Lekker zitten op kantoor

Goede bureaustoelen – een absolute musthave

Zit je veel op kantoor? Dan is een goede bureaustoel een absolute must! Goed zitten is belangrijk voor de duurzaamheid van uw lichaam. Daarom is het van belang om verantwoord om te gaan met uw lichaam, zodat je lang door kunt gaan met werken. In deze tijd, waarin de arbeidsjaren van overheidswege wordt verlengd, kun je het beste kiezen voor een degelijke en ergonomische bureaustoel. Uiteraard kun je altijd kiezen voor een budget stoel, maar we adviseren altijd wel om in ieder geval te kijken welke functies de bureaustoel biedt. Hieronder volgen wat belangrijke dingen die een goede stoel in ieder geval moet bevatten.

(meer…)

Lees meer

Kantoormeubilair

Kantoormeubilair kopen? Bekijk eerst onze tips!

Goed kantoormeubilair is essentieel als u langdurig kantoorwerk wilt doen. Op kantoor zit je veel en langdurig, waarom het belangrijk is om na te denken over welke meubels u wilt aanschaffen. Bij Albeka hebben we dagelijks te maken met klanten die deze vragen stellen in de showroom en op onze website. Om een handleiding te bieden hebben we 4 tips uitgewerkt die belangrijk zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van kantoormeubilair.

(meer…)

Lees meer

opbergen op kantoor

Opbergen op kantoor, bekijk onze tips!

Ook in 2019 zien, we in de het midden- en kleinbedrijf nog heel veel papier in kantoor. Ondanks de digitalisering, blijven goede opbergkasten nog heel actueel. Niet alleen papierwerk, maar ook kleding en persoonlijke spullen moeten nog steeds ergens opgeborgen kunnen worden, zeker met de steeds vernieuwende wetgeving, is dit erg actueel. In deze nieuwe blog willen we u laten zien wat de mogelijkheden zijn binnen de opbergkasten en zullen we u adviseren wat voor u de beste keuze zal zijn.

(meer…)

Lees meer

ergoseating

Alle functies van een bureaustoel

Bureaustoelen die geschikt zijn voor een goede ondersteuning van uw rug zijn bijvoorbeeld de Ahrend bureaustoelen of de Giroflex bureaustoelen. Als u een bureaustoel gaat kopen en comfortabel wilt zitten en een goede zithouding wilt hebben is het belangrijk om te letten op een aantal aandachtspunten, omdat bureaustoelen vaak veel verschillende instel mogelijkheden hebben. We hebben voor u op een rij gezet waar u op moet letten!

(meer…)

Lees meer

chair 2019

Top 5 kantoormeubelen voor het nieuwe jaar

2018 is bijna ten einde en dan komt de vraag op, wat kunnen we verbeteren, of vernieuwen in 2019? Bij Albeka denken we dan aan het vernieuwen van het kantoormeubilair. En waar kan dit nu beter dan bij Albeka? Als specialist in  gebruikt, maar ook nieuw kantoormeubilair kunnen wij u verassen met de leukste trends die er zijn op het gebied van kantoormeubilair. In deze blog nemen we u mee naar 5 echte toppers op kantoor!
(meer…)

Lees meer

Albeka en Cirkellab werken circulair samen rondom kantoormeubilair

Albeka en Cirkellab werken circulair samen rondom kantoormeubilair!

Albeka verkoopt een breed assortiment – gebruikt en nieuw – meubilair en artikelen voor op kantoor; van bureaustoel tot complete kantoorinrichting. Cirkellab jaagt de circulaire economie aan en had vanwege de groei van het bedrijf meer kantoormeubilair nodig. Beide partijen hebben de wens dit zo circulair mogelijk te organiseren en zijn hiervoor een nauwe samenwerking aangegaan; een experiment om te ontdekken wat zowel voor klant als leverancier het beste werkt.

(meer…)

Lees meer

Culture@work

Orgatec 2018 | Culture @Work

Iedere 2 jaar vindt één van de meest toonaangevende Europese beurs op het gebied van kantoorinrichting plaats, de ORGATEC beurs. Deze wordt gehouden in Keulen, en is the place to be voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen op gebied van projectinrichting. Dit jaar was het algemene thema “culture @ work”. Het draaide om de vragen; Wat voor soort omgeving heeft de werkcultuur van de toekomst nodig? Hoe kunnen vrijheid en structuur gelijke ruimte krijgen? Ook wij zijn afgereisd naar Keulen om dit waar te nemen. Wij nemen u graag mee in onze bevindingen.
(meer…)

Lees meer

dynamische stoel

De voordelen van een dynamische bureaustoel

Door de automatisering en verschuivingen met betrekking tot werken en beroep, is het heden ten dage zeer van belang wat voor type bureaustoel u aanschaft. Een bureaustoel moet niet alleen mooi zijn, of goed zitten, maar het moet ook bijdragen aan comfort, verbetering, ergonomie en dynamiek. Uiteraard hangt dit ook af van de hoeveelheid uur de bureaustoel op een dag gebruikt wordt. Ook is er  een verschil te maken of u de bureaustoel alleen thuis gebruikt, of op het werk. Een goede bureaustoel moet in hoogte verstelbaar zijn, de rug- en armleuningen moeten verstelbaar zijn. Ook moet de juiste afstand van het zitvlak te bepalen zijn. In een ander artikel leggen we precies uit hoe de bureaustoel op een goede manier ingesteld kan worden. Daarbij zijn er ook op Europees en landelijk niveau richtlijnen aangeven, waaraan een goede bureaustoel moet voldoen.
(meer…)

Lees meer

kitty-sleeping-on-laptop

7 opwekkende tips tegen vermoeidheid op je werk

U kent het verschijnsel vast wel. Vroeg in de ochtend heeft u uw Postvak IN nog maar nauwelijks verwerkt of de eerste gaap is al een feit. Voor de meesten onder ons slaat de kantoordip net na de middaglunch toe. U krijgt steeds meer moeite om u ogen open te houden en kijkt steeds vaker op de klok hoe lang de middag nog wel duurt. Speciaal voor u verzamelden we 7 tips die u een flinke oppepper zouden kunnen geven.

(meer…)

Lees meer