Barkrukken

Barkrukken zijn veelzijdige hoge stoelen en kunnen in heel veel situaties worden gebruikt als de ideale zitoplossing. Barkrukken kunnen op meer ruimtes worden ingezet dan aan de bar alleen. Aan de bar, in de keuken of juist aan een hoge vergadertafel of statafel.  Albeka heeft allerlei soorten barkrukken in het assortiment. Je kan denken aan metalen, kunststoffen en zelfs houten barkrukken. De barkrukken, die snel leverbaar zijn, passen zich helemaal aan, aan jouw kantoorruimte. De barkrukken in het assortiment van Albeka zijn altijd verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Filter daarom snel en eenvoudig op prijs, afmeting of type en vindt snel en eenvoudig de barkruk die het beste bij jouw interieur past.

Producten 1-30 van 97

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom een barkruk?

Een barkruk is een moderne toevoeging aan jouw interieur. Barkrukken zijn meer dan krukken om aan een bar te zetten alleen. Een barkruk voor kantoor bijvoorbeeld is eigenlijk helemaal niet zo’n gek idee. We kennen de stoelen wellicht van het café, maar zijn tegenwoordig een zeer prettige toevoeging voor iedere vergaderruimte, ontvangsthal en kantine. Het zijn naast mooie designstoelen, ook lekkere stoelen om op te zitten. Het kunnen strekken van de benen is een goede toevoeging als het gaat om afwisselende zithoudingen. Daarnaast kun je deze hoge stoelen goed gebruiken in een staande vergader omgeving. Er zijn veel soorten barkrukken te koop, in allerlei vormen, hoogtes, kleuren en maten. Je wilt natuurlijk een barkruk kiezen die goed past in het interieur en de ruimte. Het is dus goed om te weten waar je de barkruk voor wilt gebruiken. Is het een barkruk geschikt om op te vergaderen of denk je er eerder aan om deze in een kantine neer te zetten. Naast het letten op het uiterlijk van de barkruk en hoe deze is vormgegeven, wil je ook op een aantal andere aandachtspunten letten. Denk aan de zithoogte, het materiaal of het comfort van de stoel.

Barkrukken met de ideale hoogte

Bij het aanschaffen van een barkruk is het belangrijk dat je let op de zithoogte van de stoel. Er zijn een aantal hoogte varianten die bij Albeka worden verkocht, afhankelijk van hoe hoog de tafel is waar de stoel aan komt te staan. We raden altijd van harte aan dat er zo’n 27 a 28 centimeter zit tussen het zitvlak van de stoel en de tafel waar deze aan komt te staan. Op deze manier heb je voldoende beenruimte over en zit je op een perfecte hoogte aan het tafelblad of de bar, afhankelijk waar je de stoel voor wilt gebruiken. Naast de hoogte van een barkruk zijn er meer zaken om op te letten als het gaat om het formaat. Hoe breed zijn de stoelen eigenlijk en hoeveel stoelen wil je aanschaffen? Albeka adviseert om ongeveer 3 barstoelen te rekenen per iedere 180 cm. Zo heb je altijd voldoende ruimte om op de stoel te gaan zitten, en oogt het een stuk beter dan wanneer een aantal krukken opgepropt naast elkaar staan.

Barkrukken voor ieder denkbare ruimte

Onze krukken zijn dus voor veel gelegenheden en ruimtes een goede keuze. Zit je vaak aan de bar en zou je wel iets meer comfort willen hebben? Een barkruk met een rugleuning is dan een logische uitkomst. Deze krukken bieden extra steun en zorgen ervoor dat de rug minder belast wordt. Albeka heeft ook barkrukken in het assortiment zonder rugleuning, die meer geschikt zijn als er niet voor lange tijd achter elkaar op vergaderd wordt bijvoorbeeld. Ben je op zoek naar een barkruk met wieltjes? Kijk dan eens naar onze werkstoelen.

Barkrukken van ieder materiaal

Albeka biedt diverse soorten barkrukken, zoals metaal, kunststof of hout. Diverse stijlen zijn mogelijk! Als je wilt gaan voor een moderne uitstraling raden we je van harte aan om te gaan voor de metalen barkruk. Een houten barkruk past bijvoorbeeld weer beter in een donkere omgeving. Comfort ook belangrijk? Albeka heeft ook een aantal barkrukken met een kussen op het zitvlak. Wil je een barkruk die geschikt is voor buiten? Ook dan is het goed om eventjes op het materiaal van de hoge stoel te letten. Onze stalen frame barkrukken zijn hier zeker voor geschikt, maar vraag ons gerust om advies als je er niet uit komt.

Snel leverbare barkrukken

Heb je de ideale barkruk al gevonden? Laat deze dan snel thuisbezorgen door de eigen bezorgservice van Albeka. Bang dat de kruk niet bevalt? Geen probleem, we komen ‘m ook kosteloos weer ophalen. Maar dat kunnen we ons eigenlijk niet voorstellen. Toch even zeker weten? Je bent ook van harte welkom in één van onze showrooms om de stoel uit te proberen.

Search engine powered by ElasticSuite