Brandwerende kasten gebruikt

Ben je op zoek naar een goedkope en veilige manier van opbergen? Tweedehands brandwerende kasten en inbraakwerende kasten koop je goedkoop op Albeka.nl. Wij bieden een gevarieerd aanbod tweedehandse kluizen en datasafes en fire-safes van topmerken zoals Sistec, Lips, Hadac, Lampertz, De Raat en Stuv. Bestel makkelijk online.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Officenow kluis, oranje, 184 x 90 cm, incl. 3 legborden
  • G102602
  • C conditie
  Officenow kluis, oranje, 184 x 90 cm, incl. 3 legborden

  De Officenow kluis is een ruime en kleurrijke opbergoplossing die perfect is voor kantoren en andere zakelijke omgevingen. Met afmetingen van 184 x 90 cm biedt deze kluis voldoende opbergruimte voor al uw waardevolle spullen en documenten.

  De Officenow kluis wordt geleverd met drie stevige legborden, waarmee u uw spullen netjes en georganiseerd kunt opbergen. Het interieur van de kluis is voorzien van een zachte voering om uw spullen te beschermen tegen krassen en beschadigingen.

  De opvallende oranje kleur van de Officenow kluis zorgt ervoor dat deze kluis niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan uw kantoor of werkruimte. Het duurzame en stevige ontwerp van deze kluis zorgt ervoor dat uw spullen veilig en beveiligd blijven, terwijl u zich kunt concentreren op uw werk.

  1 stuks op voorraad
  Binnen 7 werkdagen (NL)
  375, 10 310, 00
per pagina

Gebruikte brandwerende en inbraakwerende kasten online kopen.

Een inbraakwerende kluis of een kast die beschermd tegen brand zijn vaak erg lastig om voordelig aan te schaffen. Meestal liggen de prijzen vanwege de technische specificaties erg hoog. Bij Albeka snappen we maar al te goed dat je graag zo voordelig mogelijk je gebruikte kantoormeubelen wilt kopen. Kies daarom voor een tweedehands kluis. In ons assortiment vind je een mooi en variërend assortiment kluizen van bekende topmerken en alles is werkend en functionerend getest, om de kwaliteit te waarborgen. Tweedehands archiefkasten kopen is niet alleen erg voordelig, maar ook duurzaam, we zetten alle voordelen eens op een rijtje:

 • Draagt bij aan de verlening van de levenscyclus
 • Topmerken voor een scherpe prijs
 • Direct uit voorraad leverbaar Werkend getest, dus kwaliteit gewaarborgd
 • Altijd 2 jaar garantie, dus niet goed, we helpen je!
 •  

  Ben je overtuigd, maar wil je net even dat extra stukje advies over gebruikt meubilair? Of zoek je net wat andere brandwerende-kasten? Kom dan eens langs in één van onze showrooms, of neem eenvoudig contact met ons op en krijg direct advies van een specialist.

  Ook interessant voor jouw kantoor:

  Gebruikte roldeurkasten
  Gebruikte draaideurkasten
  Gebruikte schuifdeurkasten
  Gebruikte dossierkasten
  Gebruitke archiefkast onderdelen