Archiefkasten

Ben je op zoek naar een handige archiefkast om je spullen in op te bergen? Archiefkasten kopen doe je bij Albeka, de specialist kantoormeubilair. Je vindt in ons assortiment de mooiste kasten tegen zeer scherpe prijzen, zo kun je al een nieuwe archiefkast kopen vanaf €89,-. Kies uit ons grote assortiment archiefkasten en zoek de opbergkast die precies past bij jullie interieur en ruimte.

roldeurkasten
draaideurkasten
schuifdeurkasten
ladeblokken

 

 

 

Wil je CO2 reduceren? Vind jij duurzaamheid ook echt belangrijk?

 

 

 

 

 

Veel soorten Archiefkasten

Op zoek naar een nieuwe archiefkast? Albeka biedt nieuwe roldeurkasten, dossierkasten, brand- en braakkasten en veel meer archiefkasten in diverse afmetingen. Archiveren en opbergen kunt u makkelijk en eenvoudig met de betrouwbare en degelijke kantoormeubelen van Albeka. We bieden een zeer kwalitatief hoogwaardig assortiment archiefkasten, tegen een zeer schappelijke prijs. Daarnaast kun je kiezen uit veel kleurvarianten, zoals witte archiefkasten, zwarte archiefkasten, grijze archiefkasten en antraciete archiefkasten.

Archiefkasten van degelijke kwaliteit

Albeka biedt een zeer kwalitatief hoogwaardig assortiment archiefkasten, tegen een zeer schappelijke prijs. Archiefkasten zijn ideaal om uw documenten in te bewaren. Bij archiefkasten kunt u bijvoorbeeld denken aan draaideurkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten, brandkasten, braakkasten en meer. Deze kasten bieden u een veilig en een betrouwbare manier van opbergen, omdat zij voldoen aan de laatste eisen. Op zoek naar een mogelijkheid om uw tekeningen op te bergen? Dit is mogelijk met de tekenladekast. De archiefkasten van Albeka kunnen afgewerkt worden met een mooi nieuw topblad. Welke documentkast u ook zoekt, bij Albeka vindt u altijd een passende oplossing en een passende prijs. Zoek eenvoudig op afmeting, merk, maar ook op aantal legborden. Onze archiefkasten zijn beschikbaar van merken als CS, Salvus, Nauta, Sistec en Proline, deze merken staan garant voor betrouwbaarheid en degelijkheid.

 

 

 

Passend bij jouw werkplek

Zoek je meubilair wat perfect past bij uw bureau? Bekijk de onderstaande adviezen.

 

 

 

hangmappen en dossierkasten
brand en braakkasten
ordnermolens
tekenladekasten

 

 

 

Advies van Annelies Vind je het lastig om zelf wat te kiezen? Vraag vrijblijvend advies van onze interieurstyliste.

 

 

 

 

 

Welke archiefkast moet je bestellen?

Archiefkasten zijn makkelijke kantoorkasten om je kantoor netjes en opgeruimd te houden, of om je persoonlijke spullen in te bewaren en zelfs beveiligd te bewaren. Archiefkasten zorgen voor rust op kantoor en geeft meer overzicht binnen het werk. Hoewel tegenwoordig veel gedigitaliseerd wordt, vormen de archiefkasten nog steeds een belangrijk deel van ons assortiment. Binnen dit segment zijn er heel veel mogelijkheden en uitvoeringen. Zo verkopen we roldeurkasten, brandwerende kasten of ladekasten. Alle kasten hebben een verschillend eindgebruik, maar vallen wel onder de noemer archiefkasten. In dit overzicht proberen we de verschillen in kaart te brengen en de diverse toepassingen te laten zien tussen al deze archiefkasten.

 

Roldeurkasten

Een roldeurkast is een echte archiefkast, in die zin dat het een makkelijk product is om al het papierwerk in op te slaan. Vaak biedt deze kast veel opbergruimte, zonder binnen de kantoorruimte veel plek in te nemen. Binnen de roldeurkasten wordt er verschil gemaakt in types, hierbij kun je denken aan kasten met 1 deur, of een horizontale deur. Maar ook verschil tussen een hoge, of een lage kast. Bij roldeurkasten kun je ook altijd kiezen tussen meerdere legborden, uitrek, of hangmap frames. Bij Albeka kunt je je roldeurkast ook passend laten maken op uw kantoor, of bij uw bureau, door een mooi topblad erop te laten maken.

Draaideurkasten

Draaideurkasten vatten wij ook wel samen onder de noemer klapdeurkasten. Dit type archiefkasten heeft dezelfde werking als een roldeurkast, het bergt je papierwerk op. Het voordeel van een draaideurkast is dat deze ook op slot kan, zodat je je spullen op een veilige manier kunt opbergen. Draaideurkasten zijn beschikbaar in een hoog en een laag model. Plus we bieden ook kasten met een mooie houten ombouw. De draaideurkasten zijn ook beschikbaar in diverse hoogte, zodat je altijd wel een kast kunt vinden die past binnen je werk, of kantoorruimte.

Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten de naam zegt het al, is een kast die de deuren laat schuiven, los, of over een rails. De deuren zitten echt in de kast en schuiven over elkaar heen. In deze kast zijn spullen en papierwerk makkelijk op te bergen, maar ook overzichtelijk, bovendien heeft een schuifdeurkast een eigentijds look en staat het mede daarom goed op kantoor. Schuifdeurkasten zijn beschikbaar in meerder formaten en afmetingen, twee- of driedeurs en we bieden ook de mogelijkheid er een topblad op aan te brengen, zodat de look and feel hetzelfde zal zijn als de rest van je inrichting. Doordat de schuifdeurkasten niet naar buiten toe openslaan, maar de deuren over elkaar heen schuiven zijn deze kasten uitstekend geschikt voor kleinere ruimtes.

Brand- en braakkasten

Een brand- en braakkast is een kast die jouw documenten opbergt en beveiligd tegen brand en inbraken. Deze kasten worden veelal ook kluis genoemd. Heb je waardevolle documenten, of sleutels die niemand mag gebruiken, dan zijn deze kasten een uitkomst. Binnen de brandwerende kasten wordt ook verschil gemaakt tussen document kasten en sleutelkasten. Let wel bij de aankoop altijd op certificaten en normeringen. Bij een nieuwe brandwerende kast wordt altijd vermeld in hoeverre het product brandwerend, of inbraakveilig is. Kijk goed voor de aankoop waaraan jouw brand- of braakkast aan moet voldoen.

Dossierkasten

Een dossierkast is een archiefkast speciaal bedoeld om hangmappen in op te hangen. Deze metalen kasten zijn makkelijke weg te werken in kantoor en zorgt ervoor dat je documenten netjes opgeborgen zijn. In ons assortiment zijn er diverse modellen verkrijgbaar met twee, drie, of vier lades. Ook zijn ze veelal gecombineerd met A4 en folio formaat. Verkrijgbaar in diverse hoogtes en kleuren zijn er vaak wel dossierkasten te vinden die perfect passen bij uw kantoorinrichting.

Tekeningladekasten

Gebruikt en werk je veel met tekeningen? Dit kunnen bouwtekeningen zijn, maar ook schetsen, design, of ander papierwerk, dan zijn tekeningladekasten perfecte archiefkasten voor jouw kantoor, of werkplek. In een tekeningladekast bergt u netjes en overzichtelijk uw tekeningen op en blijft uw kantoor gestructureerd. Deze kasten zijn verkrijgbaar met diverse laden en veel meer specifieke eigenschappen.

Wandkasten

Een kast die meer uitstraalt dan alleen stalen opergruimte. Een wandkast geeft je kantoor een frisse en industriele look. Je kunt een wandkast prachtig verrijken met kleur door er bijvoorbeeld planten aan toe te voegen, of op te leuken met toffe accessoires. Kortom, met een wandkast geef je je kantoor veel meer smaak en uitstraling.

Archiefkasten snel online bestellen bij Albeka

Heeft u een moderne archiefkast nodig in uw magazijn of kantoor? Voor al uw document vraagstukken bieden wij een perfecte opbergoplossing. U kunt in onze webshop een uitgebreid assortiment archiefkasten vinden, in verschillende kleuren. Wij leveren archiefkasten binnen 2-10 werkdagen middels eigen bezorgservice en monteurs, waarbij het gemiddelde ligt op 5 werkdagen. Bestel uw archiefkast eenvoudig op de gewenste afmeting, zodat hij precies past binnen uw kantoorinrichting. Albeka is al ruim 12,5 jaar een toonaangevende specialist op het gebied van kantoormeubilair. Albeka is specialist op het gebied van kantoorkasten en opbergmogelijkheden. Voor grote orders kunt u makkelijk en snel contact opnemen met de specialisten van Albeka. Wij bieden altijd passende oplossingen binnen complete inrichtingen. Ook kunnen we u helpen de archiefkasten netjes in te tekenen binnen uw kantoor.

Tweedehands archiefkasten

Kies je graag voor een budget archiefkast, of ligt je hart bij duuraamheid? Tweedehands archiefkasten zijn levenscyclus verlengend en maakt als gevolg hiervan de afvalberg kleiner. Je koopt gebruikte archiefkasten van de beste topmerken en hebt hiermee uistekende prijs / kwaliteit in handen.

 

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?

Bekijk onze showrooms