Computer Bureaus

Op zoek naar een computer bureau? Een computer bureau wordt gekenmerkt door de specifieke ruimte die het biedt voor het toetsenbord en de computermuis. Uiteraard kunnen computers ook uitstekend tot zijn recht komen op de extreem flexibele bureaus die Albeka biedt en de kabelmanagement tools die bijbesteld kunnen worden. Bekijk ons grote aanbod bureaus en tools die geschikt zijn voor een optimale computerplek.

Producten 1-30 van 82

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Computer bureau voor thuis

Thuis in de woonkamer, of thuis in de studeer of slaapkamer, overal zijn bureaus nodig die optimaal te gebruiken zijn voor de PC. We bieden een groot assortiment van veel soorten en stijlen computer bureaus die uitstekend geschikt zijn voor bij jouw thuis. De kleuren en materiaal opties die we bieden passen in elke stijl en zijn van zeer degelijke kwaliteit door de hoogwaardige materialen. Ze worden uiteraard snel geleverd en indien gewenst kunnen we hem gemonteerd op de juiste plek in jouw kamer of ruimte plaatsen.

Verstelbaar bureau voor de computer

Als je thuis comfortabel wilt werken achter je computerbureau is het enorm handig als je dit bureaus kunt verstellen naar een andere hoogte. Dit is mede ook makkelijk omdat je dan met meerdere mensen makkelijk kunt werken aan hetzelfde bureau. Verstelbare bureaus zijn een van de meest efficiënte bureaus om met je computer aan te werken. Ook zou je kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een zit-sta bureau, waar je gezond en actief staand aan kunt werken.

Computer bureau wit en zwart

Computer bureaus zijn verkrijgbaar in veel soorten, afmetingen, maar ook kleuren. De meest voorkomende computer bureaus zijn in de kleur zwart en wit. Dit is logisch, omdat deze kleuren het meest neutraal zijn en vaak goed passen bij andere kleuren die gebruikt worden in de woonruimte. De zwarten en witte computerbureaus zijn van zeer fijne materialen en de kleuren zijn erg strak.

Zithouding aan je computerbureau

Om goed en ergonomisch aan een computerbureau te kunnen werken, geven we je een aantal tips mee. Zorg er als eerste voor dat je bureau voor de computer op de juiste werkhoogte ingesteld staat. Het beste is om te zorgen dat je armen vanuit je bureaustoel in een hoek van 90 graden op je bureau geplaatst kunnen worden. Zorg er ook voor dat de bovenkant van de monitor precies op ooghoogte zit, zodat je nek en rug in een goed verhouding staan. Als laatste adviseren we je om ook een goede bijpassende ergonomische stoel te kopen om perfecte balans in je werkhouding te creëren. 

Bezoek de showroom 

Graag eerst jouw favoriete bureau eens bekijken? In onze 3 showrooms vind je een ruim aanbod met passend bureaus om je computer op te plaatsen. Je kunt ze bekijken, proberen en indien gewenst direct meenemen. Advies nodig? Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar. Het perfecte computer bureau kiezen wordt makkelijk voor je gemaakt.