de ideale werkplek

De ideale werkplek

Hoe zit je het lekkerst, hoe werk je het lekkerst, wanneer ben je het meest productief? Allemaal vragen die iedereen wel eens stelt als hij denkt aan zijn werkplek. Als je op het punt staat om je werkplek opnieuw in te richten is het absoluut een aanrader om dit een zorgvuldig af te wegen en alle mogelijkheden eens op een rij te zetten. In deze nieuwe blog bespreken we de vraag: wat is nu de ideale werkplek?

Lees meer

Elk blad op maat in de Albeka Zagerij

Als het om bureaubladen gaat hebben we bij Albeka standaard afmetingen zoals 160 x 80 cm, 120 x 80 cm of 180 x 80 cm allemaal snel uit voorraad leverbaar in 7 verschillende kleuren! Maar ook als je op zoek bent naar maatwerk, ben je bij ons aan het juiste adres. Albeka levert bijna elk gewenste afmeting en we staan hiermee doorgaan binnen 1 week bij jou op de stoep (als je deze besteld hebt natuurlijk, anders is ’t wel een beetje gek).

Lees meer

7 slimme tips voor een opgeruimde werkplek

Tussen alle vergaderingen, telefoongesprekken en papierwerk door, moet er ook tijd en aandacht uitgaan aan het onderhouden van een georganiseerd kantoor. Het lijkt misschien een makkelijke taak om je werkplek helemaal schoon en overzichtelijk te houden. Maar ja, wie heeft daar nu eigenlijk nog tijd voor? Op vrijdagmiddag is het tijd voor een weekendborrel, niet het opruimen van je bureau. Omdat een rommelige werkplek behoorlijk hinderlijk kan zijn, verzamelden we voor 7 tips die het een stuk makkelijker zouden moeten maken.

Lees meer

Goede bureaustoelen – een absolute musthave

Zit je veel op kantoor? Dan is een goede bureaustoel een absolute must! Goed zitten is belangrijk voor de duurzaamheid van uw lichaam. Daarom is het van belang om verantwoord om te gaan met uw lichaam, zodat je lang door kunt gaan met werken. In deze tijd, waarin de arbeidsjaren van overheidswege wordt verlengd, kun je het beste kiezen voor een degelijke en ergonomische bureaustoel. Uiteraard kun je altijd kiezen voor een budget stoel, maar we adviseren altijd wel om in ieder geval te kijken welke functies de bureaustoel biedt. Hieronder volgen wat belangrijke dingen die een goede stoel in ieder geval moet bevatten.

Lees meer

Kantoormeubilair kopen? Bekijk eerst onze tips!

Goed kantoormeubilair is essentieel als u langdurig kantoorwerk wilt doen. Op kantoor zit je veel en langdurig, waarom het belangrijk is om na te denken over welke meubels u wilt aanschaffen. Bij Albeka hebben we dagelijks te maken met klanten die deze vragen stellen in de showroom en op onze website. Om een handleiding te bieden hebben we 4 tips uitgewerkt die belangrijk zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van kantoormeubilair.

Lees meer

Opbergen op kantoor, bekijk onze tips!

Ook in 2019 zien, we in de het midden- en kleinbedrijf nog heel veel papier in kantoor. Ondanks de digitalisering, blijven goede opbergkasten nog heel actueel. Niet alleen papierwerk, maar ook kleding en persoonlijke spullen moeten nog steeds ergens opgeborgen kunnen worden, zeker met de steeds vernieuwende wetgeving, is dit erg actueel. In deze nieuwe blog willen we u laten zien wat de mogelijkheden zijn binnen de opbergkasten en zullen we u adviseren wat voor u de beste keuze zal zijn.

Lees meer

Alle functies van een bureaustoel

Bureaustoelen die geschikt zijn voor een goede ondersteuning van uw rug zijn bijvoorbeeld de Ahrend bureaustoelen of de Giroflex bureaustoelen. Als u een bureaustoel gaat kopen en comfortabel wilt zitten en een goede zithouding wilt hebben is het belangrijk om te letten op een aantal aandachtspunten, omdat bureaustoelen vaak veel verschillende instel mogelijkheden hebben. We hebben voor u op een rij gezet waar u op moet letten!

Lees meer

Top 5 kantoormeubelen voor het nieuwe jaar

2018 is bijna ten einde en dan komt de vraag op, wat kunnen we verbeteren, of vernieuwen in 2019? Bij Albeka denken we dan aan het vernieuwen van het kantoormeubilair. En waar kan dit nu beter dan bij Albeka? Als specialist in  gebruikt, maar ook nieuw kantoormeubilair kunnen wij u verassen met de leukste trends die er zijn op het gebied van kantoormeubilair. In deze blog nemen we u mee naar 5 echte toppers op kantoor!
Lees meer