Balies

Op zoek naar een receptiebalie? Een mooie en degelijke receptiebalie voor je kantoor koop je online bij Albeka. Een receptiebalie is handig om je gasten of bezoekers te ontvangen, daarom bij uitstek het meubel om jezelf te presenteren bij de entree, maar ook om dingen op te presenteren. Bestel eenvoudig je balie online of neem contact met ons op voor advies en alle mogelijkheden.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Receptiebalie online kopen

Wordt je bedrijf te groot om je bezoekers en gasten zo te ontvangen? Een receptiebalie biedt je uitkomst! Meteen weten je bezoekers waar ze moeten zijn en kun je direct de juiste bezoeker naar de juiste persoon begeleiden. Het zorgt voor overzicht, niet alleen voor je gast, maar ook voor jou als bedrijf.

Waar let ik op bij het kopen van een balie

Een aantal handige tips voor het kopen van een balie:

  • Kun je er comfortabel aan werken. Het is belangrijk dat de balie op de juiste hoogte is aan de mensen die eraan moeten werken, zodat je lekker ontspannen kunt werken en je rug en nekklachten bespaard.
  • Zorg voor efficiënt en gedegen kabelmanagement, dat de nodige kabels netjes weggewerkt worden en deze niet zomaar over je werkblad heen lopen.
  • Denk goed na over verlichting. Ga je het extern verlichten of wil je graag werken met inbouwspots. Voor advies kun je bij Albeka terecht.
  • Receptiebalie op maat

    Een balie is vaak geen “one size fits all” oplossing. Zijn de standaard receptiebalies in ons assortiment niet exact wat je zoekt? Kom dan eens langs in een van onze showrooms of neem telefonisch contact met ons op. We kunnen veel balies op maat laten bouwen door onze interieurbouw partner.