Elk blad op maat in de Albeka Zagerij

Elk blad op maat in de Albeka Zagerij

Als het om bureaubladen gaat hebben we bij Albeka standaard afmetingen zoals 160 x 80 cm, 120 x 80 cm of 180 x 80 cm allemaal snel uit voorraad leverbaar in 7 verschillende kleuren! Maar ook als je op zoek bent naar maatwerk, ben je bij ons aan het juiste adres. Albeka levert bijna elk gewenste afmeting en we staan hiermee doorgaan binnen 1 week bij jou op de stoep (als je deze besteld hebt natuurlijk, anders is 't wel een beetje gek).

Kwaliteit bureaubladen van Albeka

De bladen van Albeka bestaan uit 25 mm dik spaanplaat. Daarna worden de bladen in de fabriek voorzien van een stevige en kwalitatief uitmuntende melamine toplaag. Dit is een heel dunne laag die de kleur van de bladen bepaald. De afwerking hiervan is zo nauwkeurig waardoor niet te zien is uit welke lagen de bladen bestaan. De bladen zijn stevig en het oppervlak verkleurt niet. En stoot je collega je koffie per ongeluk om? Geen probleem! De bureaubladen zijn makkelijk met schoonmaakmiddelen en een vochtige doek schoon te maken.

Het bestelproces van een blad op maat

Heb je een specifieke wens voor een bureau wat precies in een krappe ruimte moet passen? Via onze webshop is het vrij gemakkelijk om je wensen tot in de centimeter door te geven.  De maten komen bij ons binnen en worden doorgestuurd naar onze eigen zagerij. Twee maal per week zagen wij de bestellingen op maat. Op deze manier blijft het bestelproces snel en kunnen we jouw product snel komen leveren. Albeka Video 2 - Zagerij.00_01_10_40.Still008 De bladen worden gezaagd uit een standaard formaat van 200 x 100 cm. Wellicht zul je denken, hoe zit het dan met de afwerking? Zul je het verschil niet zien? Gelukkig hebben we daar een antwoord op. Al onze bladen zien er even gelikt en afgewerkt uit. Gezaagd of niet gezaagd. Met een zogeheten kantenlijmer wordt de gezaagde rand weer helemaal als nieuw. Ben je op zoek naar een groter blad? Voor bijvoorbeeld een grote vergadertafel, met afmetingen langer dan 200 x 100 cm? Neem dan contact met ons op, want ook dan staan we graag voor je klaar! Zin om een kijkje te nemen in onze zagerij?