Welke kunstplanten zijn geschikt om in mijn kantoor te plaatsen?

Jouw kantoor is gevuld met bureaus, bureaustoelen, werktelefoons en lampen, maar toch merk je dat jouw kantoor nog erg leeg aanvoelt. In dit geval kunnen kunstplanten hiervoor een oplossing bieden. Kunstplanten geven jouw kantoor namelijk een duurzame sfeer. Maar wat zijn nu geschikte kunstplanten voor op jouw kantoor vraag je je waarschijnlijk af? Wij gaan jou door middel van deze blog helpen om geschikte kunstplanten voor jouw kantoor uit te kiezen!

Lees meer

6 tips voor een duurzaam kantoor

Het is helemaal van deze tijd om jouw kantoor op een duurzame manier in te richten! Wanneer je jouw kantoor duurzaam wil inrichten, is het fijn om te weten waar je op moet letten bij de inrichting. Wij willen je hier graag een handje mee helpen. Daarom geven wij in deze blog aan jou 6 tips waar je op kan letten wanneer je jouw kantoor duurzaam gaat inrichten!

Lees meer

Albeka Nieuwegein is verhuisd!

Voor het bezichtigen van nieuwe bureaustoel of roldeurkast was je altijd al welkom bij Albeka Nieuwegein, de specialist in gebruikt en nieuw kantoormeubilair. Vanaf heden ontvangen we je echter graag op onze gloednieuwe locatie in een prachtig pand. Deze nieuwe showroom biedt een nieuwe totaalbeleving en maakt het bekijken van bureaus, stoelen en kasten nog veel leuker!

Lees meer
Malware bescherming op kantoor

5 tips om je te beschermen tegen malware op kantoor

Ben jij zuinig op je digitale documenten? Dan wordt deze blog echt een must read voor jou. We zijn er allemaal wel bekend mee. Van die rare mails in het Russisch, of een afzender van een mail waar je nog nooit van het gehoord. Internetcriminelen dus. Zeker bij een kantoorbaan is jezelf beschermen tegen malware en ransomware echt onmisbaar en noodzakelijk. In deze blog geven we je 5 tips om jezelf te beschermen tegen digitale criminelen.

Lees meer