Vergaderen doe je zó!

Vergaderen doe je zó!

Het is weer zo ver, de afdelingsvergadering met je collega’s! Hoe zorg je er nu voor dat je het maximale uit zo’n vergadering haalt? Wij gaan je daar in deze blog mee helpen zodat je de vergadering naar een hoger niveau brengt.

Maak gebruik van een whiteboard zodat je jouw vergaderpunten helder kunt maken

Tijdens een vergadering wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat de punten die jij aankaart wel begrepen worden. Een whiteboard kan je hierbij een handje helpen! Met behulp van een whiteboard zorg je er namelijk voor dat de vergaderpunten die jij hebt, duidelijk maakt en je collega’s snappen waar je het over hebt. In ons assortiment aan presentatieborden vind je allerlei geschikte whiteboards en stiften zodat je jouw punten helder kan maken!

Weet wat je wil gaan zeggen tijdens de vergadering

Zorg er altijd van tevoren voor dat je duidelijk op papier hebt staan wat je in deze vergadering wil gaan bespreken. Wanneer je alleen maar de vergaderpunten in je hoofd hebt zitten, bestaat de kans dat je tijdens de vergadering een aantal punten vergeet en dat zou zonde zijn. Daarom raden we je altijd aan om van te voren alle punten duidelijk op te schrijven zodat je dit tijdens de vergadering duidelijk kunt uitleggen.

Zorg voor een vergaderplanning zodat je weet wat er aan bod komt

Om structuur in je vergadering te houden, raden we je aan om altijd een vergaderplanning aan te houden. Dit betekent dat je van te voren al weet wat voor punten er aan bod komen en welke tijd dit in beslag gaat nemen. Zo voorkom je ook dat je straks niet genoeg tijd hebt om jouw vergaderpunt duidelijk te maken aan jouw collega’s.

 

Kies vergaderstoelen uit die voorzien zijn van een uitstekend zitcomfort

Tijdens de vergadering wil je natuurlijk wel op een vergaderstoel zitten van een uitstekend zitcomfort. Hiervoor zou je eens kunnen kijken naar onze vergaderstoelen die je dit zitcomfort kunnen bieden! Verder hebben de vergaderstoelen vaak een designuitstraling. Zo maak je jouw vergaderruimte ook nog eens een stuk moderner!

Stoel Coppola - Olijfgroen

Stoel Brick - Cognac
Vergaderstoel Conway - Donkergrijs

Zoek een hoogwaardige vergadertafel uit met een strak design voor in jouw vergaderruimte

Een vergadertafel is natuurlijk erg belangrijk als je aan het vergaderen bent. Vergadertafels zijn er in allerlei soorten en maten en dat maakt het kiezen soms ook best wel lastig. Wat wij je aanraden is om goed na te gaan naar wat voor soort vergadertafel je op zoek bent. Vergader je bijvoorbeeld vaak met 6-8 personen? Dan raden we je aan om eens naar de grotere vergadertafels te gaan kijken waar dit mogelijk is. Door goed te filteren op de website, krijg je een selectie aan vergadertafels die voldoen aan jouw eigen wensen!

Boomstamtafel Timber X - 200 x 100 cm

Tafel Manage IT 420 x 138 cm - Donker Eiken