Elektrisch verstelbaar

Je wilt een nieuw bureau dat eenvoudig te verstellen is in de juiste werkhoogte. Bestel dan vandaag nog één van de prachtige elektrisch verstelbare bureaus van Albeka. Als dé kantoormeubelen specialist leveren wij alleen maar bureaus van hoge kwaliteit die ook nog eens erg gebruiksvriendelijk zijn. Ontdek ons mooie aanbod hieronder.

Producten 1-30 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zijn elektrisch verstelbare bureaus hetzelfde als zit sta bureaus?

Ondanks dat beide bureaus elektrisch aangedreven kunnen zijn, zijn ze toch echt verschillend. Zit sta bureaus zijn gemaakt om óf aan te staan óf om achter te zitten. Bij hoogte verstelbare bureaus kun je enkel de werkhoogte aanpassen. Dit is ideaal wanneer je op kantoor werkt met flexwerken. Zo kan elke werknemer het bureau aan zijn of haar lengte aanpassen.

Waarom zou je kiezen voor elektrisch verstelbare bureaus?

  • Doordat je eenvoudig je bureau op de juiste werkhoogte kunt instellen, ben je altijd voorzien van een ergonomische werkhouding.
  • Je kunt ook flexwerkers en freelancers een fijne werkplek bieden.
  • De elektrisch aangedreven motor maakt het nóg makkelijker om te kiezen voor een comfortabele werkhoogte.
  • Je kunt de werkhoogte aanpassen van vaak 68 cm tot soms 130 cm!

Elektrisch verstelbare bureaus online kopen? Kies voor Albeka!

Wil je elektrisch verstelbare bureaus gemakkelijk online kopen of een tweedehands elektrisch verstelbaar bureau? Kies dan voor dé kantoorspecialist. In onze webshop kun je eenvoudig een keuze maken uit diverse elektrisch verstelbare bureaus. Je kunt online zelf de afmeting en gewenste kleur aangeven. Ook kun je online heel eenvoudig filteren op een onderstel naar jouw wens. Onze slimme filters maken het online bestellen van deze handige bureaus wel heel gebruiksvriendelijk.

Bestellen in grote oplages

Wil je voor je volledige kantoor elektrisch verstelbare bureaus bestellen? Ook dat is mogelijk bij deze kantoorspecialist. Je kunt bij ons een offerte op maat opvragen, zodat je van tevoren precies weet welke bureaustoelen je binnen jouw budget kunt bestellen.

Hoe werken elektrisch verstelbare bureaus?

Als de expert in kantoormeubilair willen we zoveel mogelijk kwaliteit leveren. We werken daarom alleen met de elektrisch verstelbare bureaus van Proline. Dit is een merk/lijn van Albeka zelf. De bureaus zijn elk verstelbaar van 62 cm tot zelfs 128 cm. Je kunt dit eenvoudig zelf instellen door middel van het bedieningspaneel dat aan de linker- of rechterkant van het bureau zit. De bureaus werken met een slow-stop-systeem. Dit houdt in dat wanneer de bureaus de gewenste werkhoogte hebben bereikt, deze op een langzame manier worden geremd en vervolgens stil komen te staan.

Goed om te weten: de belasting van alle elektrisch verstelbare bureaus van Proline is 100 kg. Het is daarnaast ook mogelijk om te kiezen voor een display met een geheugen, waardoor het afstellen van de bureaus nóg eenvoudiger wordt.

Persoonlijk advies van dé kantoormeubelen expert

Heb je een prangende vraag over één van onze elektrisch verstelbare bureaus? Schroom dan niet om met ons contact op te nemen. Onze gedreven en vakkundige medewerkers staan zowel online als in onze showrooms voor je klaar om je van het beste advies te voorzien.