Redenen waarom je voor een refurbished bureaustoel wil gaan

Redenen waarom je voor een refurbished bureaustoel wil gaan
1 juli 2021 22 Keer bekeken

Misschien heb je wel eens van refurbished bureaustoelen gehoord. Dit zijn gebruikte bureaustoelen die zijn opgeknapt zodat het er weer uitziet als een nieuwe bureaustoel. In deze blog gaan we jou redenen vertellen waarom je voor een refurbished bureaustoel wil gaan!

Het lijkt alsof je een nieuwe bureaustoel hebt

Op het moment dat je een refurbished bureaustoel aanschaft, zal je merken dat het nét lijkt alsof je een nieuwe bureaustoel hebt. Door het opnieuw stofferen, poedercoaten en repareren van de gebruikte bureaustoel wordt de stoel namelijk helemaal verbouwd van een gebruikte bureaustoel naar een vrijwel nieuwe bureaustoel. In de alinea’s hieronder gaan we jou wat meer vertellen over het opnieuw stofferen, poedercoaten en repareren van de bureaustoel zodat je inzicht krijg waarom een refurbished bureaustoel er als nieuw uit komt te zien.

 1. Bureaustoel Wilkhahn 174/7, zwart net stof, 2D armleggers
  • GBS1110
  Bureaustoel Wilkhahn 174/7, zwart net stof, 2D armleggers
  Binnen 7 werkdagen (NL)
  336, 38 278, 00

Jouw bureaustoel wordt opnieuw gestoffeerd

Bij refurbished bureaustoelen wordt de stoel opnieuw gestoffeerd. Dit houdt in dat de oude stoffen bekleding wordt vervangen door een nieuwe stof. Wanneer deze stof wordt vervangen, zal je ook merken dat de bureaustoel er weer als nieuw uitziet. Zo lijkt het net alsof je een nieuwe bureaustoel koopt.

Het onderstel van jouw bureaustoel wordt gepoedercoat

Bij veel onderstellen die er niet meer als nieuw uitzien (en bijvoorbeeld voorzien zijn van een aantal krassen), zullen worden gepoedercoat. Het poedercoaten is een proces waarbij er verf wordt aangebracht op het metalen onderstel zodat de kwaliteit van het onderstel wordt verbeterd. Na het poedercoaten zal je ook zien dat het onderstel er weer goed uitziet.

Jouw bureaustoel wordt gerepareerd

Wanneer er onderdelen zijn van een gebruikte bureaustoel die kapot zijn, dan worden deze onderdelen vervangen. Door het vervangen van deze onderdelen, wordt een gebruikte bureaustoel weer helemaal opgeknapt zodat het weer over al zijn functies beschikt. Soms kan het bijvoorbeeld zijn dat de gasveer bijvoorbeeld kapot is waardoor je de zitdiepte niet meer kan instellen. Wij vervangen dan vervolgens deze gasveer zodat de bureaustoel weer beschikt over de functie waarbij de zitdiepte kan worden ingesteld.

 1. Sedus BD-100 bureaustoel, zwart, 4D armleggers, opnieuw gestoffeerd
  • G102996
  Sedus BD-100 bureaustoel, zwart, 4D armleggers, opnieuw gestoffeerd
  Binnen 7 werkdagen (NL)
  323, 07 267, 00

Goedkoper dan een nieuwe bureaustoel

Refurbished bureaustoelen zijn meestal goedkoper dan nieuwe bureaustoelen. Dit heeft er mee te maken dat refurbished bureaustoelen opgeknapte gebruikte bureaustoelen zijn. Gebruikte bureaustoelen zijn ook vaak een stuk goedkoper dan nieuwe bureaustoelen. Wanneer zo’n gebruikte bureaustoel wordt opgeknapt is dit daarom ook een stuk goedkoper dan wanneer je een volledig nieuwe bureaustoel aanschaft.  

Dus als je kiest voor een refurbished bureaustoel ben je verzekerd van een gebruikte bureaustoel die een hoge kwaliteit heeft. Verder zijn refurbished scherp geprijsd en vaak goedkoper dan nieuwe bureaustoelen.

Mocht je nu geïnteresseerd zijn geraakt in refurbished bureaustoelen, bekijk dan ons assortiment aan gebruikte bureaustoelen. In dit aanbod vind je via het label ‘refurbished’ de refurbished bureaustoelen terug.

Gerelateerde blogs