Gloednieuwe showroom voor Albeka Zoetermeer

Gloednieuwe showroom voor Albeka Zoetermeer

Vanaf 13 december verhuist Albeka van de Philipsstraat naar de Voltastraat in Zoetermeer. Het bedrijf, dat vooral bekend is van het grote assortiment kantoormeubelen dat het verkoopt, krijgt een gloednieuw pand met ruime showroom om bezoekers een nog fijnere beleving te bieden. Men wil op de nieuwe locatie een totaalbeleving kunnen bieden, om klanten met 1000m2 showroom te inspireren en te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van tweedehands en nieuw kantoormeubilair.

Albeka heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en heeft aansluitend een prachtig, gebruikt assortiment met tweedehands kantoormeubelen. Hierin bieden ze gebruikt én refurbished kantoormeubilair van de beste A-merken en hebben ze alles in huis om een volledig kantoor duurzaam en verantwoord in te richten. Daarnaast hebben ze een uitgebreid nieuw assortiment dat naadloos aansluit op gebruikt en inspireren ze de klant met de laatste trends in kantoormeubelland. De klant krijgt de mogelijkheid de mooiste bureaustoelen rustig te testen en de beste bureaus te bekijken. Daarnaast staan de vakkundige verkoopadviseurs klaar om de klant in elk opzicht te adviseren.

Altijd de juiste oplossing

Of de klant nu op zoek is naar een enkele bureaustoel, of naar een complete kantoorinrichting; Albeka Zoetermeer heeft alles in huis om altijd de juiste oplossing te bieden. In het magazijn van 1500m2 huist Albeka Zoetermeer een groot gedeelte van het gebruikte en het nieuwe assortiment. Vanuit hier worden de bestellingen uitgeleverd of opgehaald door de klant.

Centraal gelegen

Albeka’s nieuwe vestiging in Zoetermeer is strategisch gelegen en is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12. Centraal gelegen aan een doorgaande weg met veel groen is Albeka trots op hun nieuwe locatie aan de Voltastraat 1 in Zoetermeer.