LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

Bureau

Op zoek naar een nieuw bureau? Of je nu op zoek bent naar het perfecte bureau op kantoor of dat je juist een bureau, of bureaustoel zoekt voor in huis: door het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Albeka is dé specialist in kantoormeubilair. In ons assortiment vindt je diverse soorten bureaus, maar voor alle bureaus geldt dat je er heerlijk comfortabel aan kunt werken. Voor de perfecte look op je kantoor, of juist die lekkere huiselijke uitstraling, je vindt een uitgebreid assortiment bij Albeka, de specialist in kantoormeubilair. Bureaus bestellen doe je eenvoudig in ons online assortiment.

zit sta bureaus
rechte bureaus
hoekbureaus
verstelbare handslinger bureaus

CO2 Reductie? Vind jij het ook belangrijk om de CO2 uitstoot te reduceren?

 
gebruikte bureaus

Bureautafel kopen

Allereerst is het goed om, voordat je een bureau gaat kopen, je wensen te inventariseren. Zit je bijvoorbeeld veel of weinig aan je bureau? Is het voor dagelijks gebruik of alleen voor in de avonduren? Hoewel Albeka altijd scherpe prijzen hanteert, zijn er in nieuwe bureaus toch best veel verschillen in prijs te vinden. Gebruik jij een bureau intenstief? Dan adviseren wij je om te investeren in een kwalitatief bureau. Alhoewel goed niet altijd duur hoeft te zijn, zijn de betere modellen toch wat hoger in de prijs. Uiteindelijk zal je vele jaren moeten werken en is het van belang te zorgen dat je lichaam dit ook zo lang mogelijk kunt dragen en hierbij ook het juiste comfort ervaart. Wees daarom niet voorbarig in het bestellen van een bureau, maar weeg alle voordelen en nadelen nauwkeurig tegen elkaar af, om zo een bureau te kopen die bij je wensen past.

Soorten bureautafels

Ben je op zoek naar een bureau, of wil je een nieuw bureau kopen voor je kantoorinrichting? Dan kan het maken van een keuze nog ingewikkeld worden. Met zoveel bureaus om uit te kiezen, kun je door de bomen het bos niet meer zien. Ben je op zoek naar een bureau? Dan is het van belang om eerst te kijken welk model voor jou van belang is en het beste past binnen je werkruimte. Afhankelijk van budget is er keuze uit de volgende modellen:
Hoekbureaus
Rechte (traditionele) bureaus
• Wingbureaus
• Cockpit bureaus
• Vleugel bureaus
Elektrisch in hoogte verstelbare bureaus
Handslinger in hoogte verstelbare bureaus
Zit-sta bureaus

Rechte bureaus

Een recht bureau wordt bij Albeka ook wel ‘traditioneel’ bureau genoemd. Rechte bureaus worden van oudsher gebruikt om aan te werken. De rechte bureaus zijn verkrijgbaar in diverse maten van klein tot heel groot. Veel rechte bureaus hebben de hoogte van 75cm, dit is voor de meeste mensen een ideale hoogte om aan te werken. De traditionele bureaus zijn ook verkrijgbaar als een handslinger verstelbaar bureau of een elektrisch model. De in hoogte verstelbare bureaus moeten niet verward worden met zit-sta bureaus, ze gaan vaak slechts van 62 cm laag tot 88 cm hoog. De traditionele bureaus zijn verkrijgbaar met diverse soorten bureaubladen en in verschillende afmetingen.

Verder heb je bij de rechte bureaus de mogelijkheid om jouw eigen bureau samen te stellen door zelf een kleur blad en onderstel uit te kiezen. De kleuren bladen die wij aanbieden zijn: Oak light, acacia, eiken naturel, kersen havanna, antraciet eiken, wit en zwart. Voor het onderstel heb je de mogelijkheid om te kiezen uit de kleuren zwart, aluminium en wit. De tafelbladen zijn naast de verschillende kleuren ook verkrijgbaar in verschillende maten. In ons assortiment aan rechte bureaus vind je tafelbladen met een breedte van 120-200+ cm en een diepte van 60-200+ cm. Zelf kan je filteren hoe breed en diep jouw tafelblad mag zijn.

Binnen onze rechte bureaus kan je kiezen voor zowel een vierpotig als een tweepotig onderstel. Zowel het vierpotig- als tweepotig onderstel zijn verkrijgbaar in de verschillende kleuren die hierboven zijn genoemd. Naast een vierpotig en tweepotig onderstel bieden we tegenwoordig ook een z-poot en x-poot onderstel aan. Dit geeft jouw bureau een unieke uitstraling.

Zit sta bureaus

Op zoek naar een bureau die met je meebeweegt? Zit sta bureaus zijn de uitkomst! Op dit moment zijn dit een van de meest populaire en meest verkochte bureaus uit ons assortiment. De zit sta bureau is in hoogte verstelbaar, waardoor je lekker actief kunt gaan staan achter je bureau. Dit houd je fit en zorgt voor een betere doorbloeding in je lichaam. De hoogte verstelbare zit sta bureau is niet alleen makkelijk om achter te staan, maar het is ook ideaal voor een flexwerkplek, omdat je hem voor iedere werknemer handig op de juiste hoogte kunt instellen. Daarbij is deze oplossing ook lekker dynamisch er ergonomisch. Combineer het zit sta bureau met een ergonomische bureaustoel, zo creëer je een werkplek die voldoet aan een werkplek anno 2021l

Ons assortiment aan zit-sta bureaus bestaat uit zowel een elektrisch en een handslinger instelbaar onderstel. Bij elektrisch instelbare zit-sta bureaus kun je het bureau elektrisch verstellen met een bedieningspaneel. Bij een handslinger instelbaar zit-sta bureau kan je met behulp van de handslinger jouw bureau in hoogte verstellen.

Naast zit-sta bureaus voor één persoon bieden wij ze ook aan voor twee personen. Dit heet een zit-sta duo bureau. Hierbij heb je twee tafelbladen die je in hoogte kan instellen. Ook hebben we een zit-sta bureau met een hoek erin. Dit zit-sta bureau kan je vergelijken met een hoekbureau wat je in hoogte kan instellen.

Verstelbaar bureau

Wil je geen standaard bureau, maar meer een bureau of verstelbaar bureau bestellen waar je mee voor de dag kunt komen? Dan is een design bureau is iets voor jou! Een design bureau treed buiten alle standaard paden en zorgt voor een professionele uitstraling, waarmee je onderscheidend voor de dag komt. Albeka levert diverse design bureaus die uitstekend passen in iedere kantoorinrichting. Verstelbare bureaus zijn beschikbaar in meerdere types. Het meest bekend is toch wel het elektrisch verstelbare bureau, vanwege het gebruiksgemak.

Het elektrisch verstelbare bureau zorgt ervoor dat je jouw bureau elektrisch in hoogte kunt verstellen. Dit kan je doen met een bedieningspaneel. Naast een elektrisch verstelbaar bureau kan je ook kiezen voor een handslinger verstelbaar bureau. Bij het handslinger verstelbare bureau verstel je de hoogte door middel van een handslinger. In ons assortiment aan verstelbare bureaus bieden wij meer elektrisch verstelbare modellen aan. Dit komt omdat dit type bureau toch een stuk eenvoudiger te verstellen is dan wanneer de je deze verstelt met een handslinger. Verder heb je bij de rechte bureaus de mogelijkheid om jouw eigen bureau samen te stellen door zelf een kleur blad en onderstel uit te kiezen.

Directiebureaus

Op zoek naar een echte professionele uitstraling voor je directiekamer? Bekijk dan eens ons assortiment directiebureaus. Deze bureaus zijn verkrijgbaar in een huiselijke en tegelijk luxe uitstraling. Ook kun je eenvoudig bijpassend meubilair erbij kopen, zodat je een complete directiekamer inricht. 

De directiebureaus zijn vaak wel een stuk groter dan een gemiddeld bureau. De directiebureaus hebben een stoere uitstraling en zijn voorzien van voldoende werkruimte. De meeste directiebureaus zijn volledig gemaakt van melamine bladen. Binnen ons assortiment vind je ook verschillende uitvoeringen van directiebureaus. Naast de rechte modellen directiebureaus bieden wij ook modellen aan met een hoek erin. Zo heb je meer plek om al je spullen te plaatsen. Verder heb je bij de rechte bureaus de mogelijkheid om jouw eigen bureau samen te stellen door zelf een kleur blad en onderstel uit te kiezen.

Ook is er een directiebureau dat voorzien is van een ladeblok als vervanging van een steunpoot. Zo kun je jouw spullen opbergen in de lade en hoef je niet afzonderlijk een ladeblok te bestellen. Jouw nieuwe directieblok is zo voorzien van voldoende opbergruimte Verder kan je zelf bepalen wat de maximale hoogte, breedte en diepte van het directiebureau is. Mocht je het onderstel zelf willen instellen, dan is dit mogelijk met bouten (gereedschap). Tot slot vallen er op dit moment twee merken onder onze directiebureaus. Dit zijn de merken Solidesk en Leopard.

Waar moet een bureautafel aan voldoen?

Zoek je meubilair wat perfect past bij uw bureau? Bekijk de onderstaande adviezen.

bureaustoelen
ladeblokken
bureauwanden
losse bureaubladen

 

Advies van Annelies

Vind je het lastig om zelf wat te kiezen? Vraag vrijblijvend advies van onze interieurstyliste.

 

interieuradvies kantoormeubelen

 

Hoekbureaus

Een hoekbureau creëert extra werkruimte en is vaak ook extra praktisch en ruimtebesparend vanwege de hoek-constructie. Hoekbureaus zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en bureaubladen. Verscheidene hoekbureaus zijn ook te verkrijgen in combinatie met een handslinger, of elektrisch verstelbare mogelijkheid. Veel hoekbureaus zijn eenvoudig uit te breiden net losse componenten zoals een monitorarm of een bureaublad. Ook is hij net als alle andere bureaus prima schoon te maken met schoonmaakmiddelen. Door de ruimte verbreding die er ontstaat, is een hoekbureau heel geschikt om deze onder te verdelen in PC-ruimte en werkruimte. Verder heb je bij de rechte bureaus de mogelijkheid om jouw eigen bureau samen te stellen door zelf een kleur blad en onderstel uit te kiezen.

Cockpit bureaus

Een cockpitbureau is een recht bureau met een gebogen gat erin. Dit heeft als voordeel dat je er als het ware in werkt. Je hebt de gehele ruimte om je heen direct tot je beschikking. Cockpitbureaus worden tegenwoordig niet veel meer geleverd of standaard gemaakt. Verder heb je bij de rechte bureaus de mogelijkheid om jouw eigen bureau samen te stellen door zelf een kleur blad en onderstel uit te kiezen. Ben je op zoek naar een cockpitbureau en kun je deze online niet vinden? Neem contact met ons op, dan kunnen we je van een oplossing op maat voorzien.

Wingbureaus

Een wingbureau heeft een lange en korte kant die gebogen aan één stuk verwerkt zijn. Het grote voordeel van een wingbureau is dat je standaard meer ruimte tot je beschikking hebt dan bij een traditioneel bureau. Op deze manier kun je accessoires, zoals bijvoorbeeld je printer en meerdere beeldschermen heel eenvoudig op je bureau neerzetten. Wingbureaus zijn beschikbaar in een elektrisch en handslinger verstelbaar model. Ook is het bij de wingbureaus makkelijk om een component ernaast te plaatsen. Verder heb je bij de rechte bureaus de mogelijkheid om jouw eigen bureau samen te stellen door zelf een kleur blad en onderstel uit te kiezen.

Computer bureau

Een computer bureau wordt gekenmerkt door de eenvoudige verwerking van je muis en monitor. Ons assortiment van computer bureaus zijn van hoge kwaliteit en uiteraard voor een interessante prijs. Je kunt ergonomisch werken aan deze bureaus voor computers.

Welke afmeting moet mijn bureautafel zijn??

Vaak wordt ons de vraag gesteld, hoe groot moet mijn bureau zijn?Wat is normaal, de standaard en wat is ook praktisch voor op kantoor? Bureaus zijn verkrijgbaar in veel maten, van groot, middelgroot, tot klein, waardoor het ook lastiger gemaakt wordt om een 'goed' bureau te bestellen. Het is daarom verstandig om goed na te denken over hoe je werkt, de ruimte waar je in werkt en welk werk er wordt gedaan. Vaak worden de bureaus met de maten 160 x 80 cm en 180 x 80 cm gekozen. Deze afmetingen zijn het meest gangbaar en bieden afdoende werkruimte om aan te werken.

Bureautafel kopen: waarop letten?

• Het meest verkochte formaat bureau is de 160 x 80 bureau. Dit is een redelijk standaard bureau, waarop je gemiddeld werk kunt doen. Een mooi formaat die vaak ook prima past binnen een kantoor, of werkkamer.
• Heb je een groot beeldscherm, of misschien wel twee beeldschermen? Dan wordt het ook wel verstandig om te denken aan een bureau diepte van 100 cm, dit omdat je anders te dicht met je ogen op het beeldscherm zit. Gebruik je nog veel papierwerk, of doe je nog veel met een printer? Dan zou je moeten kiezen voor een 180 cm breed bureau.
• Doe je veel documentatie werk, of werk je veel met tekeningen en schetse? Dan zijn er ook bureaus van 2 meter. Ook kun je voor dit werk prima een hoek- of cockpitbureau uitzoeken.
• Kom je met de ruimte toch nog niet uit, of wil je meer ruimte op je bureau? Dan is het een goede optie om te kijken naar een hoekbureau.
•Kleur. Welke staat het best in je kantoor, of bij je thuiswerkplek? Witte bureaus, maar ook Zwarte bureaus zijn erg gewild en populair. Verder heb je bij de rechte bureaus de mogelijkheid om jouw eigen bureau samen te stellen door zelf een kleur blad en onderstel uit te kiezen.

Thuiswerkplek bureau

Je biedt je werknemers de kans zo flexibel mogelijk te werken dankzij een thuiswerkplek. Minder stress, niet gestoord worden door telefoontjes van collega's, geen last van files: Het scheelt een hoop frustratie en tijd wat de werknemers weer productiever maakt. Maar ook de thuiswerkplek moet voldoen aan eisen. Bij Albeka hebben we werkplekken samengesteld die voldoen aan een aantal eisen. Het assortiment thuiswerk bureaus is uitgebreid en bevat alle soorten bureaus die voor jezelf kunt bestellen.

Thuiswerkplek - Houd de kosten laag

Thuiswerken scheelt in reiskosten, maar dan moet je wel een thuiswerkplek kopen. Bij Albeka houd je de kosten altijd laag. We hebben bureaus die voldoen aan de ARBO voorwaarden voor een thuiswerkplek. Een tweedehands thuiswerkplek kopen is een prima keuze. De tweedehands thuiswerkplekken zijn in goede staat en niet te onderscheiden van nieuw. Ook voor een thuiswerkplek geldt dat je met een tweedehands bureaustoel prima uit de voeten kunt.

Tweedehands bureaus

Ben je op zoek naar een meer budget oplossing of hou je van duurzaamheid? Een tweedehands bureau is de oplossing. We bieden een ruim assortiment gebruikte bureaus van uitsluitende topmerken van hoge kwaliteit, zoals Ahrend bureaus en Gispen bureaus. Naast de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is tweedehands bureaus kopen ook gewoon duurzaam. Het verlengt de levenscyclus en vanwege de hoge kwaliteit van deze producten is dit ook mogelijk.

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?

Bekijk onze showrooms