ASPA archiefkasten

Ben jij zoekende naar een ASPA archiefkast? Van harte welkom bij Albeka, want wij hebben een groot assortiment gebruikte ASPA archiefkasten direct uit voorraad leverbaar. ASPA staat bekend om hun stevige kwaliteit in archiefkasten. In deze kasten berg je je spullen voor de komende 30 jaar op, want ASPA kasten hebben een enorm lange levensduur. Alle ASPA archiefkasten kunnen namelijk wel tegen een stootje. Ook nu ze tweedehands zijn hebben ze nog een flinke levensduur te gaan. Een tweedehands archiefkast is dus een slimme oplossing als je zoekt naar compacte opbergoplossing tegen een scherpe prijs.

ASPA archiefkasten assortiment

Er zijn verschillende gebruikte ASPA archiefkasten die we bij Albeka onderscheiden. Zo heb je een ASPA roldeurkast, ASPA klapdeurkast, ASPA schuifdeurkast en ASPA dossierkast. Van alle type archiefkasten die denkbaar zijn hebben we bij Albeka voornamelijk ASPA roldeurkasten beschikbaar. Kies eenvoudig uit verschillende kleuren en maten.

ASPA roldeurkasten

Voor als jij je mappen en dossiers eenvoudig op zou willen bergen, kun je heel goed uit de voeten met een ASPA roldeurkast. Onze tweedehands archiefkasten van dit topmerk zijn van uitstekende kwaliteit. Waarom zou je moeten kiezen voor een roldeurkast? Een ASPA roldeurkast is compact vanwege de handige roldeuren. Het is dus niet nodig om te denken aan eventuele ruimte voor het openslaan van deuren, want de deuren glijden gemakkelijk opzij.

ASPA archiefkast met slot

Het handige van een archiefkast is natuurlijk dat je deze op slot kan doen. Maar is dat bij een tweedehands ASPA kast dan ook mogelijk? Wij hebben daar een antwoord op: jazeker! De sleutels van de sloten hebben we niet mee ingekocht bij het opkopen van deze gebruikte ASPA archiefkasten. Maar voor elke kast kunnen wij een nieuwe sleutel laten maken. Selecteer hiervoor als optie of je 1 of 2 sleutels wilt voor jouw nieuw gekochte, gebruikte ASPA kast, en wij zorgen dat deze met de bestelling wordt meegeleverd.

Legborden voor ASPA archiefkast

ASPA archiefkasten uit ons tweedehands assortiment worden meestal standaard geleverd met 4 legborden. Maar ASPA archiefkasten zijn er op gemaakt dat je deze helemaal naar wens kan indelen. Heb je meer legborden nodig? Bestel deze dan eenvoudig bij via ons gebruikte legborden assortiment. Deze kun je terugvinden op de pagina van desbetreffend type archiefkast.

ASPA kantoorkasten snel leverbaar

Wil je je ASPA archiefkast spoedig in huis hebben? Albeka heeft een gemiddelde levertijd van 2 tot 8 werkdagen. Dit hangt vaak af of we op die bepaalde dag bij jou in de buurt leveren. Je kan het gerust aangeven of vragen of jouw gebruikte ASPA archiefkast op korte termijn ook leverbaar is. Daarnaast kun je al ons gebruikte meubilair ook ophalen bij een van de showrooms bij jou in de buurt. Dus als je echt op zoek bent naar een kast die je morgen in huis wilt hebben, is dat met eigen vervoer ook zeker mogelijk. Meer informatie winnen over ASPA kantoormeubelen en wat dit merk kan bijdragen aan jouw kantoorinrichting? Neem gerust eens contact met ons op!