Roldeurkasten

Op zoek naar een roldeurkast? Een roldeurkast is een typische archiefkast met roldeuren. Albeka biedt een grote collectie roldeurkasten aan in diverse, handige afmetingen. Netjes opbergen op kantoor is onmisbaar op de werkplek. Het voordeel van een roldeurkast is dat het weinig ruimte inneemt en er geen openslaande deur is, die je iedere keer in de weg zit. Albeka biedt een zeer kwalitatief hoogwaardig assortiment roldeurkasten, voor een aantrekkelijke prijs.

Producten 1-30 van 113

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Grote collectie roldeurkasten

Binnen ons uitgebreide assortiment kantoormeubilair bieden we nu ook een grote collectie nieuwe roldeurkasten aan. De roldeurkast is een uitstekende kast om je archief en bijvoorbeeld technische tekeningen in te bewaren. Een roldeurkast is een specifiek model binnen het segment archiefkasten, dat wordt gekenmerkt door de deur die over een rails loopt en dus geen openslaande deuren bevat. Uiteraard kun je in de roldeurkast nog veel meer papierwerk bewaren. De roldeurkast geeft jouw kantoorruimte niet alleen een gezicht, maar is ook de ideale oplossing om het netjes te houden. De roldeurkasten kunnen netjes worden afgewerkt met een mooi topblad. Dit geeft jouw kantoor een strakke uniforme look!

Roldeurkasten online bestellen

Voor roldeurkasten ben je bij Albeka aan het juiste adres! We bieden rechte, lage, hoge en halfhoge roldeurkasten. Met merken als Proline en basic biedt Albeka een ideaal assortiment roldeurkasten in diverse prijscategorieen. Ofwel, wil je voordelig, of juist luxe inrichten, het kan allebei. De behuizingen kunnen geleverd worden in diverse kleuren, zoals zwart, grijs aluminium en wit en zijn altijd passend bij jouw kantoorinrichting. Tevens worden de roldeurkasten altijd geleverd inclusief legborden.

Welke roldeurkast heb je nodig?

De roldeurkasten die Albeka biedt zijn van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige merken en hierdoor van uitstekende kwaliteit, ongeacht welke prijsklasse je kiest. Verkrijgbaar in puur metaal, maar ook met een prachtige houten ombouw. Kies ook eenvoudig tussen diverse afmetingen, zoals een, twee, of drie schuifdeuren. Albeka is ook specialist in akoestische roldeurkasten. Dit type archiefkast biedt het kantoor meer akoestiek, waardoor het geluid beter geabsorbeerd wordt. Ben je dus op zoek naar een mogelijkheid om het kantoor netjes en overzichtelijk te maken? Kies dan voor deze nieuwe roldeurkasten van A-kwaliteit. Je vindt rolduerkasten van in de standaard kleuren als witte roldeurkasten, zwarte roldeurkasten en grijze roldeurkasten.

Roldeurkasten eenvoudig online bestellen bij Albeka

Albeka is al ruim 12 jaar specialist in gebruikt en nieuw kantoormeubilair. Vanwege dit specialisme kunnen wij de roldeurkasten snel leveren tegen gunstige prijzen, middels eigen transportservice. Wil je je roldeurkast graag laten monteren? Dit is geen probleem, wij bespreken graag de mogelijkheden. Vind je de nieuwe roldeurkasten iets te prijzig? Bekijk dan eens de andere kantoorkasten ons assortiment. We bezorgen middels onze eigen bezorgservice bij jou thuis, of op kantoor. 

Tweedehands roldeurkasten

Ben je prijsbewust, of koop je graag een duurzame kast voor kantoor of werkruimte? Ons assortiment gebruikte roldeurkasten past dan precies bij jou. De gebruikte roldeurkasten zijn zeker zo krachtig als de nieuwe kasten, omdat ze van uitstekende kwaliteit merken zijn. Koop prijs- en milieubewust, koop gebruikt.