Anderhalve meter kantoor

We kunnen er niet omheen. Een anderhalf meter kantoor, het nieuwe normaal. Door de coronacrisis zul je met je bedrijf een oplossing moeten bedenken om gewoon weer op locatie te kunnen werken. Dit kun je doen door de flexibiliteit qua personeelsverdeling in stand te houden, of oplossingen zoeken qua kantoormeubilair, je opstellingen in kantoor en scheidingpanelen. Albeka biedt complete oplossingen voor het anderhalf meter kantoor.

Anderhalfmeter oplossingen door middel van scheidingswanden en plexiglaswanden

Voor het werken in een veiliger kantoor, is het van belang afstand te bewaren. Hiervoor zijn scheidingswanden perfect. We bieden uiteraard de standaard akoestische scheidingswanden, maar ook plexiglasoplossingen. Deze plexiglas panelen zijn ideale dividers op kantoor en zijn vaak ook beter betaalbaar dan akoestische panelen. We bieden deze scheidingspanelen aan voor een staande scheidingsoplossing, maar ook als hangend model, waarmee je het plexiglas paneel eenvoudig aan het plafond bevestigd. Heb je vragen of hulp nodig bij het scheiden en herschikken van kantoor? Neem gerust even contact op.

Thuiswerken

Thuiswerken kan ook het nieuwe normaal worden. Door je personeel op te delen kun je makkelijker weer productiever worden op kantoor, maar blijft een thuiswerkplek nog steeds onmisbaar. Je vindt hier alle thuiswerkplek oplossingen denkbaar. Bekijk en ontdek de ideale thuiswerkbureaus en de ergonomische bureaustoelen die je lichaam gemak en comfort bieden.

zit sta bureaus
rechte bureaus
hoekbureaus

Uitlegvideo anderhalve meter kantoor.

Ben je erg visueel ingesteld, bekijk dan onze video. Wij bieden alle gewenste oplossing voor het anderhalve meter kantoor en zorgen voor een coronaproof oplossing.

Search engine powered by ElasticSuite