Alles op het gebied van afvalverwerking

Bij Albeka hebben we een breed assortiment met heel veel verschillende prullenbakken en recyclebakken. Bang voor rommel op je werkplek? Kies dan voor een van onze (vlamdovende) papierbakken. Ben je op zoek naar een goede oplossing voor afvalscheiding? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Waarom afval scheiden?

Het scheiden van afval maakt het mogelijk dat weggegooid afval opnieuw gebruikt dan wel gerecycled kan worden. En er wordt natuurlijk nogal wat weggegooid op de werkvloer. Denk aan restjes eten in de pauze, papier op kantoor. Dit zijn zomaar een paar kleine voorbeelden. Door afval te recyclen zijn er minder grondstoffen nodig en is er minder uitstoot. Het is dus ook erg duurzaam! Bekijk hier hoe Albeka zich bezighoud met duurzaamheid.

Onze categorie afvalscheiding bied de oplossing. Deze afval-/recyclebakken maken het mogelijk je afval te scheiden zowel op kantoor als in de kantine. 

Een nettere werkomgeving

Het aanschaffen van afvalverwerking op en om kantoor heeft vele voordelen. Maar het voornaamste voordeel is dat het je kantoor netjes houd. Het nieuwe assortiment afvalverwerking bied hier altijd een goede oplossing. Heb je er al eens over nagedacht om elke werkplek te voorzien van een afvalbak? Zo kan iedereen hun afval direct weggooien. Een centrale afvalbak is ook handig. Deze hebben we uiteraard ook met een pedaal, wel zo hygiënisch! Bovendien moet iedereen dan even lopen om zijn of haar afval weg te gooien. Zo heeft iedereen weer een loopje!

Best verkochte afvalverwerking

Search engine powered by ElasticSuite