Gispen archiefkasten

Ben je op zoek naar een voordelige Gispen archiefkast? Albeka heeft een mooie voorraad aan tweedehands Gispen archiefkasten van uitstekende kwaliteit. Het voordeel van een gebruikte archiefkast is dat je een A-merk product aanschaft voor een zeer voordelige prijs. Een tweedehands archiefkast is dus een slimme oplossing als je zoekt naar compacte opbergoplossing tegen een scherpe prijs.

Gispen archiefkasten modellen

Er zijn verschillende gebruikte Gispen archiefkasten die we bij Albeka onderscheiden:

 • Gispen roldeurkasten
 • Gispen schuifdeurkasten
 • Gispen klapdeurkasten
 • Bij Albeka hebben we voornamelijk tweedehands Gispen roldeurkasten beschikbaar. Kies eenvoudig uit verschillende kleuren en maten.

  Ruim aanbod gebruikte Gispen roldeurkasten

  Als je zoekt naar een slimme oplossing om al jouw mappen en dossiers snel en gemakkelijk op te bergen, dan is een gebruikte Gispen roldeurkast een prima uitkomst! Gispen roldeurkasten zijn van uitstekende kwaliteit. Een Gispen roldeurkast is makkelijk omdat deze compact is. Ten opzichte van een klapdeurkast bijvoorbeeld kost het geen ruimte om de kast open te doen. Je hoeft dus geen ruimte in te rekenen voor het openslaan van deuren.

  Gispen archiefkast met slot

  Ben je op zoek naar een kast waarin je al je documenten veilig achter slot en grendel op kunt bergen? Geen probleem! Onze tweedehands Gispen kasten komen niet standaard met een sleutel, maar hebben allemaal wel een slot waarbij optioneel een nieuwe sleutelset voor bij te bestellen is.

  Voordelige tweedehands Gispen archiefkasten

  Je zal je wellicht afvragen hoe het kan dat de archiefkasten van Gispen voor zo’n lage prijs op te pikken zijn. Dit komt omdat deze in grote getallen tweedehands worden ingekocht door Albeka. Gispen archiefkasten staan dan ook bekend om hun kwaliteit en kunnen daarom makkelijk nog een flink aantal jaren mee. En waarom zou je nu kiezen voor een gebruikte Gispen archiefkast?  Ten eerste omdat je altijd een spotgoedkope prijs krijgt voor een A+ merk zoals Gispen. Daarnaast is het hergebruiken van een tweedehands Gispen archiefkast nog eens ontzettend duurzaam. Meer informatie over Gispen kantoormeubelen en wat dit merk kan bijdragen aan jouw kantoorinrichting? Neem gerust eens contact met ons op!