Blog

Tips voor een bureau op maat
18 januari 2024
22 Keer bekeken

Tips voor een bureau op maat

Een bureau op maat. Met zo’n bureau heb je zelf in de hand welke afmetingen je bureau heeft en hoe je bureau eruitziet. Het kan zijn dat je een specifieke wens hebt qua kleur of dat je een kleine ruimte hebt waar een standaard bureau niet past. Maar wat zijn de mogelijkheden met een bureau op maat laten maken? In deze blog lees je alle tips voor jouw bureau op maat.

Koude handen op kantoor? Lees deze eenvoudige tips
9 januari 2024
48 Keer bekeken

Koude handen op kantoor? Lees deze eenvoudige tips

Wat te doen tegen koude handen op kantoor? Je zit achter je computer en bent bezig met een lange mail. Maar door de kou beginnen je handen blauw en pijnlijk te worden. Iedereen kent het wel. Erg vervelend natuurlijk. Daarom beantwoorden we jouw vraag in deze blog. Koude handen op kantoor? Lees deze eenvoudige tips.

Duurzame ideeën voor op kantoor
15 december 2023
22 Keer bekeken

Duurzame ideeën voor op kantoor

In deze blog zetten we voor jou de beste duurzame ideeën voor op kantoor op een rijtje. Alle beetjes helpen als het om duurzaamheid gaat. Er zijn vele mogelijkheden om te verduurzamen op kantoor, maar waar begin je? Hierbij een aantal ideeën wat jouw ecologische voetafdruk als bedrijf te verminderen.

Project: OTT Alblasserwaard
12 december 2023
4 Keer bekeken

Project: OTT Alblasserwaard

Project: RAD Westmaas
11 december 2023
5 Keer bekeken

Project: RAD Westmaas

Ontdek de mogelijkheden van een bureaustoel op maat laten maken
23 november 2023
34 Keer bekeken

Ontdek de mogelijkheden van een bureaustoel op maat laten maken

Ontdek in deze blog de mogelijkheden van een bureaustoel op maat laten maken. In de wereld van vandaag brengen we vaak lange uren door achter ons bureau, of het nu is om te werken, studeren of gewoon ontspannen. Het belang van een comfortabele en ergonomische werkplek kan niet worden overschat en een essentieel onderdeel hiervan is de bureaustoel. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een bureaustoel op maat te laten maken

Onze tips om rekening te houden bij kantoorinrichting
17 november 2023
23 Keer bekeken

Onze tips om rekening te houden bij kantoorinrichting

Een goed ontworpen kantoorruimte kan een enorme impact hebben op de productiviteit, het welzijn en de tevredenheid van medewerkers. Bij het creëren van een ideale werkomgeving zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden. In dit blog gaan we dieper in op enkele essentiële overwegingen bij het inrichten van een kantoor. Wij van Albeka als kantoormeubel expert bespreken onder andere hoeveel vierkante meter kantoorruimte per medewerker ideaal is, het gemiddelde energieverbruik per vierkante meter kantoor, het aantal toiletten per persoon en de benodigde ventilatiecapaciteit.

Welke hoekbureaus met kast en opbergruimte zijn geschikt voor kantoor?
15 november 2023
17 Keer bekeken

Welke hoekbureaus met kast en opbergruimte zijn geschikt voor kantoor?

Een goed georganiseerd en functioneel kantoor is essentieel voor een productieve werkomgeving. Als je op zoek bent naar een hoekbureau dat niet alleen voldoende werkruimte biedt, maar ook extra opbergruimte bevat, ben je hier aan het juiste adres. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van hoekbureaus met kasten en opbergruimte, en bieden we een uitgebreid overzicht van enkele geschikte opties die aan jouw behoeften kunnen voldoen.

Top 5 bureau kast combinaties van Albeka
14 november 2023
20 Keer bekeken

Top 5 bureau kast combinaties van Albeka

Een georganiseerde en functionele werkruimte is essentieel voor productiviteit en focus. Het vinden van de juiste combinatie van een bureau en een kast kan een uitdaging zijn, maar Albeka staat klaar om je te helpen. Met hun brede assortiment aan hoogwaardige meubels biedt Albeka de perfecte oplossing voor jouw behoeften. In deze blog bekijken we de top 5 bureau kast combinaties van Albeka. Of je nu thuis werkt of een kantoor inricht, deze inspirerende en informatieve lijst zal je zeker helpen bij het vinden van de ideale bureau kantoorkast combinatie. Laten we eens kijken welke combinaties je werkruimte naar een hoger niveau tillen.

Welke bureaustoel kleuren zijn de trend van vandaag?
10 november 2023
14 Keer bekeken

Welke bureaustoel kleuren zijn de trend van vandaag?

Welke bureaustoel kleuren zijn de trend van vandaag? Het is belangrijk dat je bureaustoel goed zit en voldoet aan alle ergonomische regels van de huidige tijd. Maar het is natuurlijk fijn als de bureaustoel ook aangenaam voor het oog is. De kleur van je bureaustoel kan de algehele uitstraling van je werkruimte beïnvloeden en een statement maken wat betreft je stijl. Daarom is het belangrijk dat je een goede kleur uitkiest. Vandaar de vraag die in deze blog beantwoord zal worden, welke bureaustoel kleuren zijn de trend van vandaag? Laten we eens kijken naar enkele van de populairste opties.

Search engine powered by ElasticSuite