Zichtschotten

Mis je soms net even dat stukje concentratie en rust op je kantoor? Of heb je last van je collega's? ;-). Dan is een zichtschot zeker iets voor jouw werkplek. Een zichtschot zorgt voor meer concentratie en rust achter je bureau. Met de geperforeerde schaamschotten en zichtschotten van Albeka kun je dus perfect je bureau afsluiten voor je collega’s. Je vindt de zichtschotten in diverse maten en afmetingen passend op vrijwel ieder bureau. Al onze zichtschotten worden geleverd inclusief bevestigingsklemmen. Koop je accessoires eenvoudig online, of bezoek onze showrooms voor advies.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schaamschot bureau kopen voor meer privacy

Schaamschotten voor het bureau? Ja dat kan! Schaamschotten, ook wel zichtschotten genoemd zijn een essentieel onderdeel geworden van de moderne kantoorinrichting. We willen met zijn alle efficiënter werken en meer privacy draagt daaraan bij. Bij Albeka begrijpen we het belang van schaamschotten en zichtschotten voor bureaus. Het creëren van een productieve en comfortabele werkomgeving. 

De voordelen van de zichtschotten van Albeka

Zichtschotten en schaamschotten bieden een tal van voordelen. Ze bevorderen de privacy, zorgen voor minder afleiding en verbeterd ook nog eens de concentratie van de medewerkers. Bovendien dragen de zichtschotten ook bij aan geluidsabsorptie, wat de algehele werksfeer ten goede komt. 

Schaamschotten bureau voor elke behoefte

Bij Albeka vinden we het belangrijk dat we voldoen aan jouw persoonlijke wensen en eisen. Daarom hebben wij verschillende soorten schaamschotten voor het bureau beschikbaar in ons assortiment. We hebben vaste zichtschotten maar ook verstelbare zichtschotten. De keuze hangt af van jouw behoefte en de specifieke taken van de medewerkers. Bij bepaalde functies is privacy erg van belang. Denk bijvoorbeeld aan iemand van de financiële administratie of die een HR functie heeft en met gevoelige gegevens werkt. 

Zichtschot of schaamschot bureau kopen: de kosten

De prijzen van de zichtschotten beginnen bij ons vanaf €79,- en kunnen oplopen tot zo’n €155,-. Ook maken we de zichtschotten op maat gemaakt, zodat het zichtschot altijd voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren. De maten die wij bijvoorbeeld in het assortiment hebben zijn :

  • 120 x 39 cm
  • 160 x 39 cm
  • 180 x 39 cm

Duurzame zichtschotten

Staat duurzaamheid hoog in het vaandel in jouw bedrijf? Dan hebben wij ook duurzame opties zoals bijvoorbeeld de Eco Screen Zichtschot. Deze is gemaakt van recyclede PET flessen. Zo dragen we samen een steentje bij aan het milieu. 

Zichtschot bestellen bij Albeka

In onze webshop kan je eenvoudig de gewenste producten bestellen. Ook hebben wij jou online privacy en veiligheid hoog op ons lijstje staan. We zijn aangesloten bij het keurmerk voor online winkelen namelijk: Stichting Webshop Keurmerk en Thuiswinkel Waarborg Zakelijk. Wij leveren onze producten door heel Nederland en België met een eigen bezorgservice. Zo ben jij gegarandeerd van de kwaliteit van de bezorger. Wij bieden een betrouwbare, persoonlijke en professionele service! Wij bezorgen de bestelling precies op de plek die jij in gedachten hebt. Verder is het ook mogelijk dat wij de producten voor je in elkaar zetten. Dit doen we graag én met een glimlach!

Verschillende soorten kantoor schaamschotten

Kom eens naar onze showroom

Bij Albeka snappen we dat online bestellen lastig kan zijn. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Je kan zelfs producten bij ons testen om te kijken of het wel écht bevalt. Zo garanderen wij altijd de beste service én de beste kwaliteit. Je bent van harte welkom in onze showrooms in Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en in Zoetermeer

Breed assortiment voor het kantoor

Naast onze zichtschotten die meer privacy bieden kan je bij Albeka terecht voor alles wat met kantoorinrichting te maken heeft. Wij bieden een breed assortiment aan waaronder:

Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons tweedehands kantoormeubelen te kopen. Ook bij onze tweedehands producten bewaken wij de kwaliteit van de producten. Daarbij dragen tweedehands kantoormeubelen mee aan duurzaamheid. 

Vragen of opmerkingen?

Dan staan we je graag te woord. Neem contact op met onze klantenservice of bekijk onze veelgestelde vragen.  Daarnaast kan je ons ook een bericht sturen via Whatsapp en zijn wij per mail te bereiken via contact pagina. We hopen je snel te zien!