Bureau kopen?

Bent u op zoek naar een goed en kwalitatief hoogwaardig bureau waar u weer jaren mee vooruit kunt? Neem dan eens een kijkje in ons online assortiment van zowel nieuw, als duurzaam hergebruikte bureaus! Alle bureaus op onze website zijn van uitsluitend topmerken, tegen altijd een scherpe prijs. Bekijk eenvoudig de voorraadstatus per vestiging en de actuele levertijd op de productpagina’s. Albeka is al ruim 13 jaar de specialist in kantoormeubilair en weten als geen ander u van het juiste bureau te voorzien, waar u weer voor jaren mee vooruit kunt. Onze verkoopspecialisten kunnen u van goed advies voorzien en met ruim 7000 vierkante meter showroom kunt u bij ons inspiratie opdoen voor uw kantoor!

Desks

Duurzaam hergebruikte bureaus

Albeka staat inmiddels al 13 jaar bekend vanwege haar uitstekende kwaliteit duurzaam hergebruikte kantoormeubelen en bureaus. Een hergebruikt bureau is niet alleen scherp geprijsd en hierdoor goed betaalbaar, maar ook zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Binnen de hergebruikte bureaus heeft u keuze tussen topmerken als Ahrend, Gispen, Aspa en veel meer.

De voordelen van duurzaam hergebruikte bureaus >

 

Hergebruikt bureau, waar moet je op letten?

Bent u op zoek naar een nieuw bureau, maar overweegt u een duurzaam hergebruikt bureau? Waar moet je dan op letten? Wat zijn de voor en nadelen, en waar moet ik uit kiezen? De keuze in hergebruikte bureaus is groot en de verschillen relatief klein, Albeka al 12,5 jaar specialist in hergebruikt meubilair biedt u hulp met de aanschaf van een bureau!

Waar moet u op letten bij aanschaf gebruikte bureaus >

 

Nieuwe bureaus

Ons assortiment nieuwe bureaus bestaat uit vaste, maar ook uit slinger en elektrisch verstelbare bureaus. Bij een nieuw bureau is het belangrijk om te kijken wat uw wensen zijn. Gebruikt u hem de hele dag door, of slechts een paar uur op een dag? Met dit in het achterhoofd is het goed een weloverwogen keuze te maken. Zit u veel en intensief, dan adviseren we u een zit-sta bureau, zit u slechts een aantal uur per dag aan uw bureau dan volstaat een standaard bureau ook. Wilt u ruimte besparen, of juist benutten? Dan kunt u ook kiezen voor een hoekbureau.

Adviezen bij de aanschaf van een nieuw bureau >

 

Zit-sta bureaus

In de huidige eeuw, en onze digitalisering is het van belang een overwogen keuze te maken als het gaat over een bureau. Waarom niet kiezen voor een dynamische oplossing? Een zit sta bureau zorgt voor een betere en makkelijke balans tussen zitten en staan. Binnen de zit-sta bureaus kunt u kiezen tussen slinger verstelbaar of elektrisch. Albeka is zeer gemotiveerd om u hierbij te adviseren. De duurzaamheid van u en uw personeel is zeer belangrijk en het is verstandig om dit mee te nemen in de overweging en aankoop nieuw meubilair

Bekijk al onze tips en adviezen over zit-sta bureaus >

 

Waar moet je op letten bij de aankoop van een bureau?

Bureaus zijn er in veel soorten, merken en maten. Dit kan de keuze lastig maken. Om u hierin wat hulp en duidelijkheid te bieden vanuit onze expertise hebben we voor u een artikel gemaakt, waarin alle verschillen en voordelen per bureau en bureausoort zijn aangegeven. Zo heb je bijvoorbeeld traditionele bureaus, hoekbureaus, cockpit bureaus en nog veel meer! Weet u wat u moet kiezen?

Hoe maak ik een goede keuze >