200 x 80 cm bureaus

Als je op zoek bent naar een bureau dat je kantoorruimte een opvallende look geeft, dan is een bureau met een afmeting van 200 x 80 cm een goede keuze. Het grote formaat biedt namelijk veel ruimte om uw werkomgeving efficiënt en stijlvol te organiseren. Bekijk het uitgebreide assortiment van Albeka in nieuwe bureautafels en tweedehands bureaus van 200 cm breed en 80 cm diep. 

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer kies je voor een bureau van 200 x 80 cm

Een bureau van 200 x 80 cm biedt tal van voordelen. De grootste voordelen van een bureau van deze afmeting zijn de ruimte en flexibiliteit die het biedt. De grote oppervlakte biedt voldoende ruimte om al jouw kantoorbenodigdheden, zoals laptops, meerdere schermen, documenten en kantoorapparatuur, te plaatsen op het bureau. 

Welke verschillende soorten bureaus van 200 cm breed 80 cm diep zijn er?

Ontdek de verschillende soorten bureaus in de afmeting 200 x 80 cm bij Albeka. Ons assortiment biedt diverse opties om aan de specifieke behoeften van jouw werkomgeving te voldoen. Rechte bureaus zijn de meest gebruikelijke keuze en ideaal voor werkplekken waar meerdere mensen tegelijkertijd werken. Daarnaast hebben we ook hoekbureaus, verstelbare bureaus en zit-sta bureautafels beschikbaar in deze afmeting, perfect voor situaties waarin je met een kleiner aantal personen werkt. We nodigen je uit om de verschillende opties te verkennen en het bureau te kiezen dat het beste bij jouw werkomgeving past.

Naast diverse soorten bureaus bieden we bij Albeka ook een breed scala aan stijlen en materialen voor bureaus van 200 x 80 cm. We begrijpen dat het kiezen van de juiste stijl en materiaal essentieel is voor het creëren van de gewenste uitstraling en functionaliteit. Houten bureaus zijn populair vanwege hun stijlvolle uitstraling en duurzaamheid. Voor wie op zoek is naar een iets voordeligere optie, hebben we ook bureaus van metaal of kunststof beschikbaar. Deze bieden een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Bij Albeka streven we ernaar om aan jouw specifieke voorkeuren en budget te voldoen. Daarom bieden we een diversiteit aan bureaubladen en werkbladen voor bureaus van 200 x 80 cm aan. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig en modern design, een traditionele en stijlvolle uitstraling of een specifiek materiaal zoals hout, metaal of kunststof, we hebben verschillende opties beschikbaar.

Voordelen van een geschikt bureau met een breedte van 200 x 80 cm diep

Optimale afmetingen: Een bureau van 200 x 80 cm biedt de perfecte grootte voor individueel gebruik. Het biedt voldoende werkruimte zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt in jouw kantoorruimte.

Efficiënt gebruik van ruimte: Dit bureauformaat is bijzonder geschikt voor kleinere werkomgevingen, zoals flexwerkplekken, huiskamers of slaapkamers, vanwege de compacte afmetingen. Zelfs in kantoren met beperkte ruimte is dit formaat een uitstekende keuze.

Ergonomisch ontwerp: Met een bureau van 200 x 80 cm heb je voldoende ruimte om een ergonomische opstelling te creëren. Plaats je scherm op ooghoogte, het toetsenbord op ellebooghoogte en zorg ervoor dat de muis binnen handbereik is. Een goede ergonomie helpt rug- en nekklachten te verminderen en zorgt voor een comfortabele werkhouding.

Diversiteit in ontwerp: Bij Albeka heb je een breed scala aan designopties voor bureaus van 200 x 80 cm, variërend van eenvoudig en modern tot traditioneel en stijlvol. Bovendien kun je kiezen uit verschillende materialen, zoals hout, metaal en kunststof.

Flexibiliteit in prijs: Bureaus in deze afmetingen zijn verkrijgbaar in diverse prijscategorieën, afhankelijk van het materiaal, het design en eventuele extra functies. Of je nu op zoek bent naar een betaalbaar en eenvoudig model of juist wilt investeren in een luxere optie met extra opbergruimte of verstelbare hoogte, er is altijd een bureau dat past binnen jouw budget en persoonlijke voorkeuren.

Waarom zou je kiezen voor een bureau van 200 x 80 cm bij Albeka? 

Het biedt een praktische en efficiënte oplossing voor jouw individuele werkomgeving. Met voldoende werkruimte, ergonomisch comfort en een breed scala aan designs en prijsopties, kun je bij ons het perfecte bureau vinden dat aan al jouw wensen voldoet.