zo stevig.

Ten derde moet je kijken naar de pasvorm van de vloerbeschermer. Je wilt natuurlijk dat de vloerbeschermer stevig onder je bureaustoel blijft zitten, dus kies een vloerbeschermer met een goede pasvorm. Een vloerbeschermer of bureaustoel plaat met een elastische band om de onderkant is bijvoorbeeld een goede keuze.

Als je deze drie dingen in gedachten houdt, kies je zeker de beste vloerbeschermer voor jouw bureaustoel. Heb je toch nog vragen schroom dan niet om met één van onze experts contact op te nemen.

De verschillende soorten vloerbeschermers en bureaustoelmat soorten

Vloerbeschermers zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er speciale vloerbeschermers voor bureaustoelen. Dit zijn meestal dunne plastic matjes die je onder je bureaustoel legt. Zo bescherm je de vloer tegen krassen en deukjes. Er zijn ook speciale vloerbeschermers voor tafels en stoelen. Dit zijn meestal dikkere plastic matjes die je onder de meubels legt. Zo bescherm je de vloer tegen krassen en deukjes.

Albeka heeft een ruim assortiment aan vloerbescherming voor kantoormeubelen zoals bureaustoelen, archiefkasten, lockers, en veel meer. Bekijk ook voor een duurzaam oplossing naar ons gebruikte kantoormeubelen assortiment.