Bureaus

Op zoek naar een nieuw bureau? Een nieuw bureau kopen die je bij Albeka. In ons assortiment vindt je diverse soorten bureaus, maar voor alle bureaus geldt dat je er heerlijk comfortabel aan kunt werken. Voor de perfecte look op je kantoor, of juist die lekkere huiselijke uitstraling, je vindt een uitgebreid assortiment bij Albeka.

zit sta bureaus
rechte bureaus
hoekbureaus
verstelbare handslinger bureaus

 

CO2 Reductie? Vind jij het ook belangrijk om de CO2 uitstoot te reduceren?

 

gebruikte bureaus

 

Inventariseer waar het bureau aan moet voldoen

Allereerst is het goed om, voordat je een bureau gaat kopen, je wensen gaat inventariseren. Zit je bijvoorbeeld veel, of weinig aan je bureau, is het voor dagelijks gebruik, of puur voor de avonduren. Hoewel Albeka altijd scherpe prijzen hanteert, zijn er in nieuwe bureaus toch best veel verschillen in prijs te vinden. Als je je bureau dagelijks gebruikt en de uren die je aan je bureau spendeert veel zijn, adviseren we niet te besparen op een nieuw bureau, hoewel goed niet altijd perse duur hoeft te zijn. Uiteindelijk zal je vele jaren moeten werken en is het van belang te zorgen dat je lichaam dit ook zo lang mogelijk kunt dragen en hierbij ook het juiste comfort ervaart. Wees daarom niet voorbarig in het maken van een keuze, maar weeg alle voordelen en nadelen nauwkeurig tegen elkaar af, om tot een goede keuze te komen die bij je wensen past.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een bureau

Ben je op zoek naar een bureau, of wil je een nieuw bureau kopen? Dit kan een lastige klus zijn, omdat er tal van bureaus te koop zijn, waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Als je op zoek bent naar een bureau is het als eerste van belang om te kijken welk model voor jou van belang is en het beste past binnen je werkruimte. Afhankelijk van budget is er keuze uit de volgende modellen:
• Hoekbureaus
• Rechte (traditionele) bureaus
• Wingbureaus • Cockpit bureaus
• Vleugel bureaus
• Elektrisch in hoogte verstelbare bureaus
• Handslinger in hoogte verstelbare bureaus
• Zit-sta bureaus

Rechte bureaus

Een recht bureau wordt bij Albeka ook wel ‘traditioneel’ bureau genoemd. Rechte bureaus worden van oudsher gebruikt om aan te werken. De rechte bureaus zijn verkrijgbaar in diverse maten van klein, tot heel groot. Veel rechte bureaus hebben de hoogte van 75cm, dit is voor de meeste mensen een ideale hoogte om aan te werken. De traditionele bureaus zijn ook verkrijgbaar in een handslinger, of een elektrisch model. De in hoogte verstelbare bureaus moeten niet verward worden met zit-sta bureaus, ze gaan vaak slechts van 62 cm laag tot 88 cm hoog. De traditionele bureaus zijn verkrijgbaar met diverse soorten bureaubladen en in verschillende afmetingen.

 

 

Passend bij jouw werkplek Zoek je meubilair wat perfect past bij uw bureau? Bekijk de onderstaande adviezen.

 

bureaustoelen
ladeblokken
bureauwanden
losse bureaubladen

 

Advies van Annelies

Vind je het lastig om zelf wat te kiezen? Vraag vrijblijvend advies van onze interieurstyliste.

 

interieuradvies kantoormeubelen

 

Hoekbureaus

Een hoekbureau creëert extra werkruimte en is vaak ook extra praktisch en ruimtebesparend vanwege de hoek-constructie. Hoekbureaus zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en bureaubladen. Verscheidene hoekbureaus zijn ook te verkrijgen in combinatie met een handslinger, of elektrisch verstelbare mogelijkheid. Veel hoekbureaus zijn eenvoudig uit te breiden met losse componenten, zoals een monitorarm, of een bureaublad. Ook is hij net als alle andere bureaus prima schoon te maken met schoonmaakmiddelen. Door de ruimte verbreding die er ontstaat is een hoekbureau heel geschikt om deze onder te verdelen in PC ruimte en werkruimte.

Cockpit bureaus

Een cockpitbureau is een recht bureau met een gebogen gat erin. Dit heeft als voordeel dat je er als het ware in werkt. Je hebt de geheel ruimte om je heen direct tot je beschikking. Cockpitbureaus worden tegenwoordig niet veel meer geleverd, of standaard gemaakt. Ben je op zoek naar een cockpitbureau en kun je deze online niet vinden? Neem contact met ons op, dan kunnen we je van een oplossing op maat voorzien.

Wingbureaus

Een wingbureau heeft een lange kant en een korte kant die gebogen aan een stuk verwerkt zijn. Het grote voordeel van een Wingbureau is dat je standaard vaak meer ruimte tot je beschikking hebt dan bij een traditioneel bureau. Op deze manier kun je accessoires en bijvoorbeeld je printer heel eenvoudig op je bureau verwerken. wingbureaus zijn beschikbaar in een elektrisch en handslinger verstelbaar model. Ook is het bij de wingbureaus makkelijk om een component ernaast te plaatsen.

Welke grootte van een bureau moet ik nemen?

Vaak wordt ons de vraag gesteld, hoe groot moet mijn bureau zijn? Wat is normaal en de standaard en wat is ook praktisch op kantoor? Bureaus zijn verkrijgbaar in veel maten, van groot, middelgroot, tot klein, hierdoor wordt het ook lastig gemaakt om een goede bureau keuze te maken. Het is daarom verstandig om goed na te denken over hoe je werkt, de ruimte waar je in werkt en welk werk er wordt gedaan. Vaak worden de bureaus met de maten 160 x 80 cm en 180 x 80 cm gekozen. Deze afmetingen zijn het meest gangbaar en bieden afdoende werkruimte om aan te werken.

Extra tips waar je op moet letten

• Het meest verkochte formaat bureau is de 160 x 80 bureau. Dit is een redelijk standaard bureau, waarop je gemiddeld werk kunt doen. Een mooi formaat die vaak ook prima past binnen een kantoor, of werkkamer.
• Heb je een groot beeldscherm, of misschien wel twee beeldschermen, dan wordt het ook wel verstandig om te denken aan een bureau diepte van 100 cm, dit omdat je anders te dicht met je ogen op het beeldscherm zit. Gebruik je nog veel papierwerk, of doe je nog veel met een printer, dan zou je moeten kiezen voor een 180 cm breed bureau.
• Doe je veel documentatie werk, of werk je veel met tekeningen en schetsen, dan zijn er ook bureaus van 2 meter. Ook kun je voor dit werk prima een hoek- of cockpitbureau uitzoeken.
• Kom je met de ruimte toch nog niet uit, of wil je meer ruimte op je bureau, dan is het een goede optie om te kijken naar een hoekbureau.

 

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?

Bekijk onze showrooms