200 x 100 cm bureaus

Een bureau van 200 x 100 cm: de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Bij Albeka begrijpen we dat een bureau van 200 x 100 cm een essentiële en waardevolle toevoeging kan hebben aan elke werkplek. Onze bureaus zijn niet alleen stijlvol, maar ook buitengewoon veelzijdig en praktisch. Met een stevige constructie en een aantrekkelijk design bieden ze de ideale combinatie van esthetiek en functionaliteit. Bij Albeka streven we ernaar om hoogwaardige bureaus te leveren tweedehands bureaus en nieuwe bureaus die niet alleen functioneel zijn, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging vormen aan jouw werkplek. Onze bureaus zijn vervaardigd met oog voor detail en duurzaamheid, zodat je kunt vertrouwen op de stevigheid en betrouwbaarheid ervan.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer kies je voor een bureau van 200 x 100 cm?

Een bureau van 200 x 100 cm biedt tal van voordelen, met name op het gebied van ruimte en flexibiliteit. De ruime oppervlakte van dit bureau biedt voldoende ruimte om al jouw kantoorbenodigdheden, zoals laptops, meerdere schermen, documenten en kantoorapparatuur, comfortabel op het bureau te plaatsen. Het is een ideale keuze voor mensen die behoefte hebben aan een uitgebreide werkruimte.

Welke verschillende soorten bureaus van 200 cm breed en 100 cm diep zijn er?

Bij Albeka vind je een uitgebreid assortiment aan bureaus in de afmeting 200 x 100 cm. We bieden verschillende soorten bureaus om aan de specifieke behoeften van jouw werkomgeving te voldoen. Rechthoekige bureaus zijn de meest gebruikelijke keuze en ideaal voor werkplekken waar meerdere mensen tegelijkertijd werken. Daarnaast hebben we ook hoekbureaus, zit-sta bureaus en verstelbare bureautafels beschikbaar in deze afmeting, perfect voor situaties waarin je met een kleiner aantal personen werkt. We nodigen je uit om onze diverse opties te verkennen en het bureau te kiezen dat het beste bij jouw werkomgeving past.

Naast verschillende soorten bureaus bieden we bij Albeka ook een breed scala aan stijlen en materialen voor bureaus van 200 x 100 cm. We begrijpen dat het kiezen van de juiste stijl en materiaal essentieel is voor het creëren van de gewenste uitstraling en functionaliteit. Houten bureaus zijn populair vanwege hun stijlvolle uitstraling en duurzaamheid. Voor wie op zoek is naar een iets voordeligere optie, hebben we ook bureaus van metaal of kunststof beschikbaar. Deze bieden een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Bij Albeka streven we ernaar om aan jouw specifieke voorkeuren en budget te voldoen. Daarom bieden we een diversiteit aan bureaubladen en werkbladen voor bureaus van 200 x 100 cm aan. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig en modern design, een traditionele en stijlvolle uitstraling, of een specifiek materiaal zoals hout, metaal of kunststof, we hebben verschillende opties beschikbaar.

Voordelen van een geschikt bureau met een breedte van 200 x 100 cm diep

Optimale afmetingen: Een bureau van 200 x 100 cm biedt de perfecte grootte voor individueel gebruik. Het biedt voldoende werkruimte zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt in jouw kantoorruimte.

Efficiënt gebruik van ruimte: Dit bureauformaat is bijzonder geschikt voor kleinere werkomgevingen, zoals flexwerkplekken, huiskamers of slaapkamers, vanwege de compacte afmetingen. Zelfs in kantoren met beperkte ruimte is dit formaat een uitstekende keuze.

Ergonomisch ontwerp: Met een bureau van 200 x 100 cm heb je voldoende ruimte om een ergonomische opstelling te creëren. Plaats je scherm op ooghoogte, het toetsenbord op ellebooghoogte en zorg ervoor dat de muis binnen handbereik is. Een goede ergonomie helpt rug- en nekklachten te verminderen en zorgt voor een comfortabele werkhouding.

Diversiteit in ontwerp: Bij Albeka heb je een breed scala aan designopties voor bureaus van 200 x 100 cm, variërend van eenvoudig en modern tot traditioneel en stijlvol. Bovendien kun je kiezen uit verschillende materialen, zoals hout, metaal en kunststof.

Flexibiliteit in prijs: Bureaus in deze afmetingen zijn verkrijgbaar in diverse prijscategorieën, afhankelijk van het materiaal, het design en eventuele extra functies. Of je nu op zoek bent naar een betaalbaar en eenvoudig model, of juist wilt investeren in een luxere optie met extra opbergruimte of verstelbare hoogte, er is altijd een bureau dat past binnen jouw budget en persoonlijke voorkeuren.

Waarom zou je kiezen voor een bureau van 200 x 100 cm bij Albeka?

Het biedt een praktische en efficiënte oplossing voor jouw individuele werkomgeving. Met voldoende werkruimte, ergonomisch comfort en een breed scala aan designs en prijsopties, kun je bij ons het perfecte bureau vinden dat aan al jouw wensen voldoet. We nodigen je uit om ons assortiment te ontdekken en het bureau te kiezen dat het beste bij jou past.