120 x 60 cm bureaus

Een bureau is een belangrijk onderdeel van elke werkomgeving, en het vinden van de juiste afmeting kan een grote uitdaging zijn. De 120 x 60 afmeting van een bureau is een populaire keuze voor werkplekken, aangezien het een veelzijdige optie is die geschikt is voor verschillende toepassingen. Bekijk het uitgebreide assortiment aan tweedehands bureaus en gloednieuwe bureaus van Albeka. 

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer koop je een bureau van een 120 x 60 cm breed

De 120 x 60 afmeting heeft verschillende voordelen voor werkplekken. Ten eerste is het een zeer veelzijdige maat, waardoor het geschikt is voor een verscheidenheid aan functies. Het biedt voldoende ruimte voor een computer, een printer, boeken en documenten.

Het is ook een goede optie voor kleinere ruimtes, omdat het een compact formaat heeft. De 120 x 60 afmeting neemt niet veel ruimte in beslag, waardoor het een goede optie is voor kleine kantoren of werkplekken waar ruimte schaars is.

Soorten bureaus in de 120 x 60 cm Afmeting

Er zijn verschillende soorten bureaus die je kunt kopen bij Albeka in de 120 x 60 afmeting. De meest voorkomende zijn de rechthoekige bureaus, die een goede optie zijn voor werkplekken waar meerdere personen tegelijkertijd werken. Er zijn ook hoekbureaus en verstelbare bureaus in deze afmeting, die geschikt zijn voor toepassingen waar je met minder personen aan het werk bent.

Stijlen en materialen

Er zijn verschillende stijlen en materialen die je kunt kiezen voor een bureau. Hout is een populaire keuze voor bureaus, aangezien het een stijlvolle en duurzame optie is. Er zijn ook bureaus die gemaakt zijn van metaal of kunststof, die goedkoper zijn dan houten bureaus maar minder stijlvol. 

Afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en budget, kan je een bureau kiezen in de 120 x 60 cm breed dat bij jouw werkplek past. Of je nu op zoek bent naar een bureaublad van 120 x 60 cm, een rechtbureau, zit en sta bureau of een werkblad in een ander formaat, er zijn veel opties beschikbaar om uit te kiezen.

Voordelen op een rij voor bureaus met 120 x 60 cm breed

Bureau 120 x 60 cm breed: Is een praktische en ruimtebesparende oplossing.

Afmeting: Een bureau van 120 x 60 cm is een ideale grote voor individueel gebruik. Het biedt voldoende werkruimte zonder te veel plaats in te nemen in een kamer.

Ruimtebesparing: Dit formaat bureau is een perfecte oplossing voor kleinere werkomgevingen, zoals een flexwerkplek, huiskamer of slaapkamer, omdat het niet te veel ruimte inneemt. Ook voor kantooromgevingen waar sprake is van beperkte ruimte is dit formaat bureau een uitstekende optie.

Ergonomie: Een bureau van deze afmeting biedt voldoende ruimte voor een ergonomische opstelling, waaronder het scherm op ooghoogte, de toetsenbord op ellebooghoogte en de muis binnen gemakkelijke bereik. Dit kan helpen rug- en nekklachten te voorkomen.

Design: Er zijn veel verschillende designs beschikbaar bij Albeka voor een bureau van 120x60 cm, van eenvoudig en modern tot traditioneel en elegant. Er zijn ook verschillende materialen beschikbaar, waaronder hout, metaal en kunststof.

Prijs: Bureau's van deze afmeting zijn verkrijgbaar in een breed scala aan prijzen, afhankelijk van het materiaal, het design en de extra functies. Je kan een eenvoudig model vinden voor een betaalbare prijs, of kiezen voor een meer luxe optie met extra opslag of verstelbare hoogte. Het is belangrijk om jouw budget en wensen in gedachten te houden bij het kiezen van een bureau van 120 x 60 cm.

Waarom kiezen voor een bureau van 120 x 60 cm

Een bureau van 120 x 60 cm is een praktische en ruimtebesparende oplossing voor individuele werkomgevingen. Het biedt voldoende werkruimte en de mogelijkheid voor een ergonomische opstelling, terwijl het niet te veel ruimte inneemt. Er zijn veel verschillende designs en materialen beschikbaar in een breed scala van prijzen, waardoor er voor iedereen een geschikte optie te vinden is bij Albeka.