Albeka Nieuwegein is verhuisd!

Albeka Nieuwegein is verhuisd!

Voor het bezichtigen van nieuwe bureaustoel of roldeurkast was je altijd al welkom bij Albeka Nieuwegein, de specialist in gebruikt en nieuw kantoormeubilair. Vanaf heden ontvangen we je echter graag op onze gloednieuwe locatie in een prachtig pand. Deze nieuwe showroom biedt een nieuwe totaalbeleving en maakt het bekijken van bureaus, stoelen en kasten nog veel leuker!

We nodigen je vanaf heden van harte uit om ons assortiment gebruikte én nieuwe kantoormeubelen te komen bezichtigen op de 2e Regimentsdok 6 in Nieuwegein.

Bij Albeka vinden we het belangrijk dat jij als klant de kantoormeubelen in het echt kan zien en testen. Hoe zit deze bureaustoel eigenlijk? Hoe ziet dit bureau er eigenlijk in het echt uit?

In onze vestiging in Nieuwegein staat ervaren in een zeer hoog vaandel! Precies daarom kun je in de showroom een groot deel van ons gebruikte en nieuwe assortiment uitproberen én kun je heel veel inspiratie opdoen in de daarvoor ingerichte ruimtes.

Naast deze fantastische showroom hebben wij ook een nieuw magazijn. Alles is uitstekend ingedeeld zodat we je bestelling binnen no-time voor je klaar kunnen zetten.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw bureau voor je thuiswerkplek, of naar een volledige inrichting met gebruikte kantoormeubelen; in onze nieuwe showroom helpen onze verkoopadviseurs je graag met het maken van de juiste keuze en geven ze je handige tips en advies.

Onze nieuwe vestiging in Nieuwegein ligt naast de A27. Zo zijn we nog makkelijker te bereiken. Vanuit zowel Amsterdam, Gelderland, Utrecht en Overijssel zijn we eenvoudig te bereiken.

Wil jij advies op maat, wil je een rustig rondje door de showroom maken óf heb je gewoon zin in een vers bakje bonenkoffie? Kom dan gezellig langs in onze nieuwe vestiging in Nieuwegein.

Graag tot ziens! :)