Zorg kantoormeubelen

Zorgprojecten inrichten

Bij Albeka hebben we jarenlange ervaring in het inrichten van zorgprojecten. Onze expertise en aandacht voor detail zorgen ervoor dat iedere zorginstelling, van kleine zorgcentra tot grote verpleeghuizen, optimaal wordt ingericht. Wij begrijpen dat elk zorgproject uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke instelling. Onze professionals werken nauw samen met je om een omgeving te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is, waarbij comfort en gebruiksgemak altijd voorop staan.

Wij denken mee met zorginstellingen in te richten met zorgmeubilair dat zowel functioneel als comfortabel is. Onze uitgebreide collectie zorgmeubels zijn aan iedere specifieke behoeften van zorginstellingen en verpleeghuizen te voldoen. We bieden meubels voor de zorg die bijdragen aan een huiselijke en uitnodigende sfeer, essentieel voor het welzijn van bewoners en cliënten.

Zorgmeubilair bij Albeka


Onze selectie zorgmeubels omvat een breed scala aan producten die perfect zijn voor de inrichting van huiskamers en gemeenschappelijke ruimtes in zorginstellingen. Of je nu op zoek bent naar een bankstel voor senioren, comfortabele stoelen, of praktische opbergoplossingen, bij Albeka vindt je het allemaal. Onze meubels zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, wat ze ideaal maakt voor dagelijks gebruik in drukke zorgomgevingen.

Informatie

Ons aanbod aan zorgmeubilair is dus breed en divers, ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van comfort, duurzaamheid en functionaliteit. Of je nu meubels nodig hebt voor een ontspanningsruimte, eetzaal of privévertrekken. Onze collectie omvat ergonomische stoelen, verstelbare tafels, comfortabele bankstellen voor senioren, en veel meer, allemaal geselecteerd om het welzijn van de bewoners te bevorderen.

Onze projecten in de zorg

Wij zijn trots op de vele succesvolle zorgprojecten die we hebben gerealiseerd. Van complete verpleeghuisinrichtingen tot specifieke interieurontwerpen voor Alzheimer en dementiezorg, onze projecten getuigen van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Of het nu gaat om de inrichting van een nieuw gebouw of de renovatie van bestaande ruimtes, wij bieden een totaaloplossing. Van advies en ontwerp tot levering en installatie, wij nemen alle zorgen uit handen zodat je, jezelf kan concentreren op het bieden van de beste zorg aan jouw bewoners.

Kies voor Albeka als jouw betrouwbare zorg projectinrichter en verpleeghuis interieuradviseur. Ontdek ons uitgebreide assortiment zorgmeubels en laat je inspireren door onze expertise in zorginterieurontwerp. Samen creëren we een zorgomgeving die echt een verschil maakt.


Een zorg interieur op maat

Een zorg interieur op maat betekent dat wij bij Albeka luisteren naar jouw wensen en eisen om een ruimte te ontwerpen die perfect aansluit bij jouw organisatie. Onze interieurontwerpers zorgen voor een harmonieus geheel waarin bewoners zich thuis voelen en zorgverleners efficiënt kunnen werken. Van de keuze van zorgmeubels tot de kleurstellingen en accessoires, wij zorgen ervoor dat elk detail bijdraagt aan een gastvrije en ondersteunende omgeving.

Interieuradvies voor verpleeghuizen

Professioneel zorg interieuradvies: Onze ervaren verpleeghuis interieuradviseurs en zorg interieurontwerpers helpen je bij het creëren van een omgeving die de kwaliteit van leven van de bewoners verbetert. Van de inrichting van kamers in verpleeghuizen tot complete zorgprojectinrichting, wij staan klaar om je te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen en eisen.

Inrichting van huiskamers voor dementie en alzheimer

Een project zoals de inrichting van huiskamers voor bewoners met dementie en Alzheimer, bevat de nodige ervaring. Wij begrijpen de unieke uitdagingen die deze aandoeningen met zich meebrengen en bieden meubels en inrichtingstips die de veiligheid en comfort van deze bewoners bevorderen. Onze zorg interieuradviseurs zorgen ervoor dat elke ruimte functioneel is en tegelijkertijd een warme, huiselijke sfeer uitstraalt.Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen van zorg meubilair voor zorginstellingen of verpleeghuizen?

Het bestellen van zorg meubilair bij Albeka is eenvoudig en efficiënt. Je kan binnen onze uitgebreide collectie zorgmeubels online bekijken en direct jouw bestelling plaatsen. Voor grotere projecten of specifieke wensen kan je contact opnemen met onze klantenservice voor persoonlijk advies en op maat gemaakte offertes. Wij bieden ondersteuning gedurende het hele proces, van selectie en bestelling tot levering en installatie. Ons team van experts staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw zorginstelling optimaal wordt ingericht.

Wat zijn de voordelen van zorgmeubels kopen bij Albeka?

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het kopen van zorgmeubels bij Albeka:

 • Breed assortiment: Wij bieden een uitgebreid assortiment zorgmeubels die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
 • Deskundig advies: Onze ervaren zorg interieuradviseurs helpen je bij het kiezen van de juiste meubels die passen bij jouw specifieke behoeften.
 • Duurzaamheid en comfort: Onze meubels zijn ontworpen voor langdurig gebruik en bieden het comfort dat nodig is in zorgomgevingen. Ook hebben wij tweedehands zorgmeubelen.
 • Eigen levering en installatie: Wij zorgen voor een snelle met eigen transport en efficiënte levering en installatie van jouw meubels.
 • Persoonlijke service: Wij bieden op maat gemaakte oplossingen en persoonlijke service om ervoor te zorgen dat jouw zorginstelling optimaal wordt ingericht.
Welke soorten zorg meubels hebben wij in ons assortiment?

Bij Albeka vindt je een breed scala aan zorgmeubels, waaronder:

 • Bankstellen voor senioren: Comfortabele en duurzame bankstellen speciaal ontworpen voor senioren.
 • Ergonomische stoelen: Stoelen die zorgen voor een goede houding en comfort voor zowel bewoners als zorgverleners.
 • Verstelbare tafels: Tafels die gemakkelijk aan te passen zijn voor verschillende activiteiten en behoeften.
 • Opbergmeubels: Praktische en stijlvolle opbergoplossingen voor een georganiseerde ruimte.
 • Slaapmeubilair: Bedden en matrassen die bijdragen aan een goede nachtrust voor bewoners.
 • Accessoires: Diverse accessoires zoals verlichting en decoratie om een huiselijke sfeer te creëren.

Gerelateerde informatie

Wat maakt Albeka de ideale partner voor zorgmeubels? Onze unieke combinatie van ervaring, kwaliteit en klantgerichtheid. We bieden niet alleen een breed assortiment aan zorgmeubilair, maar ook deskundig advies en persoonlijke service. Bij Albeka begrijpen we dat zorginstellingen meer nodig hebben dan alleen meubels; ze hebben een partner nodig die met hen meedenkt en oplossingen biedt die het leven van bewoners en zorgverleners verbeteren.

Kies voor Albeka voor al jouw zorgmeubels en interieuradvies. Laat ons je helpen bij het creëren van een omgeving die zowel praktisch als huiselijk is, met oog voor detail en aandacht voor de specifieke behoeften van jouw bewoners. Bekijk ook ons blog voor extra informatie en handige tips en weetjes.

Header 1 (+ Area Name)

Bespoke Area Intro Content

Area Services (Ideally Pages Too)

Area Features e.g. 24/7

Area Specific Testimonial

Area Ethics e.g. Friendly Staff

Area Map