Voordelen van duurzaam hergebruikte bureaus

Voordelen van duurzaam hergebruikte bureaus

Als u een nieuw bureau gaat kopen, kiest u dan altijd voor (gloed)nieuwe bureaus? U zou ook kunnen kiezen voor duurzaam hergebruikt, of refurbished (ook wel genoemd). Hergebruikt klinkt voor de meeste mensen als iets vreemds, zeker voor meubelen. Maar zonder dat wij aan nieuw meubilair iets tekort willen doen, zien wij in het duurzaam hergebruiken van bureaus en ander kantoormeubilair ook heel veel voordelen. Om u een beetje wegwijs te maken in kantoormeubelland en u te helpen bij uw keuze hebben we hieronder even alles voor u op een rij gezet.

Wat is duurzaam hergebruikt?

Duurzaam hergebruikte bureaus en het refurbished meubilair in zijn totaliteit is erop gericht om de herbruikbaarheid van meubelen te maximaliseren en waarde vernietiging hierdoor zoveel mogelijk te verminderen. Deze manier van werken vermindert de afvalberg, maar zal ook indirect vermindering van uitstoot geven. Duurzaamheid is belangrijk. Om voor de toekomst van de aarde en van ons nageslacht te zorgen is het goed dat we zoeken naar een duurzame manier van produceren en omgaan van onze producten. Albeka is al ruim 13 jaar actief in duurzaam hergebruikt kantoormeubilair en zijn hierin continue in bezig om dit proces nog meer te verbeteren. Wij zijn MVO gecertificeerd en werken volgens het Cradle to Cradle principe. Ook laten we diverse meubelen opknappen bij sociale werkplaatsen. MVO

De daadwerkelijke voordelen

Om ook uiteindelijk te kiezen voor een hergebruikt tweedehands bureau is het handig om de volgende voordelen mee te nemen in uw overwegingen:  

  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • A merken voor zeer scherpe prijzen
  • Nagekeken op betrouwbaarheid
  • Altijd volledig gereinigd
  • Alles direct binnen 8 werkdagen uit voorraad leverbaar
  • Status inzichtelijk op sterren gewaardeerd

  Albeka spant zich in om niet alleen met de meubelen, maar ook in het gehele bedrijfsproces de duurzaamheid te waarborgen. Ladder van Lansink duurzaamheid

Groot assortiment duurzame bureaus

Albeka is specialist op het gebied van gebruikt kantoormeubilair, totaal kantoorinrichting maar ook zeker van hergebruikte bureaus. Zoals hierboven genoemd zijn wij zeer onderscheidend op het gebied van gebruikte kantoormeubelen. Ons assortiment bestrijkt een range van zeker minimaal 250 unieke bureaus, van handslinger en elektrisch tot hoek- en traditionele bureaus. Bekijk snel ons assortiment en probeer eens een hergebruikt bureau! Wilt u advies? Kom dan eens lang in een van onze showrooms en u wordt kundig geholpen door een van onze verkoopadviseurs!