120 x 80 cm bureaus

Een bureau 120 x 80 is een stijlvolle en veelzijdige oplossing voor elke werkplek. Het is een compacte maar stevige oplossing die er niet alleen mooi uitziet, maar ook een veelzijdig en praktisch meubelstuk is. Het bureau 120 breed en 80 cm diep is een multifunctioneel meubelstuk dat in elke ruimte kan worden gebruikt. Het is ideaal voor kantoren, thuiskantoren, klaslokalen, werkruimtes en andere werkplekken. Nieuwsgierig naar ons tweedehands bureau en nieuwe bureaus aanbod kijk gerust verder.

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer bestel je een Bureau 120 x 80 breed

Het bureau 120 x 80 heeft veel voordelen. Het is zoals eerder genoemd een multifunctioneel meubelstuk dat in elke ruimte kan worden gebruikt. Bij Albeka hebben we niet alleen stijlvolle bureaus, maar ook een veelzijdig en praktische bureaus van 120x80.

Het is zijn compacte en stevige oplossingen die we bij Albeka bieden en die perfect passen in kleinere ruimtes. Het is sterk en duurzaam en biedt genoeg opslagruimte. Het bureau 120 x 80 biedt precies voldoende werkruimte en is eenvoudig te verplaatsen. Het is gemaakt van duurzame materialen, waardoor het een lange levensduur heeft.

Het is licht en gemakkelijk te verplaatsen. Het is een perfecte keuze voor mensen die vaak verhuizen of die geregeld werken in verschillende ruimtes. Het is een praktische oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een multifunctioneel meubelstuk dat ook nog eens stijlvol is.

Het bureau van 120 x 80 is dus een ideaal meubelstuk voor alle werkplekken. Ook bieden we bij Albeka in deze afmetingen rechte bureaus, verstelbare bureautafels en hoekbureaus aan.

Bureaublad VS het werkblad van 120 x 80 voordelen

Bureau 120 x 80 afmeting: Een ruimtebesparende oplossing met extra werkruimte

Afmetingen: Een bureau van 120 x 80 cm biedt iets meer werkruimte dan een bureau van 120 x 60 cm. Het biedt voldoende ruimte voor een individueel gebruik, zonder teveel plaats in te nemen.

Ruimtebesparing: Dit formaat bureau is een perfecte oplossing voor kleinere werkomgevingen, zoals een huiskamer of slaapkamer, omdat het niet te veel ruimte inneemt. Ook voor kantooromgevingen waar sprake is van beperkte ruimte is dit formaat bureau een uitstekende optie.

Extra werkruimte: De extra werkruimte van 20 cm in vergelijking met de 120 x 60 bureaus, biedt meer ruimte voor een toetsenbord, muis, notitieblokken, boeken of andere benodigdheden. Dit maakt het bureau geschikt voor gebruikers die veel papieren of referentiemateriaal gebruiken tijdens het werk.

Ergonomie: Een bureau van deze afmeting biedt voldoende ruimte voor een ergonomische opstelling, waaronder het scherm op ooghoogte, de toetsenbord op ellebooghoogte en de muis binnen gemakkelijke bereik. Dit kan helpen rug- en nekklachten te voorkomen. Ook hebben wij diversen bureaus die in hoogte verstelbaar zijn van 120 x 80 cm. 

Design: Er zijn veel verschillende designs beschikbaar voor een bureau van 120 x 80 cm, van eenvoudig, industrieel en modern tot traditioneel en elegant. Er zijn ook verschillende materialen beschikbaar, waaronder hout, metaal en kunststof.

Prijs: Bureau's van deze afmeting zijn verkrijgbaar in een breed scala aan prijzen, afhankelijk van het materiaal, het design en de extra functies. Je kan een eenvoudig model vinden voor een betaalbare prijs, of kiezen voor een meer luxe optie met extra opslag of verstelbare hoogte. Het is belangrijk om jouw budget en wensen in gedachten te houden bij het kiezen van een bureau van 120 x 80 cm.

Waarom kies je voor een bureau van 120 x 80 cm?

Een bureau van 120 x 80 cm is een ruimtebesparende oplossing met extra werkruimte. Het biedt voldoende ruimte voor individueel gebruik, terwijl het niet te veel ruimte inneemt. De extra werkruimte maakt het bureau geschikt voor gebruikers die veel papieren of referentiemateriaal gebruiken tijdens het werk. Op zoek naar een bureaublad op maat voor jouw bureau ontdek wat we nog meer te bieden hebben op Albeka kantoormeubelen.