Archiefkasten

Een handig archiefkast met slot voor bij je werkplek? Of juist een grote kast voor je archief? Shop hier alle soorten archiefkasten in ons nieuwe assortiment!

Ons assortiment tweedehands archiefkasten staat vol met prachtige, duurzame oplossingen.


Archiefkast metaal met slot, zonder, zwart, laag of hoog

Alle soorten nieuwe archiefkasten

Ben je op zoek naar een handige archiefkast om je spullen in op te bergen? Archiefkast laag, klein, hoog of met lades kopen doe je bij Albeka, de specialist kantoormeubilair. Je vindt in ons assortiment de mooiste kasten tegen zeer scherpe prijzen. Zo hebben we bijvoorbeeld draaideurkasten, roldeurkasten, luxe schuifdeurkasten, maar ook kleine oplossingen zoals bijvoorbeeld een ladeblok voor naast je nieuwe archiefkast. Kies uit ons grote assortiment archiefkasten en zoek de opbergkast die precies past bij jouw interieur en ruimte.

Tweedehands archiefkasten

Groot assortiment archiefkasten van tweedehands top kwaliteit

Gebruikte archiefkast

Kies je graag voor een budget archiefkast, of ligt je hart bij duurzaamheid? Tweedehands archiefkasten zijn levenscyclus verlengend en maakt als gevolg hiervan de afvalberg kleiner. Je koopt gebruikte archiefkasten van de beste topmerken en hebt hiermee uistekende prijs / kwaliteit in handen.

Nog meer archiefkast van Albeka

Maak je veel gebruik van hangmappen en/of heb je belangrijke documenten die je graag op een efficiënte manier opbergt? Kies dan voor een handige dossierkast. Deze afsluitbare kasten zijn van degelijke kwaliteit en beschikken over de capaciteiten om je belangrijke documenten veilig op te slaan. Werk je met grote tekeningen of bijvoorbeeld plattegronden? Dan kun je met ons aanbod aan nieuwe archiefkasten en tekenladekasten zeker uit de voeten. Wil je jouw eigendommen of archief graag veilig achter slot en grendel in een brand- en/of inbraakwerende kast? Shop dan ons assortiment nieuwe brandkasten. Werk je veel met ordners? Dan moet je zeker eens gaan kijken bij ons nieuwe assortiment ordnermolens!

Nieuwe ladekasten

Alles veilig in een nieuwe ladekast opbergen

Moderne ladekast

Wil je je werkplek volledig met nieuw kantoormeubilair inrichten? Bij Albeka hebben we al het nieuw kantoormeubilair voor een complete nieuwe werkplek in huis! Albeka is het bedrijf dat jouw kantoorinrichting nieuw leven in gaat blazen. Heb je te maken met een krap budget en zoek je vooral goedkope ladekasten of andere kantoormeubelen? We hebben een heel ruim aanbod met een brede keuze aan meubilair die in grote aantallen kunnen worden gekocht!

Veelgestelde vragen

Wanneer koop je een archiefkast?

Archiefkasten komen er in allerlei soorten en maten en zijn er voor verschillende doeleinden. Zo zijn er archiefkasten met een roldeur of een draaideur maar bijvoorbeeld ook met een schuifdeur. Een archiefkast is een goede uitkomst als je op zoek bent naar een centrale plek voor al je hangmappen, dossiers en archiefmappen. Een archiefkast met lades kan op slot zodat je alles veilig op kunt bergen.

Waarom kiezen voor een brandwerende archiefkast?

Heb je enorm belangrijke en vertrouwelijke documenten in je archief is het aanschaffen van een brandwerend archiefkast zeker het overwegen waard. Een brandwerende kast kent 3 certificeringen, namelijk: DIN 4102, EN 15659 LFS30P en EN 15659 LFS60P. Kasten met een DIN 4102 certificering zijn eigenlijk kasten die niet getest in een brand. Ze bieden slechts enkele minuten brandveiligheid. Kasten of kluizen met de certificering EN 15659 zijn getest op 850° C. In het geval van de LFS30P heb je een 30 minuten geteste brandveiligheid voor papier en in het geval van LFS60P heb je 60 minuten geteste brandveiligheid voor papier.

Wat is het voordeel van een archiefkast?

Archiefkasten zijn een handige en veilige oplossing voor het opbergen van je archief. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een wandkast of stelling, kan een archiefkast netjes op slot. Bovendien zijn de archiefkasten in ons assortiment van hoge kwaliteit en krijg je altijd minimaal 5 jaar garantie.

Wat is een persoonlijke archiefkast?

Een persoonlijke archiefkast is een kleinere kast die je makkelijk bij of onder je werkplek kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke lade of ladeblok onder je bureau of bijvoorbeeld een wat kleiner archiefkastje bij je werkplek. Handig van zo’n kleinere kast is dat hij op slot kan. Zo leggen je eigendommen veilig opgeborgen.

Veel soorten Archiefkasten

Op zoek naar een nieuwe archiefkast? Albeka biedt nieuwe roldeurkasten, dossierkasten, brand- en braakkasten en veel meer sterke stalen archiefkasten in diverse afmetingen en kleuren. Archiveren en opbergen kunt u makkelijk en eenvoudig met de betrouwbare en degelijke kantoormeubelen van Albeka. We bieden een zeer kwalitatief hoogwaardig assortiment archiefkast voor hangmappen en andere handige opbergmogelijkheden, tegen een zeer schappelijke prijs. Daarnaast kun je kiezen uit veel kleurvarianten, zoals witte archiefkasten, zwarte archiefkasten, grijze archiefkasten en antraciete archiefkasten.

Archiefkasten van degelijke kwaliteit

Albeka biedt een zeer kwalitatief hoogwaardig assortiment archiefkasten, tegen een zeer schappelijke prijs. Archiefkasten zijn ideaal om uw documenten in te bewaren. Bij archiefkasten kunt u bijvoorbeeld denken aan draaideurkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten, brandkasten, braakkasten en meer. Deze kasten bieden u een veilig en een betrouwbare manier van opbergen, omdat zij voldoen aan de laatste eisen. Op zoek naar een mogelijkheid om uw tekeningen op te bergen? Dit is mogelijk met de tekenladekast. De archiefkasten van Albeka kunnen afgewerkt worden met een mooi nieuw topblad. Welke documentkast u ook zoekt, bij Albeka vindt u altijd een passende oplossing en een passende prijs. Zoek eenvoudig op afmeting, merk, maar ook op aantal legborden. Onze archiefkasten zijn beschikbaar van merken als CS, Salvus, Nauta, Sistec en Proline, deze merken staan garant voor betrouwbaarheid en degelijkheid.

Welke archiefkast moet je bestellen?

Archiefkasten zijn makkelijke kantoorkasten om je kantoor netjes en opgeruimd te houden, of om je persoonlijke spullen in te bewaren en zelfs beveiligd te bewaren. Archiefkasten zorgen voor rust op kantoor en geeft meer overzicht binnen het werk. Hoewel tegenwoordig veel gedigitaliseerd wordt, vormen de archiefkasten nog steeds een belangrijk deel van ons assortiment. Binnen dit segment zijn er heel veel mogelijkheden en uitvoeringen. Zo verkopen we roldeurkasten, brandwerende kasten of ladekasten. Alle kasten hebben een verschillend eindgebruik, maar vallen wel onder de noemer archiefkasten. In dit overzicht proberen we de verschillen in kaart te brengen en de diverse toepassingen te laten zien tussen al deze archiefkasten.

Tweedehands archiefkast voor ieder kantoor

Kies je graag voor een budget archiefkast, of ligt je hart bij duuraamheid? Tweedehands archiefkasten zijn levenscyclus verlengend en maakt als gevolg hiervan de afvalberg kleiner. Je koopt gebruikte archiefkasten van de beste topmerken en hebt hiermee uistekende prijs / kwaliteit in handen.

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden voor nieuwe archiefkasten van Albeka en door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste archiefkast graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte archiefkasten en een groot gedeelte nieuw archiefkast op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!