Alles over onze bladen

Alles over onze bladen
1 april 2022 2112 Keer bekeken

Als je al op onze pagina met nieuwe losse bureaubladen hebt gekeken, zie je dat we een groot aanbod hebben. Het kan ons voorstellen dat je nog een hoop vragen hebt over deze bladen. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over ons aanbod losse bladen.

Standaardkleuren

Ons assortiment nieuwe bladen bestaat uit 7 standaard kleuren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Dit zijn de kleuren:

 • Oak Light
 • Acacia
 • Eiken Naturel
 • Wit
 • Oxyd
 • Kasteel Eiken
 • Shadow Black

De kleuren Oak Light en Eiken Naturel zijn voorzien van een nerfstructuur voor een realistische touch.

In onze voorraad kleuren heb je altijd een kleur die aansluit bij jouw smaak en de stijl van je kantoor. Ben je op zoek naar een specifieke kleur? Neem dan contact met ons op want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Waar zijn de bladen eigenlijk van gemaakt?

Onze bladen hebben een spaanplaat kern en worden voorzien van een melamine laag. Dit is een soort kunststof achtige coating die wordt aangebracht op de spaanplaat. Het zijn dus geen massieve houten bladen. Dit is voordelig, want zo kun je de bladen heel makkelijk schoonmaken- en houden.

In welke maten zijn de bladen uitgevoerd?

Ons standaard assortiment met losse bladen voor nieuwe bureaus en tafels zijn er in de maten:

 • 80 x 80 cm
 • 120 x 80 cm
 • 160 x 80 cm
 • 180 x 80 cm
 • 200 x 100 cm

Dit zijn uitstekende maten voor de meeste bureaus. Ben je op zoek naar een specifieke maat? Laat dan een blad op maat verzagen. Tegen een scherpe meerprijs kunnen wij elke gewenste maat voor jou zagen. De op-maat-verzaagde bladen worden weer netjes en professioneel afgewerkt zodat je niks meer van de zaagrand ziet.

Ook vind je in ons assortiment topbladen voor bijvoorbeeld een ladeblokje of een roldeurkast. Hiervoor hebben we ook verschillende maten.

Om alle maten en verschillende modellen te zien kun je het beste een kijkje nemen in ons ruime assortiment. Ook ben je van harte welkom in onze showrooms in Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer.

Waarvoor zijn de losse bladen geschikt?

In ons assortiment vind je bladen voor allerlei toepassingen. Zo hebben we bladen voor nieuw als tweedehands bureaus en tafels. Dit zijn bladen van 25mm dik.

Ook vind je topbladen. Deze zijn geschikt zijn voor je ladeblok of een archiefkast en hebben een dikte van 18mm en 25mm.

Op aanvraag kun je ook extra dikke bladen bestellen. Deze zijn 38mm dik en zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld vergadertafels en grotere bureaus.

Ook worden onze bladen gebruikt voor maatwerk producten. Zo kunnen we van de bladen een mooie ombouw maken voor je archiefkast en worden er receptiebalies van gemaakt. We hebben zelfs een keer vensterbanken gemaakt voor een van onze klanten. Zo kleuren de vensterbanken prachtig mee met de kleur van de bureaus, archiefkasten of nieuwe bureaustoelen en gebruikte bureaustoelen.

De verschillende modellen

Naast de rechte bladen voor bureaus en tafels, kent ons assortiment nog veel meer vormen. Zo hebben we ton bladen, ovale bladen, wing bladen en ronde bladen. Er zit dus altijd wat voor je tussen.

Het gebruikte assortiment

Wellicht dat je al bekend was met ons nieuwe assortiment losse bladen. Maar wist je dat we ook een grote voorraad met gebruikte bladen hebben? Deze bladen zien er allemaal nog goed uit en komen in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Bovendien maak je door voor gebruikte bladen te kiezen een duurzame keuze omdat de bladen weer langer gebruikt worden, in plaats van dat ze worden weggegooit.

Gerelateerde posts