Ahrend archiefkasten

Ben jij op zoek naar een gebruikte Ahrend archiefkast? Dan zit je bij Albeka helemaal goed. We hebben een ruim assortiment in tweedehands archiefkasten van dit topmerk direct uit voorraad leverbaar. Ahrend is een echt A-merk en dat laten de producten wel zien, die van uitstekende kwaliteit zijn. Hiermee leveren we voor een zeer voordelige prijs een archiefkast van Ahrend, die nog jaren mee zal gaan.

Verschillende Ahrend archiefkasten

Er zijn verschillende gebruikte Ahrend archiefkasten om uit te kiezen:

 • Ahrend roldeurkasten
 • Ahrend schuifdeurkasten
 • Ahrend klapdeurkasten
 • Bij Albeka hebben we een groot assortiment tweedehands Ahrend roldeurkasten beschikbaar. Kies gemakkelijk uit verschillende kleuren en maten.

  Ruim aanbod Ahrend roldeurkasten

  Ben je op zoek naar een mogelijkheid om je mappen en dossiers gemakkelijk op te bergen? De gebruikte Ahrend roldeurkasten van Albeka zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor het verschil met een nieuwe roldeurkast niet te merken is. Sterker nog, de Ahrend roldeurkast zal nog langer meegaan gezien zijn zeer stevige kwaliteit en hiermee flink lange levensduur. De tweedehands Ahrend roldeurkasten zijn in allerlei formaten en omhuizingen leverbaar.

  Kiezen voor een gebruikte Ahrend archiefkast

  Waarom zijn onze gebruikte Ahrend archiefkasten nu zo scherp geprijsd? Dit heeft alles te maken met het feit dat deze in grote getallen tweedehands worden ingekocht. Ahrend archiefkasten staan dan ook bekend om hun kwaliteit en kunnen daarom makkelijk nog een flink aantal jaren mee. Wellicht vraag je je af, waarom zou ik nu kiezen voor een gebruikte archiefkast?  Ten eerste omdat je altijd een spotgoedkope prijs krijgt voor een A+ merk zoals Ahrend. Daarnaast is het hergebruiken van een tweedehands Ahrend archiefkast nog eens ontzettend duurzaam. Je draagt daarmee een steentje bij aan het verlengen van de levenscyclus van het product. Ook kan het aankopen van tweedehands de indruk wekken dat het product minder is in kwaliteit. Dit is echter niet het geval. De gebruikte Ahrend archiefkasten kunnen nog jaren mee en Albeka blaast dit gebruikte meubilair ook wanneer nodig nieuw leven in door bijvoorbeeld de Ahrend kasten opnieuw te poedercoaten.

  Goedkope tweedehands Ahrend kasten

  Kortom: het aankopen van een tweedehands Ahrend archiefkast is een fantastische deal. Je krijgt een zeer scherpe prijs voor een product wat nog jaren mee zal gaan, en daarnaast ben je, misschien onbedoeld, ook nog eens ontzettend duurzaam bezig. Wil je meer informatie over onze Ahrend kantoormeubelen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze drie showrooms voor uitgebreid advies.