Vrijstaande wanden gebruikt

Op zoek naar tweedehands akoestische scheidingswanden? Je koopt tweedehands bij Albeka. Wij bieden een diverse gebruikte scheidingswanden in diverse kleuren, afmetingen en materialen. Naast de akoestiek is het design ook belangrijk. Koop eenvoudig online.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tweedehands akoestische scheidingswanden online kopen

In veel kantoren is de akoestiek niet goed geregeld. Om dit probleem op te lossen zijn de gebruikte vrijstaande wanden ontworpen. Deze wanden zorgen ervoor dat de akoestiek beter uitgebalanceerd raakt en het overtollige geluid geabsorbeerd wordt. Albeka biedt een ruim assortiment tweedehandse scheidingswanden. Beschikbaar in diverse maten, kleuren en soorten, plus altijd tegen een zeer scherpe prijs! Daarnaast is tweedehands kantoormeubilair ook een verantwoorde, duurzame keuze. Je verlengt hiermee de levenscyclus. Wordt daarom ook de trotse eigenaar van een duurzame akoestische wand.

Heb je vragen over de tweedehands akoestische wanden, of wil je graag een offerte op maat of eerst eens bekijken? Kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op voor advies op maat.