Bureauwanden

Het afschermen van je werkplek in een handomdraai! Op je werkplek of binnen je kantoorruimte kan een uitkomst zijn om privacy te verbeteren of de akoestiek te verbeteren. De bureauwanden in ons assortiment zijn geheel geproduceerd en ontwikkeld in Nederland en bieden een perfecte oplossing voor jouw kantoorruimte. Onze wanden zijn leverbaar in zeer veel kleuren en maten en altijd tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Producten 1-30 van 76

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Scheidingswanden verbeteren de akoestiek

Heb je op je werkplek of kantoor veel last van een rumoerige ruimte? Of zou je graag wat meer privacy willen creëren op de werkvloer? Dan is het een goed idee om te kijken naar een degelijke akoestische oplossing. De akoestiek verbeteren maakt het werken niet alleen comfortabeler, maar zorg ook voor meer concentratie en minder stress. De scheidingswanden die je vindt in het assortiment van Albeka zijn gemaakt van polyester voorzien van een vulling opgebouwd uit gerecycled textiel. Gemaakt in Nederland van uitsluitend hoogwaardige materialen, zoals gepoedercoat aluminium. Ook is de stof in de wanden in de basis gemaakt van vlam-vertragend Trevira CS. Albeka biedt niet alleen een goede akoestische oplossingen met onze bureauwanden, maar ook tegen een verrassend scherpe prijs!

Hoe wordt de akoestiek beoordeeld bij de bureauwanden

Scheidingswanden voor je bureau zorgen ervoor dat het geluid tegen gehouden wordt tussen twee verschillende ruimtes, bureau's of werkplekken. De kern van een scheidingswand is vaak gevuld met isolerend materiaal, dit zorgt ervoor dat het geluid niet verder door kan maar terug gaat. Doordat het geluid eerst door de scheidingswand gaat wordt het eerst gedempt en vervolgens wordt deze weer teruggekaatst (vaak bij iets dikkere wanden). Natuurlijk heb je ook dunnere scheidingswanden. Hier is de werking minder omdat kern van deze scheidingswanden bestaat uit één enkel isolerend vlak, bij een dikkere zijn dit er twee. Bij een enkel dun paneel wordt het geluid alleen gedempt en niet tegengehouden. Het geluid dat door de scheidingswand gaat wordt dus wel verminderd, maar heeft een minder effect. Ook kun je kiezen voor vrijstaande wanden.

Akoestische wanden snel online bestellen

Je kunt bij Albeka snel en handig online al je akoestische bureauwanden bestellen. Alle wanden zijn snel te zoeken en te vinden op kleur, afmeting en materiaal.Ook kun je de voetkruizen eenvoudig vinden en bijbestellen. In ons assortiment vind je ten minste 6 kleuren in 4 verschillende afmetingen. Naast ons assortiment nieuwe bureauwanden verkopen wij ook tweedehands bureauwanden. Uiteraard ben je van harte welkom in één van onze showrooms om de door jouw gewenste scheidingswanden uit te zoeken en te testen. Voor al je akoestische vraagstukken kun je je altijd richten tot onze verkoopadviseurs en klantenservice die je een inhoudelijk oplossing kunnen bieden en een offerte op maat.

Tips om je kantoorruimte akoestisch in te richten

  • Zorg voor voldoende tapijten, of gebruik vloerbedekking Het is van belang dat er raamdecoratie wordt gebruikt. Dit dempt het geluid, dat door de ruimte kaatst.
  • Als je nog niet geheel tevreden kun je gebruik maken van akoestische plafondplaten
  • Wil je graag de ruimte flexibel indelen, gebruik dan verrijdbare staande scheidingswanden.
  • Tijdens het bellen is het ook van belang om headsets te gebruiken. Hiermee kun je het kantoor rustig houden door het gesprek te voeren in een andere ruimte..
Search engine powered by ElasticSuite