Gratis interieuradvies

Wil jij meer dan alleen kantoormeubilair voor je bedrijfspand of kantoor? Ons Interieurlab voorziet je van een geheel vrijblijvend en uitgebreid interieuradvies inclusief 2D/3D tekening. We laten je zien hoe je kantooromgeving het beste tot zijn recht komt met de mooiste gebruikte en nieuwe kantoormeubelen, wand-, raam- en vloerbekleding, verlichting en nog veel meer. Benieuwd geraakt naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op of vraag direct een interieuradvies aan!

Vraag gratis interieuradvies aan.

Binnen 1 werkdag reactie.

Gratis en vrijblijvend advies
Van meubel tot decoratie
Bijpassende uitstraling bij je brand

Hoe gaan we te werk?

Mocht je graag willen weten hoe zo’n proces er nu uit ziet!

Interieuradvies aanvraag

Let's meet! Na het ontvangen van het interieuradvies plannen we een kennismakingsgesprek. Hierbij gaan we op zoek naar de identiteit en visie van de klant, en naar de wensen en eisen voor het nieuwe interieur.

Proceed

Het creatieve proces

Na het kennismakingsgesprek start het ontwerpproces! Allereerst bepalen we het concept waarmee we gaan werken aan de hand van het Programma van Eisen. Deze wordt opgesteld n.a.v. stap 1. Dit make we visueel door middel van een moodboard. Dit moodboard wordt de basis voor het Voorlopige Ontwerp!

Naar de tekentafel

Afhankelijk van de klant en de omvang van het project schetsen we via de computer een prachtige 2D en / of 3D tekening. Op deze manier krijgt de klant een goede indruk hoe zijn / haar interieur er uit kan gaan zien.

Proceed
Proceed

Terugkoppeling

Aan de hand van een schets / 3D ontwerp krijgt de klant een voorstel te zien van het eindproduct. Hier kan de klant bijvoorbeeld nog keuzes maken dan wel aangeven of er zaken zijn die liever iets anders moeten.

Proceed

Definitieve ontwerp + realisatie

We maken het ontwerp definitief! Na akkoord op de offerte gaan we alles in gang zetten en kunnen we natuurlijk niet wachten om het nieuwe interieur te realiseren.

Projecten & Resultaten

Voor ieder project kunnen wij je voorzien van goed en degelijk advies met frisse en stijlvolle interieur ideeën. Je kunt bij ons terecht voor een kleine ruimte en een enkele stoel, tot het inrichten van een compleet kantoor. Binnen het vrijblijvende interieuradvies nemen we alle aspecten mee. Dus niet alleen de meubels, maar ook de muurbekleding, kleurstellingen, akoestische oplossingen en decoratie. Betaalbaar en duurzaam design!

Maak kennis met Annelies!

Gepassioneerd interieurstylist met diverse jaren ervaring, zowel in de woninginrichting, als in de kantoorinrichting. Afgestudeerd als interieuradviseur met ruime en deskundige ervaring met diverse programma’s, waaronder Adobe InDesign en pCon.planner. Gemotiveerd om uw kantoorruimte met creatieve en inspirerende ideeën tot leven te brengen.