Project: AMS B.V. - Hendrik Ido Ambacht

Project: AMS B.V. - Hendrik Ido Ambacht
16 mei 2022 73 Keer bekeken

Een modern, warm en transparant kantoor met natuurlijke en stoere materialen, is de interieurwens, zoals AMS voor hun nieuwe pand omschreef! Door goed te kijken naar de werkprocessen zijn we gekomen tot de meest ideale indeling van het nieuwe kantoor. Op basis van ons interieurontwerp is er een prachtige werkomgeving gecreëerd, waarin industriële elementen met warme materialen gecombineerd zijn.

Met AMS, gespecialiseerd in milieubewust transport, scheepsmanagement en maritieme oplossingen, hebben we gepersonaliseerde en oplossingsgerichte producten verwerkt in het interieur. Zo hebben we onder andere hun identiteit terug laten komen in een hangende akoestische afscheiding met daarop afgebeeld de tanker die behoort tot hun vloot; de MTS. Jade. Bij een innoverend bedrijf als AMS, past ook hun spraakmakende logo! Wij konden dan ook niet anders dat dit te verwerken als eyecatcher in het interieur als finishing touch! Wij kijken met trots terug op een traject waarbij wij zoveel van onze kwaliteiten mochten toepassen. Van het verwerken van alle wensen in een uitgebreid interieurontwerp, de verhuizing door Office Trader tot het leveren en monteren van vloeren, wandbekleding en huidig, gebruikt en nieuw meubilair!


Albeka verzorgde alles van werkplekken tot opbergbruimte, van verlichting tot sfeervolle decoratie.


Aparte kantoorruimte voorzien van een zit-sta werkplek, roldeurkast met bijpassend blad en een zithoekje.


Ruimte met counters en bijpassende kruk voor een snelle meeting.


Ruimte om de klant te ontvangen.


Room divider met eigen foto voor een persoonlijke touch.

Update 2023:

AMS kocht in 2023 bij ons nieuwe zit-sta onderstellen voor de werkplekken. Daarnaast lieten ze de ontvangstruimte voorzien van nieuwe muurbekleding. Ze kozen voor een prachtige moswand in combinatie met houten lattenpanelen.