Archiefkasten | Alle informatie en online bestellen!

Een archiefkast is een kast, waarin documenten makkelijk en eenvoudig kunnen worden opgeslagen en bewaard. Er zijn diverse typen en modellen archiefkasten verkrijgbaar, bijvoorbeeld roldeurkasten, schuifdeurkasten, brand- en braakkasten en veel meer.  Doordat er diverse types verkrijgbaar zijn, is het altijd mogelijk een archiefkast te vinden die past bij uw interieur en wensen. Om enige verduidelijking te bieden in alle types en waar u op moet letten, hebben we diverse ideeën en tips voor u uitgelicht.

 

Wat zijn de voordelen van een hergebruikte archiefkast

Albeka is al ruim 12 jaar specialist in gebruikte archiefkasten. Maar waarom zou u eigenlijk duurzaam hergebruikte archiefkasten kopen in plaats van nieuw? In dit artikel leggen we uit waarom hergebruikt interessant kan zijn en dat u dit mee zou moeten meenemen in de overwegingen bij een aankoop.

Wat zijn de voordelen van hergebruikt >

 

Wat is het verschil in alle types archiefkasten?

Er zijn diverse types archiefkasten beschikbaar en te koop, denk bijvoorbeeld aan roldeurkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten, brandwerende kasten en veel meer! Maar wat is handig in uw kantoorruimte, werkt u veel met documenten, of meer met tekeningen, wilt u liever sleutels opbergen? Lees meer en kom tot een weloverwogen keuze!

Welke kast moet ik kiezen? >

 

Goedkope opbergkasten online bestellen

Bij Albeka bent u altijd verzekert van een scherpe prijs, zowel gebuikt als nieuw. Maar bent u echt gericht op zoek naar een zeer scherp geprijsde opbergkast? Lees dan meer over onze goedkope archiefkasten en maak de beste keuze!

Alles over goedkope archiefkasten >

 

Sleutels bijbestellen

Heeft u een gebruikte archiefkast gekocht en weet u niet zeker of er een sleutel bijzit? Of heeft u een nieuwe archiefkast gekocht, maar bent u uw sleutels kwijt? Albeka levert in veel gevallen nieuwe sleutels voor zowel gebruikten, als nieuwe archiefkasten

Lees alles over sleutels bijbestellen >

 

Een veilige archiefkast, wat is dat?

De meeste archiefkasten zijn door middel van sloten vergrendeld, maar wilt u uw documenten nog veiliger bewaren dan kunt in binnen ons assortiment ook kiezen tussen bijvoorbeeld inbraak werende kasten, of brandwerende kasten. Maar wat zijn u echt de kenmerken van zo’n type kast en waar moet u op letten bij de aankoop van een brand en braak werende kast. Wij leggen het u uit

Waar moet ik op letten? >

 

Gevaarlijke stoffen kast

Bent u  op zoek naar een kast om gevaarlijke stoffen in te bewaren? Denk dan eerst goed na over elke stoffen wilt u bewaren en hoe groot de kast moet zijn.  De meeste gevaarlijk stoffenkasten hebben een eigen certificering in welke mate en welke stoffen erin  mogen worden opgeslagen. Wij leggen u uit welke past bij uw situatie!

Uitleg gevaarlijke stoffenkasten >