Bureauwanden gebruikt

Op zoek naar goedkope tweedehands bureauwanden? Om meer rust te creëren en een betere akoestiek te krijgen op kantoor, zijn tweedehands bureauwanden een perfecte oplossing. Binnen ons assortiment gebruikte bureauwanden bieden wij altijd uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Help mee om tweedehands kantoormeubelen een tweede kans te geven. Bestel eenvoudig online een goedkope scheidingswand.

29 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tweedehands bureauwanden online kopen

Is het onrustig of druk op jullie kantoor of werkplek? Akoestiek verbeteren is de moeite waard om te onderzoeken. Gebruikte bureauwanden passen binnen iedere ruimte. Je vindt gebruikte bureauwanden in diverse merken, kleuren (stof) en hoogten. Een keuze is eenvoudig te maken om je kantoorruimte de gewenste akoestiek te geven! De gebruikte wanden zorgen dat het geluid wordt opgezogen en daardoor de rust verbeterd. Alle gebruikte scheidingswanden zijn van topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs! Liever nieuw kijk dan eens in ons assortiment nieuwe bureauwanden.

Heb je vragen over de tweedehands scheidingswanden, of wil je graag een offerte op maat of eerst eens bekijken? Kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op voor advies op maat.