Dossierkasten gebruikt

Tweedehands dossierkast nodig? Bij Albeka hebben we een breed aanbod gebruikte dossierkasten, geschikt voor zowel A4 als folio formaat hangmappen. De gebruikte dossierkasten van Albeka zijn in goede staat en zeer aantrekkelijk geprijsd. Zorg dat je kantoor netjes en overzichtelijk is. Bestel je dossierkasten makkelijk online.

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gebruikte dossierkasten met 4 laden

Dossierkasten worden vaak gebruikt voor het opbergen van A4 of folio hangmappen. In een gebruikte hangmappenkast kun je minder hangmappen kwijt dan in een gebruikte dossierkast. In een gemiddelde lade van een gebruikte dossierkast kun je vaak circa 50-60 hangmappen kwijt, het hangt er natuurlijk wel vanaf hoe dik de hangmappen zijn. Vaak zijn de tweedehands dossierkasten van aluminium of metaal en hebben ze 4 laden onder elkaar. De 4 laden zijn meestal centraal afsluitbaar door middel van een sleutel met slot. De gebruikte archiefkasten zijn compleet gelast, zodat je deze niet in elkaar hoeft te zetten en direct kunt gebruiken!

Gebruikte Dossierkasten van Ahrend & Bisley

Ben je op zoek naar tweedehandse dossierkasten voor A4 en folio hangmappen? Bij Albeka kun je terecht voor gebruikte betaalbare dossierkasten van A-merken: Ahrend, Bisley, Triumph, Aspa. Vaak kunnen wij deze ook snel uit ons voorraad leveren. Gebruikte kasten worden door ons altijd eerst nagekeken of deze technisch goed zijn en vervolgens de status hiervan beoordeeld door ons beruchte sterrensysteem. 

Gebruikte dossierkasten online kopen

Ken je het spreekwoord, opgeruimd staat netjes? Wij snappen hoe belangrijk het is je bureau of werkplek netjes te houden. Netjes opbergen kun je prima doen met de gebruikte dossierkast van Albeka. Zorg dat je administratie en documenten overzichtelijk bewaard blijven. De gebruikte dossierkasten zijn altijd een stuk scherper in prijs dan de standaard dossierkasten. 

#TIP: Kijk even naar de staat en waar je het voor gaat gebruiken, zodat je een tweedehands dossierkast koopt die ook past waarvoor je het gaat gebruiken.

Kiezen voor gebruikte archiefkasten is niet alleen aantrekkelijker in prijs, maar je helpt het milieu en draagt bij aan de verduurzaming van de maatschappij. Bij Albeka zetten we ons hiervoor actief in door de promotie van tweedehands kantoormeubilair. 

Zoek je net wat meer advies, speciale dingen of wil je graag een offerte op maat? Bezoek dan één van onze showrooms, of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.