Scheidingswanden

Op zoek naar scheidingswanden om je akoestiek op kantoor te verbeteren? De vrijstaande scheidingswanden zijn ideaal om je kantoorruimte aan te passen in een handomdraai! Op deze manier verbeter je de privacy, rust en de akoestiek in een rumoerige ruimte. De vrijstaande akoestische scheidingswanden kunnen op een hele eenvoudige manier los weggezet worden, waardoor je naar eigen smaak en inzicht je kantoor kunt verbeteren. Bij Albeka bieden we de losstaande scheidingswanden aan in diverse kleuren, afmetingen en voetsoorten.

Producten 1-30 van 41

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Voordelen van een vrijstaande scheidingswand

Het voordeel van een losstaande scheidingswand is dat je je kantoor dus handmatig zelf kunt indelen en de vrijstaande akoestische panelen op de voor jou meest geschikt plek kunt neerzetten en eindeloos kunt combineren. Geluid op kantoor kan echt erg hinderlijk zijn. Om bijvoorbeeld callcenters of sales afdelingen is het een absolute aanrader om door middel van de akoestische scheidingswanden het geluid te dempen, zodat je beter en geconcentreerd je werk kunt doen. Ook kun je kiezen uit akoestische bureauwanden.

Akoestische scheidingswanden online kopen

In ons assortiment vind je veel verschillende types vrijstaande wanden met veel kleurmogelijkheden. De vrijstaande scheidingswanden zijn gemaakt van zeer hoogwaardig materiaal. Polyester voorzien van een vulling opgebouwd uit gerecycled textiel. Gemaakt in Nederland van uitsluitend hoogwaardige materialen, zoals gepoedercoat aluminium. Ook is de stof in de wanden in de basis gemaakt van vlamvertragend Trevira CS.

Advies voor akoestische scheidingswanden op kantoor

Akoestiek kan lastig zijn omdat je vaak met meer factoren te maken hebt, zoals materiaal muren, type vloer en wandbekleding. Wat is nodig en hoe kunnen akoestische scheidingswanden nog een betere oplossing bieden. Voor een advies op maat kun je langskomen in één van onze showrooms. Onze deskundige medewerkers kunnen je begeleiden naar een degelijk advies om de akoestiek door middel van scheidingswanden te verbeteren. Ook is het mogelijk onze interieuradviseur aan te laten sluiten om ook het uiteindelijke design te finetunen. Zien we je snel?