3 unieke kantoor opbergkasten

3 unieke kantoor opbergkasten
23 januari 2023 90 Keer bekeken

Bij Albeka hebben we een ruim assortiment kantoor opberg kasten. Ben je op zoek naar de perfecte opberg oplossing voor jouw kantoor? Dan zit je bij Albeka aan het juiste adres. Van archiefkast, roldeurkast tot garagekast ontdek onze 3 unieke kantoor opberg kasten.

Kantoor opberg kasten

Kantoor opberg kasten ook wel opbergkasten genoemd, zijn een essentieel onderdeel van elk Kantoor. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn voor ieder kantoor. Drie unieke kantoor opberg kasten die wij momenteel uitlichten zijn; De roldeurkast, archiefkast en de brandwerende kast.

Roldeurkast

Roldeurkasten zijn een uniek type opslagoplossing die de laatste jaren aan populariteit wint. Dit type opbergsysteem bestaat uit een aantal individuele planken die verticaal met elkaar verbonden zijn. Men noemt een roldeurkast ook wel lamellenkast.

Voordeel van de roldeurkast

De roldeurkast heeft als grote voordeel dat de deuren naar binnen rollen, ze zijn hierdoor ongelooflijk ruimtebesparend. Men noemt een roldeurkast ook wel lamellenkast.

Een roldeurkast is de perfect opbergkast voor je kantoor, het is een ruimtebesparende opberg mogelijkheid omdat je geen last hebt van openslaande kastdeuren. Hierdoor is dit type kast uitermate geschikte voor de compactere kantoorruimtes.

Albeka heeft een ruim assortiment roldeurkasten van verschillende afmetingen. Koop je bij Albeka dan vind je zeker een passende roldeurkast van geweldige kwaliteit.

Draaideurkast

Een draaideurkast ook wel garagekast is een essentieel onderdeel voor het organiseren en bewaren van documenten. Deze handige opberg oplossing biedt jouw organisatie een krachtige manier om papieren documenten te bewaren en te beheren, wat betekent dat het een must is voor elk bedrijf dat documenten moet opslaan.

Voordeel van de draaideurkast

Het voordeel van het gebruik van een draaideurkast is dat deze een grote hoeveelheid documenten kan bevatten, wat betekent dat je bedrijf in staat is om zijn informatie op een beheerde manier op te slaan, waardoor het beter toegankelijk is.

De draaideurkast is een duurzaam en robuust ontwerp dat bedrijven in staat stelt om hun documenten te organiseren en te beheren, wat betekent dat ze het waard zijn om een investering te doen. De meeste draaideurkasten zijn voorzien van verschillende opslagmogelijkheden, waaronder legborden, laden en schuifladen, waardoor deze eenvoudig kunnen worden aangepast aan de behoeften van je bedrijf.

Brandwerende kasten

Het is misschien een van je grootste nachtmerries als ondernemer brand op de zaak. Nu heb je voor de veiligheid van je personeel ongetwijfeld maatregelen getroffen. Maar hoe zit dat met je belangrijkste documenten? Een brandwerende kast biedt uitkomst.

Eenbrandwerende kastis een brandwerende opbergkast die is ontworpen om belangrijke documenten, apparatuur en andere voorwerpen te beschermen tegen brand-, rook- en hitteschade. Deze kasten zijn meestal gemaakt van staal of andere zware materialen en zijn ontworpen om extreme temperaturen te weerstaan.

Voordeel brandwerende kast

Brandwerende kasten bieden verschillende voordelen, waaronder bescherming van belangrijke documenten, het voorkomen van de verspreiding van vuur en rook en het bieden van veilige opslag voor waardevolle spullen. De kasten zijn ontworpen met meerdere compartimenten en planken, waardoor verschillende items veilig op één plek kunnen worden opgeborgen.

Kijk voor verschillende brandwerende kasten.

Ahrend kasten

Ahrend is een bekend merk als het gaat om goede, kwalitatieve opberg kasten. Bij Albeka hebben we een mooi assortiment tweedehands Ahrend kasten. Waardoor je voor een financieel aantrekkelijke prijs een echte Ahrend kast kan kopen.

Het merk Ahrend staat bekend om zijn duurzame producten, dit houdt in dat de producten van Ahrend erg lang meegaan. Des te meer een reden voor een tweedehands Ahrend kast van Albeka.

Waar moet je opletten als je een kantoor opbergkast kiest

Welk type opbergkast je ook kiest, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het past bij de ruimte die je beschikbaar hebt. Meet het gebied op waar de kast komt en zorg ervoor dat je er een krijgt die de juiste maat heeft. Houd er ook rekening mee dat opbergkasten sterk genoeg moeten zijn om alles te dragen wat je erin opbergt. Overweeg ten slotte het ontwerp van de kast en zorg ervoor dat deze past bij de stijl van je kantoor.

Conclusie

Opbergkasten kunnen een geweldige manier zijn om je kantoor te organiseren en alles netjes en opgeruimd te houden. Of je nu kiest voor een traditionele archiefkast of een moderne roldeurkast het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze in je ruimte past en de spullen ondersteunt die je erin opbergt. Met de juiste opbergkast zorg je ervoor dat je kantoor opgeruimd en georganiseerd is.

Gerelateerde posts