Albeka Nieuwegein gaat verhuizen!

Albeka Nieuwegein gaat verhuizen!

Albeka Nieuwegein verhuist eind 2020 naar een nieuwe showroom. De vestiging tekent voor een perceel bouwgrond van bijna 2.200 m2 op bedrijvenpark Het Klooster. Albeka staat bekend om de verkoop van gebruikt en nieuw kantoormeubilair aan bedrijven en is al zeker 10 jaar actief in Nieuwegein vanuit haar vestiging op Plettenburg. De heer Van der Hoek, directeur van Albeka, en wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken zetten de handtekening onder de koopovereenkomst.

Strategische ligging

De heer Van der Hoek, directeur Albeka: ‘Het Klooster is een mooi bedrijvenpark  met een goede bereikbaarheid en strategische ligging dichtbij belangrijke snelwegen. We krijgen een prachtig pand aan de waterkant met een uitstraling die helemaal bij ons past.’ Wethouder Ellie Eggengoor is blij met de nieuwe vestiging van Albeka, opnieuw in Nieuwegein: ‘Een welkome aanvulling op de activiteiten en bedrijvigheid op Het Klooster. Ook Albeka kiest voor de centrale ligging van het bedrijvenpark als ideale uitvalsbasis voor de distributie van hun producten.’

Verhuizing in Nieuwegein

De bouw van het bedrijfspand op Het Klooster start in april 2020, de oplevering wordt verwacht in november dit jaar. Dan verhuist Albeka van bedrijventerrein Plettenburg naar Het Klooster.