LET OP: Onze showrooms zijn gewoon geopend! Meer info?

Bureaus

Op zoek naar een nieuw bureau? Een nieuw bureau kopen die je bij Albeka. In ons assortiment vindt je diverse soorten bureaus, maar voor alle bureaus geldt dat je er heerlijk comfortabel aan kunt werken. Voor de perfecte look op je kantoor, of juist die lekkere huiselijke uitstraling, je vindt een uitgebreid assortiment bij Albeka.

zit sta bureaus
rechte bureaus
hoekbureaus
verstelbare handslinger bureaus

 

 

CO2 Reductie? Vind jij het ook belangrijk om de CO2 uitstoot te reduceren?

 
gebruikte bureaus

Bureautafel kopen

Allereerst is het goed om, voordat je een bureau gaat kopen, je wensen gaat inventariseren. Zit je bijvoorbeeld veel, of weinig aan je bureau, is het voor dagelijks gebruik, of puur voor de avonduren. Hoewel Albeka altijd scherpe prijzen hanteert, zijn er in nieuwe bureaus toch best veel verschillen in prijs te vinden. Als je je bureau dagelijks gebruikt en de uren die je aan je bureau spendeert veel zijn, adviseren we niet te besparen op een nieuw bureau, hoewel goed niet altijd perse duur hoeft te zijn. Uiteindelijk zal je vele jaren moeten werken en is het van belang te zorgen dat je lichaam dit ook zo lang mogelijk kunt dragen en hierbij ook het juiste comfort ervaart. Wees daarom niet voorbarig in het maken van een keuze, maar weeg alle voordelen en nadelen nauwkeurig tegen elkaar af, om tot een goede keuze te komen die bij je wensen past.

Soorten bureautafels

Ben je op zoek naar een bureau, of wil je een nieuw bureau kopen? Dit kan een lastige klus zijn, omdat er tal van bureaus te koop zijn, waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Als je op zoek bent naar een bureau is het als eerste van belang om te kijken welk model voor jou van belang is en het beste past binnen je werkruimte. Afhankelijk van budget is er keuze uit de volgende modellen:
• Hoekbureaus
• Rechte (traditionele) bureaus
• Wingbureaus • Cockpit bureaus
• Vleugel bureaus
• Elektrisch in hoogte verstelbare bureaus
• Handslinger in hoogte verstelbare bureaus
• Zit-sta bureaus

Rechte bureaus

Een recht bureau wordt bij Albeka ook wel ‘traditioneel’ bureau genoemd. Rechte bureaus worden van oudsher gebruikt om aan te werken. De rechte bureaus zijn verkrijgbaar in diverse maten van klein, tot heel groot. Veel rechte bureaus hebben de hoogte van 75cm, dit is voor de meeste mensen een ideale hoogte om aan te werken. De traditionele bureaus zijn ook verkrijgbaar als een handslinger verstelbaar bureau, of een elektrisch model. De in hoogte verstelbare bureaus moeten niet verward worden met zit-sta bureaus, ze gaan vaak slechts van 62 cm laag tot 88 cm hoog. De traditionele bureaus zijn verkrijgbaar met diverse soorten bureaubladen en in verschillende afmetingen.

Zit sta bureaus

Op zoek naar een bureau die met je meebeweegt? Zit sta bureaus is de uitkomst! Op dit moment zijn dit een van de meest populaire en meest verkochte producten uit ons assortiment. De zit sta bureaus is in hoogte verstelbaar, waardoor je lekker actief kunt gaan staan achter je bureau. Dit houd je fit en zorgt voor een betere doorbloeding in je lichaam. De hoogte verstelbare zit sta bureau is niet alleen makkelijk om achter te staan, maar het is ook ideaal voor een flexwerkplek, omdat je hem voor iedere werknemer handig op de juiste hoogte kunt instellen. Daarbij is deze oplossing ook lekker dynamisch er ergonomisch. Combineer het zit sta bureau met een ergonomische bureaustoel, zo creëer je een werkplek die voldoet aan een werkplek anno 2020l

Design bureaus

Wil je geen standaard bureau, maar meer een bureauof verstelbaar bureau waar je mee voor de dag kunt komen? Dan is een design bureau is iets voor jou! Een design bureau treed buiten alle standaard paden en zorgt voor een super toffe uitstraling, waarmee je onderscheidend voor de dag komt. Albeka levert diverse design bureaus die uitstekend passen in iedere kantoorinrichting. 

Directiebureaus

Op zoek naar een echte professionele uitstraling voor je directiekamer? Voor de echte stijlliefhebbers! Bekijk dan eens ons assortiment directiebureaus. Deze bureaus zijn verkrijgbaar in een huiselijke en tegelijk luxe uitstraling. Ook kun je eenvoudig bijpassend meubilair erbij kopen, zodat je een complete directie kamer inricht. 

 

 

Waar moet een bureautafel aan voldoen?

Zoek je meubilair wat perfect past bij uw bureau? Bekijk de onderstaande adviezen.

 

bureaustoelen
ladeblokken
bureauwanden
losse bureaubladen

 

Advies van Annelies

Vind je het lastig om zelf wat te kiezen? Vraag vrijblijvend advies van onze interieurstyliste.

 

interieuradvies kantoormeubelen

 

Hoekbureaus

Een hoekbureau creëert extra werkruimte en is vaak ook extra praktisch en ruimtebesparend vanwege de hoek-constructie. Hoekbureaus zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en bureaubladen. Verscheidene hoekbureaus zijn ook te verkrijgen in combinatie met een handslinger, of elektrisch verstelbare mogelijkheid. Veel hoekbureaus zijn eenvoudig uit te breiden met losse componenten, zoals een monitorarm, of een bureaublad. Ook is hij net als alle andere bureaus prima schoon te maken met schoonmaakmiddelen. Door de ruimte verbreding die er ontstaat is een hoekbureau heel geschikt om deze onder te verdelen in PC ruimte en werkruimte.

Cockpit bureaus

Een cockpitbureau is een recht bureau met een gebogen gat erin. Dit heeft als voordeel dat je er als het ware in werkt. Je hebt de geheel ruimte om je heen direct tot je beschikking. Cockpitbureaus worden tegenwoordig niet veel meer geleverd, of standaard gemaakt. Ben je op zoek naar een cockpitbureau en kun je deze online niet vinden? Neem contact met ons op, dan kunnen we je van een oplossing op maat voorzien.

Wingbureaus

Een wingbureau heeft een lange kant en een korte kant die gebogen aan een stuk verwerkt zijn. Het grote voordeel van een Wingbureau is dat je standaard vaak meer ruimte tot je beschikking hebt dan bij een traditioneel bureau. Op deze manier kun je accessoires en bijvoorbeeld je printer heel eenvoudig op je bureau verwerken. wingbureaus zijn beschikbaar in een elektrisch en handslinger verstelbaar model. Ook is het bij de wingbureaus makkelijk om een component ernaast te plaatsen.

Computer bureau

Een computer bureau wordt gekenmerkt door de eenvoudige verwerking van je muis en monitor. Ons assortiment computer bureaus zijn van hoge kwaliteit en uiteraard voor een interessante prijs. Je kunt ergonomisch werken aan deze bureaus voor de computers.

Keuzehulp bureautafel afmeting?

Vaak wordt ons de vraag gesteld, hoe groot moet mijn bureau zijn? Wat is normaal en de standaard en wat is ook praktisch op kantoor? Bureaus zijn verkrijgbaar in veel maten, van groot, middelgroot, tot klein, hierdoor wordt het ook lastig gemaakt om een goede bureau keuze te maken. Het is daarom verstandig om goed na te denken over hoe je werkt, de ruimte waar je in werkt en welk werk er wordt gedaan. Vaak worden de bureaus met de maten 160 x 80 cm en 180 x 80 cm gekozen. Deze afmetingen zijn het meest gangbaar en bieden afdoende werkruimte om aan te werken.

Bureautafel kopen: waarop letten?

• Het meest verkochte formaat bureau is de 160 x 80 bureau. Dit is een redelijk standaard bureau, waarop je gemiddeld werk kunt doen. Een mooi formaat die vaak ook prima past binnen een kantoor, of werkkamer.
• Heb je een groot beeldscherm, of misschien wel twee beeldschermen, dan wordt het ook wel verstandig om te denken aan een bureau diepte van 100 cm, dit omdat je anders te dicht met je ogen op het beeldscherm zit. Gebruik je nog veel papierwerk, of doe je nog veel met een printer, dan zou je moeten kiezen voor een 180 cm breed bureau.
• Doe je veel documentatie werk, of werk je veel met tekeningen en schetsen, dan zijn er ook bureaus van 2 meter. Ook kun je voor dit werk prima een hoek- of cockpitbureau uitzoeken.
• Kom je met de ruimte toch nog niet uit, of wil je meer ruimte op je bureau, dan is het een goede optie om te kijken naar een hoekbureau.

Thuiswerkplek?

Je biedt je werknemers de kans zich zo flexibel mogelijk te werken dankzij een thuiswerkplek. Minder stress, niet gestoord worden door telefoontjes van collega's, geen last van files. Zo maar een paar voordelen van een thuiswerkplek. Het scheelt een hoop frustratie en tijd wat de werknemers weer productiever maakt. Maar ook de thuiswerkplek moet voldoen aan eisen. Bij Albeka hebben we werkplekken samengesteld die voldoen aan die eisen.

Thuiswerkplek - Houd de kosten laag

Thuis werken scheelt in reiskosten maar dan moet je wel een thuiswerkplek kopen. Bij Albeka hou je de kosten van zo'n aanschaf altijd laag. We hebben bureaus die voldoen aan de ARBO voorwaarden voor een thuiswerkplek. Een thuiswerkplek kopen is dus een prima keuze. De thuiswerkplekken zijn in goede staat en niet te onderscheiden van nieuw. In hoogte verstelbaar en ook voor bureaustoelen voor een thuiswerkplek geldt dat je met een bureaustoel prima uit de voeten kunt.

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?

Bekijk onze showrooms