Archiefkasten gebruikt

Gebruikte archiefkasten, Roldeurkasten, draaideurkasten, dossierkasten en nog veel meer vind je in ons tweedehands assortiment!

We leggen precies aan je uit welke archiefkast het beste bij je wens aansluit!

Alle soorten tweedehands archiefkasten

Ben je op zoek naar een goedkope tweedehands archiefkast? Tweedehands archiefkasten koop je bij Albeka! In ons assortiment vind je alle archiefkasten denkbaar. Zoek makkelijk op kleur, type en afmeting en vindt snel de gebruikte opbergkast die past op jouw kantoor.

Nieuwe archiefkast

Ontdek ons nieuwe aanbod aan archiefkasten

Nieuwe archiefkasten

Ben je benieuwd naar wat ons uitgebreide nieuwe assortiment nieuwe archiefkasten allemaal  te bieden heeft? Bezoek ons grote aanbod hier en maak kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van archiefkasten. Met veel verschillende archiefkasten zoals draaideurkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten, maar ook dossierkasten, tekenladekasten en brandkasten weten we zeker dat er wat voor je tussen zit!

Best verkochte archiefkasten

Waarom zou ik duurzaam kopen?

In een tijd waarin "goedkoop" en "trendy" een belangrijke rol in de (kantoor)meubelmarkt hebben is het kiezen voor duurzame, tweedehands of betrouwbare nieuwe producten nu belangrijker dan ooit.

Bewust kiezen voor duurzaam meubilair is bewust kiezen om de afvalberg te verkleinen. Iets wat heel hard nodig is en waar we bij Albeka heel blij van worden.

Gebruikte archiefkast online kopen

Archiefkasten zijn verkrijgbaar in diverse soorten en afmetingen. Albeka biedt een groot assortiment gebruikte archiefkasten die passen binnen iedere inrichting. Je kunt eenvoudig online kiezen uit diverse soorten en maten waarbij je kunt denken aan hoog, halfhoog en laag. Ook zitten in meeste de gebruikte archiefkasten zo’n 1 tot 4 legborden. Bestel daarom eenvoudig de gewenste gebruikte opbergkast online bij Albeka.nl.

Tweedehands archiefkasten van topmerken

De tweedehands stalen archiefkasten in ons assortiment gebruikt kantoormeubilair zijn uitsluitend van diverse bekende topmerken! Met beschikking over deze topmerken kunnen we je archiefkasten bieden van degelijke en betrouwbare kwaliteit. Door middel van ons sterrensysteem informeren we je over de staat van het gebruikte artikel, zodat je weet wat je koopt. Zoek je naast je archiefkast ook een mooi bureau?

#TIP Gebruikte roldeurkasten en de gebruikte draaideurkasten zijn op dit moment erg populair.

Wat zijn de voordelen van een gebruikte archiefkast bij Albeka?

Wellicht vraag je je af, waarom zou ik kiezen voor een gebruikte archiefkast? We hebben het even op een rijtje gezet:

  • Altijd een spotgoedkope prijs voor A+ merken.
  • Een gebruikte archiefkast is duurzaam! Je draagt in dit geval een steentje bij aan de verlenging van de levenscyclus van het product.
  • Gebruikte archiefkasten zijn altijd direct en snel uit voorraad leverbaar.
  • Albeka blaast gebruikt meubilair nieuw leven in door bijvoorbeeld het opnieuw poedercoaten van archiefkasten. Wij besteden dit uit aan sociale werkplaatsen. Door te kiezen voor
  • duurzaam hergebruikt steunt u deze sociale werkplaatsen indirect.
  • Als je kiest voor hergebruikt draagt je indirect bij aan het MVO proces.
  • Zo zijn er wanneer je kiest voor tweedehands archiefkasten diverse voordelen waaraan je direct of indirect voordeel ontleent.

Aantal tips bij het kopen van een tweedehands archiefkast

Bij het aanschaffen van een gebruikte archiefkast is het altijd goed om te kijken in welke staat deze zich bevindt, maar ook waar je het voor gaat gebruiken. Wil je de archiefkast bijvoorbeeld gebruiken op kantoor, of bijvoorbeeld in een werkplaats, door dit af te wegen kun je ook besluiten welke prijs een dergelijk kast mag kosten. Bij gebruikte archiefkasten bieden wij de mogelijkheid om je kast te laten bedekken met een nieuw topblad.

Het is goed om voor de aankoop na te denken waar de kast geplaatst gaat worden. Als het onderdeel van je kantoorruimte gaat worden dan is het handig om te kijken of er een topblad is die goed past bij uw kantoorruimte. Archiveren en opbergen kun je voordelig doen met de gebruikte archiefkasten van Albeka.

 

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten met een gebruikte zwarte acrhiefkasten of een ander gewenste kleur? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste gebruikte archiefkast graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte archiefkasten, roldeurkasten en gebruikte schuifdeurkasten met een groot gedeelte nieuw op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!