Kom langs in één van onze showrooms en doe inspiratie op voor jouw kantoor!

Kom langs in één van onze showrooms en doe inspiratie op voor jouw kantoor!

Leuk dat je kijkt naar deze blog! We zullen in dit artikel meer gaan vertellen over onze showrooms!

Albeka heeft drie showrooms die zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, Zoetermeer en Nieuwegein. Deze showrooms zijn elke werkdag geopend en in Hendrik-Ido-Ambacht ook op zaterdag. In de showrooms kan je inspiratie opdoen met gebruikt en nieuw meubilair voor op jouw kantoor.

In onze showrooms vind je allerlei spullen die handig zijn om op jouw kantoor te hebben. Denk hierbij aan een zit-sta bureau, vergaderstoelen of bijvoorbeeld een kantinetafel. Wij hebben het allemaal voor je in huis!

Wanneer je langskomt in onze showroom, zal één van onze specialisten je graag komen helpen bij het maken van de juiste keuze. We kijken dan samen met jou naar de wensen die je hebt en daar zoeken we dan geschikt meubilair voor uit.

Je kan erg veel nieuwe ideeën opdoen wanneer je één van onze showrooms bezichtigd. Wij hebben namelijk onze showrooms zo ingedeeld waarbij je verschillende combinaties ziet van kantoorinrichtingen. Hierbij kan je denken aan een combinatie van een toffe bureaustoel, stijlvol bureau en een monitorarm waar je het beeldscherm van de computer aan kan hangen.  

Ons assortiment bestaat uit gebruikte en nieuwe kantoormeubelen. Wij geven altijd aan of een meubel nieuw of gebruikt is. Op de desbetreffende meubel vind je dan namelijk een kaartje met daarop de status ‘gebruikt’ of ‘nieuw’.

Zo zie je ook gebruikte bureaustoelen in onze showroom terugkomen. Wanneer je kiest voor een gebruikte bureaustoel, dan zet je je in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je geeft dan deze bureaustoelen een tweede leven en daarmee draag je een steentje bij aan een duurzame wereld.

Benieuwd hoe één van onze showrooms eruit ziet? Bekijk dan de video hieronder waarin wij dat aan je uitleggen!

https://www.youtube.com/watch?v=2_oas1z82ps