Ahrend Kantoormeubelen


Ahrend

Staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en design, kortom klasse meubilair! Of het nu gaat om tweedehandse of gebruikte roldeurkasten van ahrend of om gebruikte bureaustoel van Ahrend 220 en 230. Albeka is de specialist op het gebied van gebruikte kantoormeubelen van Ahrend. 

Bekijk het Ahrend aanbod >

Gispen Kantoormeubelen

Gispen

Gispen kantoormeubelen koopt u gebruikt bij Albeka. We zijn de specialist op het gebied van tweedehands kantoormeubelen van het merk Gispen. Gispen is het Nederlandse merk dat bekend staat om zijn prachtige design. Gispen ademt design en is erg gelieft bij verzamelaars. 

Bekijk het Gispen aanbod >

Vitra Kantoormeubelen

Vitra

We zijn de specialist op het gebied van tweedehands kantoormeubelen van het merk Vitra. Een Zwitsers bedrijf dat via de kracht van design de kwaliteit van privéwoningen, kantoren en openbare ruimtes wil verbeteren. Bekijk snel ons topaanbod Vitra!     

Bekijk het Vitra aanbod >

Kembo Kantoormeubelen

Kembo

Kembo Koopt u gebruikt bij Albeka. We zijn de specialist op het gebied van tweedehands kantoormeubelen van het merk KEMBO. KEMBO is een merk dat zich richt op hoge kwaliteit, zowel in de uitvoering en verwerking, als in het design, aangepast aan specifieke gebruikers.

Bekijk het Kembo aanbod > 

 

Bisley Kantoormeubelen

Bisley

Staat bekend om de uitstekende kwaliteit en design, kortom toonaangevend kantoormeubilair! Opererend vanuit Newport in Zuid-Wales met ongeveer 700 medewerkers, zijn de Bisley producten over de hele wereld verkrijgbaar. Albeka is de specialist op het gebied van kantoormeubelen van Bisley. 

Bekijk het Bisley aanbod >


Kinnarps Kantoormeubelen

Kinnarps

Kinnarps creëert interieuroplossingen voor bedrijven en publieke omgevingen. Hoogstaande kwaliteit en milieuvriendelijk ondernemen, vormen de rode draad in het gehele proces. Albeka is de specialist op het gebied van gebruikte kantoormeubelen van Kinnarps. Bekijk snel ons mooie aanbod.

Bekijk het Kinnarps aanbod >

 

Herman MillerKantoormeubelen

Herman Miller

Vandaag de dag is Herman Miller, naast klassieke meubelstukken en nieuwe ontwerpen voor thuis, een erkende innovator in interieur en kantoormeubels. Echt meubilair van superieure kwaliteit. Albeka is de specialist op het gebied van duurzaam hergebruikte kantoormeubelen van Herman Miller. 

Bekijk het Herman Miller aanbod >

 

Aspa Kantoormeubelen

Aspa

ASPA is een Nederlands kantoormeubelmerk. De gebruikte kantoormeubel van ASPA zijn zeer solide, stabiel en vergelijkbaar met Ahrend kantoormeubelen. Het levert complete meubelprogramma;s voor de zakelijke markt. Albeka is de specialist op het gebied van kantoormeubelen van Aspa. 

Bekijk het Aspa aanbod >

 

Rhode & Grahl Kantoormeubelen

Rohde & Grahl

ROHDE & GRAHL is een dynamische organisatie die zich bezig houdt met kantoor- en projectinrichting in de breedste zin van het woord. En het ziet elk inrichtingsvraagstuk als een nieuwe uitdaging, van inventarisatie tot realisatie en van orderverwerking tot service. Albeka is de specialist op het gebied van gebruikte meubelen van Rohde & Grahl. 

Bekijk het Rohde & Grahl aanbod >

 

Lensvelt Kantoormeubelen

Lensvelt

Lensvelt is sinds haar oprichting in 1962 een toonaangevende projectinrichter én een geëngageerd design meubel label gevestigd op de Herengracht in Amsterdam. Als projectinrichter is Lensvelt leverancier van meer dan 150 kwaliteitslabels. Albeka is de specialist op het gebied van gebruikte kantoormeubelen van Lensvelt. Bekijk ons ruime aanbod.

Bekijk het Lensvelt aanbod >


Drentea Kantoormeubelen

Drentea

Drentea Office Furniture is fabrikant van kantoor- en projectmeubelen voor de zakelijke markt. Drentea ontwerpt en produceert 100% in Nederland en streeft continu naar een beperking van het gebruik van milieubelastende werkmethoden en middelen. Albeka is de specialist op het gebied van gebruikte kantoormeubelen van Drentea. 

Bekijk het Drentea aanbod >

 

Rovo Kantoormeubelen

Rovo

Staan bekend om zijn uitstekende kwaliteit en design, kortom klasse meubilair! De passie voor kantoormeubilair en met name bureaustoelen, spat er bij Rovo vanaf. Zij genieten van iedere stoel die ze aanbieden en waar gebruikers dagelijks zoveel plezier en comfort aan beleven en die zelfs gezondheidsklachten weten te voorkomen. 

Bekijk het Rovo aanbod >

 

Be Beta Kantoormeubelen

Be

Beta is een familiebedrijf met zes aandelhouders families, volledig gericht op continuiteit, innovatie en duurzaamheid en oog voor de toekomst. Beta is onderdeel van een Nederlandse producten van kantoor en projectmeubiliar. Met meer dan 350 werknemers verspreid over meerdere locaties is Beta een serieuze speler. Bekijk het topaanbod van Beta.

Bekijk het Be aanbod >

 

Giroflex Kantoormeubelen

Giroflex

Staat bekend om het uitstekende klasse  meubilair! Giroflex-stoelen zijn hoogwaardige producten en maken kwaliteit in elk opzicht ervaarbaar. Bij materialen en afwerking, bij comforttechnologieën en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoge verticale integratie in de productie en de eigen ontwikkeling kan Giroflex zijn eigen kwaliteitsideeën in de praktijk brengen.

Bekijk het Giroflex aanbod >

 

Actiforce Kantoormeubelen

Actiforce

Staan bekend om zijn uitstekende kwaliteit en design, kortom klasse meubilair! Ondanks de professionele structuur blijft de Actiforce Group flexibel en onafhankelijk op de belangrijkste markten van de wereld. De ambitie van Actiforce is om de marktleider te worden van hoogwaardige aanpasbare hoogtes, met als doel totale klanttevredenheid.

Bekijk het Actiforce aanbod >

 

Aeris Kantoormeubelen

Aeris

De missie van aeris is een revolutie doorvoeren in ergonomie op je werkplek. De filosofie is eenvoudig maar effectief: meer beweging! En wel in drie dimensies –  dat noemen wij 3D-ergonomie. Dit betekent voor de gebruiker: betere gezondheid, meer motivatie en meer productiviteit. Het succes geeft ons gelijk: voor al hun producten!

Bekijk het Aeris aanbod >

 Haworth Comforto meubelen

Haworth Comforto

 

Bekijk het Haworth Comforto aanbod >

 Eromes Kantoormeubelen

Eromes

 

Bekijk het Eromes aanbod >

 Hag meubelen

HAG

 

Bekijk het Eromes aanbod >

 Van der Sluis meubelen

Van der Sluis

 

Bekijk het Eromes aanbod >