Bureau accessoires gebruikt

Maak je werkplek compleet met een handige ladeblok. Shop hier ons duurzame, gebruikte assortiment!

Creëer meer privacy op je werkplek doormiddel van een bureauwand. Shop hier ons tweedehands aanbod!

Maak je werkplek af met tweedehands accessoires

In ons tweedehands assortiment vind je alles wat je nodig hebt om je werkplek helemaal af te maken. Denk aan makkelijke opbergmogelijkheden zoals een ladeblok, maar ook handige accessoires om je kabelmanagement op orde te krijgen. Ook bieden we losse onderdelen voor je bureau, zoals een blad en losse onderdelen voor een onderstel. Zo maak jij je werkplek helemaal compleet!

Nieuw

Groot assortiment refurbished bureaustoelen

Nieuwe kabelmanagement producten

In ons nieuwe assortiment kabelmanagement vind je alles wat je nodig hebt om je werkplek netjes te maken en te houden. Met uitgebreide mogelijkheden van kabelgootjes voor onder je bureau tot kabeldoppen en van monitorarmen tot elektrificatie voor op je werkplek weet je zeker dat je bureau altijd netjes is. Shop ons uitgebreide nieuwe assortiment nu!

Best verkochte bureau accessoires

Waarom zou ik duurzaam kopen?

In een tijd waarin "goedkoop" en "trendy" een belangrijke rol in de (kantoor)meubelmarkt hebben is het kiezen voor duurzame, tweedehands of betrouwbare nieuwe producten nu belangrijker dan ooit.

Bewust kiezen voor duurzaam meubilair is bewust kiezen om de afvalberg te verkleinen. Iets wat heel hard nodig is en waar we bij Albeka heel blij van worden.

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Op zoek naar de perfecte tweedehands bureau kantoormeubelen. Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste gebruikte bureau graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte bureautafels en bureaus met een groot gedeelte gebruikt bureau kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!