Deze bureaus zijn snel in huis!

Bekijk het aanbod.
Bekijken
Uitgelichte artikelen
 • Art-nr: N1003
 • Garantie: 2 jaar
€ 199 00
€ 240 79 incl. btw
 • Art-nr: N1022
 • Garantie: 2 jaar
€ 229 00
€ 277 09 incl. btw
 • Art-nr: N1042
 • Garantie: 2 jaar
€ 399 00
€ 482 79 incl. btw
 • Art-nr: NB1021
 • Garantie: 2 jaar
€ 440 00
€ 532 40 incl. btw

Lees alles over gezond & Dynamisch werken

Lees Meer

Bekijk ook de tweedehandse bureaus

Bekijken

Bureaus

Op zoek naar een bureau? Bij Albeka zijn we specialist in nieuwe (en betaalbare) bureaus. U vind bij ons rechte bureaus, hoekbureaus, L-bureaus, wingbureau's, zelfs een bureau op maat is mogelijk! De bureaus zijn kwalitatief degelijk en betrouwbaar en alle bureaus zijn scherp geprijsd. Wilt u liever eerst de bureaus zien? Kom langs in een van onze showrooms! Naast betaalbare bureaus hebben we een compleet assortiment aan kantoorinrichting, bij ons slaagt u altijd!

Bureaus in diverse stijlen

Albeka is zeer onderscheidend op het gebied van nieuwe bureaus. Diverse soorten zijn bestelbaar, zoals een recht, hoek, of wingbureau, maar ook bieden wij een degelijk assortiment bench werkplekken, waar eenvoudig met meerdere mensen tegelijk aan gewerkt kan worden. Diverse soorten topbladen zijn te bestellen. Alle bureaubladen van de bureaus die wij bieden zijn zeer eigentijds en passend bij ieder interieur. Zoekt u een nieuw bureau of kantoorinrichting? Wij denken graag met u mee over complete inrichtingen, maar ook hoe dit ergonomisch kan. Daarom is ons aanbod onderscheidend en gericht op de toekomst. Met merken als Actiforce, Steelforce, Proline en Exlusive line, bieden wij voor ieder budget een passende oplossing. Heeft u een specifieke aanvraag, of zoekt u een complete inrichting tegen een scherpe prijs? Dan kunt u ook een offerte op maat aanvragen, neem hiervoor contact met ons op! Ook verzorgen wij gehele projecten, complete intekeningen en kantoorinrichtingen op maat.

(Zit-sta) Bureaus snel en makkelijk online te bestellen

Wij raden een zit-sta bureau aan! De zit-sta bureaus zorgen voor een ergonomische en dynamische werkplek, waarbij het doel is dat er niet te veel aan een stuk gezeten wordt. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat te veel zitten niet goed is en ongezond, daarom bieden wij een assortiment aan gericht op de toekomst. Zorg dat u een goede keuze maakt! Immers, aan het bureau en op de bureaustoel worden velen uren doorgebracht, waardoor het zeker nodig en nuttig is hierin een verantwoorde keuze te maken. Wilt u graag inhoudelijk advies over uw werkplek? Geen probleem! Met ruim 14 jaar ervaring en deskundigheid op het gebied van kantoormeubiliar en kantoorinrichting bieden wij een uitstekend servicepakket.

Een bureau kopen? Neem dit advies mee!

Albeka is de specialist in bureaus, zowel nieuw als gebruikt. We hebben diverse artikelen geschreven waarbij we de voordelen opnoemen en benadrukken van gebruikte  bureaus, maar ook aan nieuwe bureaus zitten diverse voordelen. Hieronder vindt u informatie over nieuwe bureaus, maar ook waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuw bureau.

Inventariseer waar het bureau aan moet voldoen

Allereerst is het goed om, voordat u een bureau gaat kopen, uw wensen te inventariseren. Zit u bijvoorbeeld veel of weinig aan uw bureau, is het uw dagelijks gebruik, of puur voor de avonduren. Hoewel Albeka altijd scherpe prijzen hanteert zijn er in nieuwe bureaus toch best veel prijsverschillen. Wij adviseren u, als uw bureau uw dagelijks gebruik is en de uren die u  aan uw bureau spendeert veel zijn, niet te besparen op een nieuw bureau, hoewel goed niet altijd perse duur hoeft te zijn. Als je dagelijks aan een bureau zit, is het goed om na te denken over de zithouding in relatie tot ergonomie. Uiteindelijk zal je met kantoorwerk vele jaren moeten werken en is het van belang te zorgen dat je lichaam dit ook zo lang mogelijk kunt dragen en hierbij ook het juiste comfort ervaart. Wees daarom niet voorbarig in het maken van een keuze, maar weeg alle voordelen en nadelen nauwkeurig tegen elkaar af, om tot een goede keuze te komen die bij uw wensen past.

In welke ruimte komt het bureau te staan?

Denk vooraf ook goed na over de ruimte die je nodig hebt op je nieuwe bureau. Moet er een printer op staan, of doet u werk waarbij u veel werktekeningen gebruikt, dan is het handig om een wat groter bureau te nemen. Standaard bureaus hebben vaak minimum afmetingen van 1.40 t/m 2.0 meter. In dit geval zou het dan nog steeds de vraag zijn, of dit afdoende is voor de werkzaamheden die u doet aan uw bureau. U zou dan ook kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een hoekbureau, waarbij er meer ruimte is en ook makkelijk kan worden geplaats in de hoek van uw kamer, of kantoor. Bij het kiezen voor een bureau kun je kiezen voor diverse afmeting, maten vormen, waarover we al eerder hebben geschreven. Maar ook is het goed om na te denken over dynamiek, zou u weleens meer willen lopen of staan tijdens kantoorwerk? Dan is het wellicht waardevol om na te denken over een zit-sta bureau, die zowel in een handslinger, als in een elektrisch model verkrijgbaar zijn.

Belangrijke punten van een nieuw bureau

Een nieuw bureau moet niet alleen goed werkbaar zijn, hoewel dit een van de belangrijkste punten is, maar het moet ook qua design smaakvol en passend zijn. Een bureau wordt namelijk niet altijd alleen op kantoor gebruikt, ook in woonkamers worden bureaus gebruikt. Albeka biedt een groot assortiment bureaus die passen binnen alle omgevingen en bij ieder budget.

Een nieuw bureau heeft een aantal waardevolle eigenschappen, zo is het

 • Onbeschadigd
 • Gemakkelijk bij te bestellen en na te leveren
 • Eigentijds, zowel qua model en design, als de laatste ergonomische en Arbo technische aspecten.
 • Niet alleen qua vorm zijn er diverse soorten bureaus, maar ook zijn er Duo en Bench bureaus. Het kan zijn dat u een bureau zoekt voor uw kantoor, maar ook zijn er complete thuiswerkplekken beschikbaar. Albeka biedt ook complete werkplek sets, waarbij we uitstekende combinaties hebben uitgezocht met bijvoorbeeld ladeblokken, CPU houders en bureaustoelen, zodat u dit niet hoeft te kiezen.

  Aanvullingen bij een nieuw bureau

  Bij Albeka vindt u bureaus, waarbij de bureaubladen beschikbaar zijn in 7 verschillende soorten en kleuren. Ook zijn al de bladen van de bureaus afgewerkt met een melamine topblad. Dit heeft als voordeel dat de bladen kras en watervast zijn, waardoor ze goed schoon te maken zijn en bijna niet beschadigen. De kleur van een bureau kan ook bepalend zijn voor de werkervaring. Een donker blad kan een deprimerende werking hebben, maar is vaak wel erg chique, een licht blad geeft vaak meer frisheid, maar zie je vlekken vaak weer sneller. Denk er ook goed over na, waar het bureau geplaatst gaat worden. Staat het bureau in een woonkamer, of een losse kantoorkamer, dan volstaat een standaard bureau prima. Kiest u voor een Duo, of Bench werkplek, of staat het bureau in een grote kantoorruimte met meerdere werkplekken dan is het ook verstandig om na te denken over de akoestiek. Hiervoor zijn er diverse scheidingswanden beschikbaar dit het geluid kunnen dempen, maar ook wat privacy kunnen geven aan uw bureau, of werkplek. Als laatst zou u ook vast na kunnen denken over eventuele aanvullingen aan uw bureau. Doet u bijvoorbeeld veel computerwerk, dan zijn een goede monitorarm en computermuis erg belangrijk. Werk u veel op een laptop dan is zijn er laptopstandaard beschikbaar. Zorg in deze gevallen altijd dat het goed op het bureau gemonteerd kan worden en ook qua kleurstelling goed bij elkaar past. Uiteraard krijgt u in een van onze showrooms altijd de gewenste hulp in het maken van een dergelijke keuze.

  Bij Albeka altijd veel voordelen

  Als u een nieuw bureau besteld bij Albeka bent u altijd verzekerd van een aantal voordelen.

 • Altijd een ruime voorraad
 • Kwalitatief hoogwaardig
 • Altijd minimaal 2 jaar garantie
 • Eigen bezorgservice en montage
 • Altijd gratis geleverd.
 •  

  We hopen u met deze informatie iets te hebben geholpen bij uw eventuele keuze. Heeft u alsnog vragen, of wilt u nog meer advies? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze getrainde verkoopadviseurs kunnen u uitstekend adviseren en begeleiden in het kiezen van een nieuw bureau. Bent u op zoek naar een volledige inrichting, of project begeleiding? Neem contact met ons op. We hebben specialisten in huis die u hierbij uitstekend kunnen adviseren en een offerte en tekening op maat voor u maken.

  Waar moet je op letten bij de aanschaf van een bureau?

  Bent u opzoek naar een bureau, of wilt u een nieuw bureau kopen? Dit kan een lastige klus zijn, omdat er tal van bureaus te koop zijn, waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien.  Als u op zoek bent naar een bureau is het als eerste van belang om te kijken welk model voor u van belang is en het beste past binnen uw werkruimte. Afhankelijk van budget is er keuze uit de volgende modellen:

 • Hoek bureaus
 • Rechte (traditionele) bureaus
 • Wingbureaus
 • Cockpit bureaus
 • Vleugel bureaus
 • Elektrisch in hoogte verstelbare bureaus
 • Handslinger in hoogte verstelbare bureaus
 • Zit-sta bureaus
 •  

  Rechte bureaus

  Een recht bureau vatten wij vaak samen onder de noemer ‘traditioneel’ bureau. Rechte bureaus worden van oudsher gebruikt om aan te werken. De rechte, of traditionele bureaus zijn verkrijgbaar in diverse maten van klein, tot heel groot. Veel rechte bureaus hebben de hoogte van 75cm, dit is voor de meeste mensen een ideale hoogte om aan te werken. De traditionele bureaus zijn ook verkrijgbaar in een handslinger, of een elektrisch model. De in hoogte verstelbare bureaus moeten niet verward worden met zit-sta bureaus, ze gaan vaak slechts van 62cm laag tot 88cm hoog.  De traditionele bureaus zijn verkrijgbaar met diverse soorten bureaubladen en in verschillende afmetingen.

  Hoekbureaus

  Een hoekbureau creëert extra werkruimte en is vaak ook extra praktisch en ruimtebesparend vanwege de hoek constructie. Hoekbureaus zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en bureaubladen. Diverse hoekbureaus zijn ook te verkrijgen in combinatie met een handslinger, of elektrisch verstelbare mogelijkheid. Veel hoekbureaus zijn eenvoudig uit te breiden met losse componenten, zoals een monitorarm, of een bureauladen. Ook is hij net als alle ander bureaus prima schoon te maken met schoonmaakmiddelen. Door de ruimteverbreding die er ontstaat is een hoekbureau heel geschikt om deze onder te verdelen in PC ruimte en werkruimte.

  Cockpit bureaus

  Een cockpit bureau is een recht bureau met een gebogen gat erin. Dit heeft als voordeel dat je er als het ware in werkt. Je hebt de geheel ruimte om je heen direct tot je beschikking. Nieuw worden  deze modellen  hoegenaamd niet meer gemaakt. Gebruikt zijn er nog diverse modellen beschikbaar, zelfs van de grote merken zoals Ahrend en Aspa.

  Wingbureaus

  Een Wing bureau heeft een lange kant en een korte kant die gebogen aan een stuk verwekt zijn. Het grote voordeel van een Wingbureau is dat je standaard vaak meer ruimte tot je beschikking hebt dan bij een traditioneel bureau. Op deze manier kun je accessoires en bijvoorbeeld je printer heel eenvoudig op je bureau verwerken. 
  Wingbureaus zijn beschikbaar in een elektrisch en handslinger verstelbaar model. Ook is het bij de Wing bureaus makkelijk om een component ernaast te plaatsen.

  Welke grootte van een bureau moet ik nemen?

  Vaak wordt ons de vraag gesteld, welke bureau grootte moet ik nemen? Wat is normaal en de standaard en wat is ook praktisch op kantoor? Bureaus zijn verkrijgbaar in veel maten, van groot, middelgroot, tot klein, hierdoor wordt het ook lastig gemaakt om een goede bureau keuze te maken. Het is daarom verstandig om goed na te denken over hoe je werkt, de ruimte waar je in werkt en welk werk er wordt gedaan.

  Een aantal tips waar je op moet letten bij aanschaf van een bureau

  • Het meest verkochte formaat bureau is de 160X80 bureau. Dit is een redelijk standaard bureau, waarop je gemiddeld werk kunt doen. Een mooi formaat die vaak ook prima past binnen een kantoor, of werkkamer.
  • Heb je een groot beeldscherm, of misschien wel twee beeldschermen, dan wordt het ook wel verstandig om te denken aan een bureaudiepte van 100cm, dit omdat je anders te dicht met je ogen op het beeldscherm zit. Gebruik je nog veel papierwerk, of doe je nog veel met een printer, dan zou je moeten kiezen voor een 180cm breed bureau.
  • Doe je veel documentatie werk, of werk je veel met tekeningen en schetsen, dan zijn er ook bureaus van 2 meter.
  • Kom je met de ruimte toch nog niet uit, of wil je meer ruimte op je bureau, dan is het een goede optie om te kijken naar een hoekbureau.

  Bureaus voor een thuiswerkplek

  Albeka heeft een compleet aanbod bureau's, bureaustoelen en werkplekken. Door de vraag naar thuiswerkplekken die ontstaan is door 'het Nieuwe Werken' bieden we nu ook thuiswerkplekken aan. U biedt werknemers de kans zich zo flexibel mogelijk te werken dankzij een thuiswerkplek. Minder stress, niet gestoord worden door telefoontjes van collega's, geen last van files. Zo maar een paar voordelen van een thuiswerkplek. Het scheelt een hoop frustratie en tijd wat de werknemers weer productiever maakt. Maar ook de thuiswerkplek moet voldoen aan eisen. Bij Albeka hebben we werkplekken samengesteld die voldoen aan die eisen.

  Thuiswerkplek - Houd de kosten laag

  Thuiswerken scheelt u reiskosten maar u moet wel een thuiswerkplek kopen. Bij Albeka houd u de kosten van zo'n aanschaf altijd laag. We hebben tweedehands bureaus die voldoen aan de ARBO voorwaarden voor een thuiswerkplek. Een tweedehands thuiswerkplek kopen is dus een prima keuze. De thuiswerkplekken zijn in goede staat en niet te onderscheiden van nieuw. In hoogte verstelbaar en ook voor bureaustoelen voor een thuiswerkplek geldt dat u met een gebruikte bureaustoel prima uit de voeten kunt. De bureaustoelen die wij aanbieden bij een thuiswerkplek voldoen aan de normen die gesteld worden voor het kopen van een thuiswerkplek.

  Regels voor een thuiswerkplek

  Een thuiswerkplek moet voldoen aan ARBO regels en ook de belastingdienst heeft regels. Meer weten over de belastingregels? Lees het hier!Over de ARBO regels kunnen we u wel adviseren. Kortweg moet de thuiswerkplek voldoen aan de volgende twee punten.

  • een ergonomische werkplek
  • de juiste (kunst)verlichting en een goede beeldschermwerkplek

  Deskundig advies in uw Albeka showroom!

  Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?
  Bekijk onze showrooms