De trends van vergadermeubilair

De trends van vergadermeubilair

Trends van vergadertafels met stoelen en de vergaderkamer er om heen spelen een grote rol in het uitzoeken van nieuw vergadermeubilair voor op kantoor. We nemen je in deze blog mee in de laatste trends van vergadermeubilair zodat jij straks de juiste keuze maakt. Na het lezen van deze blog kun je ervan op aan dat je jouw vergaderruimte eigentijds en toekomstbestendig kunt inrichten met het mooiste vergadermeubilair.

Richt je vergaderruimte huiselijk in

Het gevoel hebben dat je een woonkamer instapt als je gaat vergaderen; wie wil dat nou niet? Bij het inrichten van een vergaderruimte met een huiselijke sfeer staat een warme en cozy vibe centraal. Kies voor de inrichting van een huiselijke vergaderruimte voor meubilair met bijvoorbeeld bruine, groene en mosterd kleuren, fluwelen of andere zachte bekleding voor de stoelen en hout gecombineerd met metaal voor bijvoorbeeld je tafels. Denk bijvoorbeeld aan stoelen die je ook in een eetkamer of in een gezellig restaurant ziet staan. Meubels met een retro uitstraling zijn ook erg in trek op het moment en zullen de huiselijke sfeer in je vergaderruimte ook erg bevorderen.

Ook het gebruik van (kunst)planten in je vergaderruimte kan de huiselijke sfeer heel goed realiseren. Denk hierbij aan leuke hangplantjes of gave mos decoratie aan de muur.

Als laatst kan de juiste verlichting op kantoor ook haar bijdrage doen aan de huiselijke vibe. Denk hierbij aan gezellige en industriële hanglampen boven je vergadertafel bijvoorbeeld.

Hierbij een aantal producten die uitermate geschikt zijn voor een huiselijke sfeer in je vergaderruimte:

Zit-sta tafel

Een zit-sta tafel is een musthave voor iedereen die op zoek is naar een gezonde vergaderruimte. Het zit-sta bureau is in de moderne kantooromgeving niet meer weg te denken, maar ook in de vergaderkamer is het hebben van een zit-sta oplossing een heel goed idee. Uit onderzoek blijkt dat staand vergaderen 34% sneller is dan traditioneel vergaderen. Dat is een stuk efficiënter en productiever dus. Vaak zit je, ondanks de komst van het zit-sta bureau, wel heel veel op een werkdag. Staand vergaderen kan dus werken als energiebooster en we bevelen het je van harte aan.

Akoestisch meubilair in de vergaderruimte

Niets is vervelender dan een echo als je praat tijdens je meeting. Herkenbaar? Bekleed je vergaderkamer dan met akoestisch meubilair. De eindeloze en trendy mogelijkheden van tegenwoordig bieden je niet alleen een praktische oplossing, maar zullen ook een waardige, decoratieve toevoeging aan je vergaderruimte zijn. Denk bijvoorbeeld aan akoestische lattenpanelen aan de wand, prachtige plafond akoestiek of geweldige meubels, zoals bijvoorbeeld een akoestische vloerlamp gemaakt van vilt. In een moderne vergaderruimte is een akoestische oplossing echt een must.

Duurzaam tweedehands en refurbished

Gezien circulariteit en sustainability tegenwoordig belangrijke onderdelen zijn van de moderne kantooromgeving, zijn refurbished en met name tweedehands meubilair met uitstek dé oplossing voor een duurzame vergaderruimte. We dagen je uit wat verder te kijken nieuw meubilair en bijvoorbeeld eens tweedehands vergadermeubilair te overwegen.

Wat ook mogelijk is om je huidige vergadermeubilair te laten refurbishen. Bij Albeka denken we graag met je mee; van het verzamelen van ideeën tot het realiseren van de refurbishing van je vergadermeubilair. Zo is het mogelijk om je vergadertafel een facelift door het onderstel te poedercoaten en het blad te wrappen of een nieuw blad aan te brengen. Je stoelen kunnen we opnieuw stoffering en ook daarvan kunnen we het onderstel opnieuw poedercoaten.

Benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Vergaderunits

De laatste trend die we je gaan laten zien is vergaderunits. Deze losstaande vergaderruimtes zijn ideaal in de ruimere kantooromgevingen waar het vaak wat drukker kan zijn. Deze prachtige units zijn er in allerlei soorten en maten en zijn voorzien van de meest uiteenlopende snufjes en accessoires. De vergaderunits komen goed van pas voor een efficiënte meeting te midden van de drukke kantooromgeving omdat ze geluidsdicht zijn. Zo stoor je niemand en wordt je niet gestoord.

Schroom niet om eens te kijken in ons assortiment belcellen/vergaderunits:

Conclusie

Deze trends zijn helemaal anno nu en zijn een no brainer om in ieder geval te overwegen. Bij Albeka helpen we je graag bij het uitzoeken van het juiste vergadermeubilair voor in je conference room. Oriënteer anders alvast even in onze webshop en als je wat ziet kun je het gelijk bestellen. Wil jij liever in het echt geholpen worden. In onze showrooms in Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer helpen onze collega’s je graag de juiste keuze te maken. Wil jij je vergaderkamer of zelfs je hele kantoorruimte ingetekend hebben, samen met een uitgebreid advies. Daar kunnen we je samen met onze interieurstylist van voorzien. Doe je aanvraag direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.