Vergaderen doe je zó!

Het is weer zo ver, de afdelingsvergadering met je collega’s! Hoe zorg je er nu voor dat je het maximale uit zo’n vergadering haalt? Wij gaan je daar in deze blog mee helpen zodat je de vergadering naar een hoger niveau brengt.

Interieur AMS in Hendrik Ido Ambacht. Opdrachtgever: Albeka
Lees meer

3 belangrijke tips waar je op moet letten als je een ergonomische bureaustoel koopt!

De meeste mensen die op zoek zijn naar een ergonomische bureaustoel, willen een stoel die helpt tegen pijnklachten in de rug en nek. Ergonomische bureaustoelen bieden namelijk een uitstekend comfort waardoor deze klachten drastisch zullen verminderen. Door het feit dat de ergonomische bureaustoelen een positief effect hebben op klachtenvermindering tijdens het werken, kiezen ook veel mensen voor deze stoelen.

Lees meer

Welke kunstplanten zijn geschikt om in mijn kantoor te plaatsen?

Jouw kantoor is gevuld met bureaus, bureaustoelen, werktelefoons en lampen, maar toch merk je dat jouw kantoor nog erg leeg aanvoelt. In dit geval kunnen kunstplanten hiervoor een oplossing bieden. Kunstplanten geven jouw kantoor namelijk een duurzame sfeer. Maar wat zijn nu geschikte kunstplanten voor op jouw kantoor vraag je je waarschijnlijk af? Wij gaan jou door middel van deze blog helpen om geschikte kunstplanten voor jouw kantoor uit te kiezen!

Lees meer