LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

Sleutel voor een gebruikte archiefkast bijbestellen

Veel archiefkasten werken met een sleutel. Dit zorgt ervoor dat uw documenten en andere zaken veilig en netjes achter het slot opgeborgen kunnen worden, om diefstal tegen te gaan. Maar wat als u uw sleutel kwijt bent? Bij Albeka hebben we hier een oplossing voor!

Als u een gebruikte archiefkast heeft gekocht vraagt u zich waarschijnlijk af of er een sleutel bijzit. Voor gebruikte archiefkasten garanderen we nooit dat er een sleutel bijzit, immers het is voor ons moeilijk na te gaan of de vorige gebruiker deze heeft achtergelaten. In diverse gevallen is het mogelijk dat de vorige gebruiker er een heeft achtergelaten, in dit geval zorgen wij er altijd voor dat deze sleutel bij deze kast blijft, maar wij adviseren u hier niet van uit te gaan. In veel gevallen en bij veel bekende merken, zoals Ahrend, Gispen en Aspa is het mogelijk om een sleutel los bij te bestellen. Hiervoor kunt hieronder het aanvraagformulier in te vullen.

Een nieuwe sleutel kost € 9,95

Sleutel voor een nieuwe archiefkast

Heeft u een nieuwe archiefkast gekocht en bent u uw sleutel kwijt? Ook bij nieuwe archiefkasten is het vaak mogelijk om een nieuwe sleutel bij te bestellen. Maak gebruik van het bovenstaande formulier, zodat wij uw aanvraag kunnen behandelen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier, livechat, of telefoon. Wilt u graag eerst persoonlijk contact? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitstekend helpen bij het vinden van de juist sleutel.

< Alles over archiefkasten

gebruikte archiefkasten
gebruikte ladeblokken
draaideurkasten