Zo werkt ons nieuwe kwaliteitslabel

Zo werkt ons nieuwe kwaliteitslabel

Om de conditie van onze gebruikte meubels zo nauwkeurig en eerlijk mogelijk te communiceren, hebben we altijd gebruik gemaakt van een sterrenstatus. Deze sterren gaven aan in wat voor staat het desbetreffende meubelstuk verkeerde. Zo wist je precies waar je aan toe was.

Om je een nog duidelijker beeld te geven van de conditie van ons gebruikte meubilair stappen we echter over op een nieuw systeem. We introduceren ons nieuwe kwaliteitslabel! Alle gebruikte producten krijgen nog steeds allemaal een beoordeling en worden op dezelfde, eerlijke manier gecontroleerd. Alleen krijgen ze nu dus het kwaliteitslabel A+, A, B of C in plaats van een aantal sterren. Bovendien kun je er nog steeds op rekenen dat alle meubels die wij verkopen altijd 100% functioneren. De beoordeling geeft dus aan in welke cosmetische staat het meubilair verkeerd.

Als je bekend bent met Albeka en onze sterrenstatus, zal ons nieuwe kwaliteitslabel misschien wel even wennen zijn. Daarom laten we je hieronder precies zien hoe ons nieuwe kwaliteitslabel werkt en wat hij inhoud.

Voorheen sterren

In deze categorie vind je producten die nagenoeg nieuw zijn. Dit kunnen restpartijen van de leverancier of showroommodellen zijn, waar nagenoeg niets aan mankeert.

Voorheen sterren

Producten met deze beoordeling zijn zo goed als nieuw. Dit zijn de echte pareltjes op het gebied van gebruikt meubilair. De gebruikerssporen zijn minimaal.
Voorheen sterren

Deze categorie bestaat uit meubilair dat er nog netjes uitziet, technisch goed functioneert, maar wel enkele gebruikerssporen bevat. Op zichtbare plekken zul je geen grote deuken of krassen vinden.


Voorheen sterren

Technisch goed functionerend meubilair, maar qua uitstraling is wel te zien dat het meubelstuk (intensief) gebruikt is. Bij het aantreffen van meerdere gebruikerssporen, krassen of deuken moet je niet al te gek opkijken. Het model kan daarnaast ook iets verschillen ten opzichte van de foto.

We hopen je op deze manier een duidelijk beeld te hebben gegeven van ons nieuwe kwaliteitslabel voor ons gebruikte meubilair. Mocht je nog een vraag hebben over het kwaliteitslabel of heb je misschien een vraag over de staat van een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op via de webchat, telefoon of via de mail.

Zie jij het gebruikte meubilair liever in het echt? Ons uitgebreide assortiment gebruikt meubilair is samen met een groot deel nieuw meubilair uiteraard ook te bekijken en te proberen in onze vestigingen in Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Je bent van harte welkom! We helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Ben je benieuwd geraakt naar ons gebruikte assortiment? Bekijk ons uitgebreide assortiment gebruikt kantoormeubilair en nieuw kantoormeubilair hier!

Benieuwd naar onze video over het kwaliteitslabel? Bekijk hem dan hier!