Lensvelt archiefkasten

Op zoek naar een voordelige Lensvelt archiefkast? Goede vondst, want bij Albeka zit je dan helemaal goed! We hebben een mooi assortiment in gebruikte Lensvelt archiefkasten. Lensvelt staat bekend om de uitstekende kwaliteit, en dat is bij hun archiefkasten ook zeker terug te zien. Alle Lensvelt archiefkasten kunnen wel tegen een stootje en gaan door hun stevige materiaal flink wat jaren mee. Ook nu ze tweedehands zijn hebben ze nog een flinke levensduur te gaan. Een tweedehands archiefkast is dus een slimme oplossing als je zoekt naar compacte opbergoplossing tegen een scherpe prijs.

Assortiment Lensvelt archiefkasten

Er zijn verschillende gebruikte Lensvelt archiefkasten die we bij Albeka onderscheiden:

 • Lensvelt roldeurkasten
 • Lensvelt schuifdeurkasten
 • Lensvelt klapdeurkasten
 • Van alle type archiefkasten die denkbaar zijn hebben we bij Albeka voornamelijk tweedehands Lensvelt roldeurkasten beschikbaar. Kies eenvoudig uit verschillende kleuren en maten.

  Aanbod Lensvelt roldeurkasten

  Wil je jouw mappen en dossiers op een makkelijke manier op kunnen bergen? Kijk dan gerust eens naar een gebruikte Lensvelt roldeurkast. Tweedehands Lensvelt roldeurkasten zijn uiteraard zoals we van dit topmerk gewend zijn van uitstekende kwaliteit. Een Lensvelt roldeurkast is compact vanwege de handige roldeuren. Je hoeft dus niet te denken aan ruimte voor het openslaan van deuren, want de deuren glijden eenvoudig opzij. Niet vergeten om je gebruikte Lensvelt kast weer dicht te doen trouwens, want dat willen we nog wel eens vergeten.

  Lensvelt archiefkast met slot

  Ben je op zoek naar een Lensvelt archiefkast die je op slot kan doen? Ook daar hebben we bij Albeka aan gedacht. De tweedehands Lensvelt kasten komen niet standaard met een sleutel, maar hebben allemaal wel een slot waarbij optioneel een nieuwe sleutelset voor bij te bestellen is.

  Lensvelt kasten snel leverbaar

  Wil je je Lensvelt kast zo snel mogelijk in huis halen? Bij Albeka hanteren we een levertijd tussen de 2 tot 8 werkdagen. Het is dus maar net wanneer we bij je in de buurt zijn. Doe gerust navraag om te checken of jouw Lensvelt kast op korte termijn ook leverbaar is. Daarnaast kun je al ons gebruikte meubilair ook ophalen bij een van de showrooms bij jou in de buurt. Dus als je echt op zoek bent naar een kast die je morgen in huis hebt, is dat met eigen vervoer mogelijk. Meer informatie over Lensvelt kantoormeubelen en wat dit merk kan bijdragen aan jouw kantoorinrichting? Neem gerust eens contact met ons op!