Akoestische plantenbak SENA - 85 x 118 cm

 • art. 19719
 • Levering
 • Levertijd: 4 tot 6 weken

In de uitvoering

 • Akoestische plantenbak SENA - 85 x 118 cm
  1.156, 76 956, 00
1.156, 76 956, 00
In voorraad
SKU
19719

Indien op voorraad direct afhalen in 3 Albeka showrooms

Maak je bestelling compleet:
 1. Wielen t.b.v. SENA
  164, 56 136, 00
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd 5 jaar garantie op je product
 • Levering in heel Nederland en België
 • Gratis ophalen in onze showrooms

Oordeel Albeka

Voor meer dan 90% gemaakt van gerecyclede materialen

Verkrijgbaar met of zonder Xanuda kunstplant

De SENA is in helemaal handgemaakt in Nederland

Voorzien van een prachtige, grijze stoffering

Zonder wielen is de SENA relatief lastig te verplaatsen

Beschrijving

De Dutchcreen Sena wordt gemaakt van de oude, afgekeurde werkbladen die bij ons binnenkomen. Dutchcreen creëert een prachtige plantenbak die voor meer dan 90% gemaakt is van gerecyclede materialen en helemaal met de hand wordt gemaakt in Nederland. 

De SENA is 118 cm hoog en 31 cm diep. Hij is leverbaar in 3 dieptes, namelijk 85, 125 en 163 cm. De buitenkant van de SENA is mooi afgewerkt met een luxe stoffering. Deze is standaard uitgevoerd in het grijs, maar op aanvraag zijn alle denkbare kleuren mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Kies ervoor om de Akoestische Plantenbak SENA te voorzien van de weelderige Xanadu kunstplant, of ga voor de variant zonder plant als je zelf planten toe wil voegen.

Wat de Akoestische Plantenbak SENA echt onderscheidt, is het gebruik van gerecyclede panelen voor een doeltreffende akoestische werking. Deze duurzame benadering draagt niet alleen bij aan een beter geluidscomfort in jouw ruimte, maar ook aan een verantwoorde omgang met materialen en het milieu. Bovendien is de Akoestische Plantenbak SENA trots om 100% Made In Holland te zijn, wat garant staat voor vakmanschap en kwaliteit.

Voeg extra wielen toe om de SENA te kunnen verrijden. Op deze manier wordt je ruimte modulair en kun je hem flexibel en naar wens inrichten.

Breng harmonie in jouw ruimte met de Akoestische Plantenbak SENA - waar functionaliteit en design samenkomen in een Nederlands meesterwerk. Bekijk ons assortiment en transformeer jouw omgeving met deze unieke combinatie van groen, geluidsdemping en stijl.

Meer informatie
Beoordeling
Nieuw
Garantie5 jaar
Montage
Gemonteerd geleverd
Gewicht (in kg)30
Breedte (in cm)85
Diepte (in cm)31
KleurGrijs
Hoogte (in cm)118
MerkDutchcreen