Bureaus gebruikt

Voor op kantoor of thuis, groot of klein, zittend of staand werken? We hebben een ruim assortiment aan gebruikte bureaus!

Tweedehands bureau nodig maar kom je er niet uit? Wij helpen je graag!

Gebruikte bureaus bij Albeka

Ben je op zoek naar gebruikte bureaus voor jouw kantoor? Gebruikte en goedkope bureaus bestel je eenvoudig bij Albeka! Door te kiezen voor tweedehands draag je bij aan een duurzame economie. Je vindt in ons assortiment uitsluitend A-merk gebruikte bureaus van bijvoorbeeld Ahrend of Gispen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Refurbished bureau outlet

Groot assortiment refurbished bureautafels en bureaus

Refurbished bureaus

Ook voor een refurbished en een goedkoop bureau kun je bij ons uitgebreide assortiment terecht. Naast dat alle gebruikte bureaus zorgvuldig nagekeken (en waar nodig gerepareerd) worden, zijn er ook bureautafels die we voorzien van bijvoorbeeld een nieuw blad. Dit geeft je de mogelijkheid om je gewenste kleur te kiezen voor een prachtig eindresultaat!

Best verkochte goedkope bureaus

 1. Ahrend recht bureau, 160 x 80 cm, nieuw blad + gebruikt onderstel (standaard vaste hoogte)
  Albeka's keuze
 2. Ahrend Hoekbureau 168 x 240 cm, nieuw blad + gebruikt onderstel
  Albeka's keuze
  • G100554
  Ahrend Hoekbureau 168 x 240 cm, nieuw blad + gebruikt onderstel
  Binnen 7 werkdagen (NL)
  411, 40 340, 00

Waarom zou ik duurzaam kopen?

In een tijd waarin "goedkoop" en "trendy" een belangrijke rol in de (kantoor)meubelmarkt hebben is het kiezen voor duurzame, tweedehands of betrouwbare nieuwe producten nu belangrijker dan ooit.

Bewust kiezen voor duurzaam meubilair is bewust kiezen om de afvalberg te verkleinen. Iets wat heel hard nodig is en waar we bij Albeka heel blij van worden.

Gebruikte bureaus van de beste merken

In ons assortiment vind je gebruikte bureaus en bureautafels van topmerken, zoals Ahrend, Gispen, Aspa, Lensvelt en Vepa. Deze merken staan altijd garant voor betrouwbaarheid, comfort en design. Nog een kenmerk van deze A-merken is dat de materialen zo hoogwaardig zijn en onverwoestbaar lijken, dat deze bureaus jaren meegaan. Bekende bureaus zijn bijvoorbeeld de Ahrend 500, ahrend 700 en Ahrend Mehes en Essa. De gebruikte bureaus van deze topmerken zijn vanwege hun kwaliteit uitstekend geschikt voor hergebruik. Als je kiest voor een tweedehands A-merk, heb je als voordeel dat je deze topkwaliteit kunt kopen voor een heel scherpe prijs.

Nieuw

Aan de slag met nieuwe bureaus

Nieuwe bureaus

Wil jij je werkplek uitrusten met het nieuwste van het nieuwste? Ook daarvoor zit je bij Albeka goed! In ons nieuwe assortiment bureaus vind je de mooiste bureaus, hoekbureaus, zit-sta bureaus en bureaueilanden van uitstekende kwaliteit en mooie kleurstellingen. Ontdek hier wat ons uitgebreide assortiment te bieden heeft voor een nieuw bureau.

Tweedehands bureau kopen; Waar let ik op?

Tweedehands bureautafels en bureaus zijn in veel soorten verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld een gebruikt hoekbureau, daarom is het altijd handig om even te checken welk type bureau je nodig hebt. Omdat je kiest uit het assortiment gebruikte bureaus, moet je altijd even letten op de staat. De staat zegt iets over hoe netjes het bureau er nog uitziet, maar ook tegen welke prijs je het kunt kopen. Zo is een mindere staat altijd scherper in prijs en een goede staat vaak net een tikkeltje duurder.

Kijk ook even waar het bureau komt te staan en waar het voor gebruikt gaat worden, zodat je makkelijk kunt bepalen welke staat voor jou geschikt kan zijn. Op al de productfoto’s van het gebruikte meubilair van Albeka zijn de tekortkomingen en eventuele beschadigingen goed zichtbaar gefotografeerd, zodat je precies kunt verwachten wat je krijgt.

Zoek je meer een bureau tafel voor eenzelfde werkplek en wil je toch eenheid? Albeka biedt de mogelijkheid om gebruikte onderstellen met een nieuw bureaublad te koppelen. Dit heeft als voordeel dat de gebruikte poten, waarop de krassen zichtbaar zijn, schuilgaan onder het nieuwe blad. Bovendien biedt een nieuw blad ook een eigentijdse look.

Gebruikte bureaus van topmerken

In ons assortiment vind je gebruikte bureaus van topmerken. Deze merken staan altijd garant voor betrouwbaarheid, comfort en design. Nog een kenmerk van deze A-merken is dat de materialen zo hoogwaardig zijn en onverwoestbaar lijken, dat deze bureaus jaren meegaan. De gebruikte bureaus van deze topmerken zijn vanwege hun kwaliteit uitstekend geschikt voor hergebruik. Als je kiest voor een tweedehands A-merk, heb je als voordeel dat je deze topkwaliteit kunt kopen voor een heel scherpe prijs. Bekende merken merken zijn bijvoorbeeld, Ahrend bureaus, Gispen bureaus, Lensvelt bureaus en Aspa bureaus.

Tweedehands bureau kopen. Waar let ik op?

Gebruikte bureaus zijn in veel soorten verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld een gebruikt hoekbureau, daarom is het altijd handig om even te checken welk type bureau je nodig hebt. Omdat je kiest uit het assortiment gebruikte bureaus, moet je altijd even letten op de staat. De staat zegt iets over hoe netjes het bureau er nog uitziet, maar ook tegen welke prijs je het kunt kopen. Zo is een mindere staat altijd scherper in prijs en een goede staat vaak net een tikkeltje duurder.

Kijk ook even waar het bureau komt te staan en waar het  voor gebruikt gaat worden, zodat je makkelijk kunt bepalen welke staat voor jou geschikt kan zijn. Op al de productfoto’s van het gebruikte meubilair van Albeka zijn de tekortkomingen en eventuele beschadigingen goed zichtbaar gefotografeerd, zodat je precies kunt verwachten wat je krijgt.

Zoek je meer bureaus voor eenzelfde werkplek en wil je toch eenheid? Albeka biedt de mogelijkheid om gebruikte onderstellen met een nieuw bureaublad te koppelen. Dit heeft als voordeel dat de gebruikte poten, waarop de krassen zichtbaar zijn, schuilgaan onder het nieuwe blad. Bovendien biedt een nieuw blad ook een eigentijdse look.

Zoek je een bureau wat in hoogte te verstellen is? Deze zijn ook verkrijgbaar in het assortiment van Albeka. Een hoogte verstelbaar bureau is ideaal voor bijvoorbeeld een flexwerkplek, of een dynamische werkplek. 

Wat zijn jouw voordelen bij de aankoop van een gebruikt bureau?

Gebruikte bureaus biedt jouw absoluut deze voordelen:

✔ Draagt bij aan een beter milieu (Duurzaam)
✔ A merken altijd voor een scherpe prijs
✔ Direct uit voorraad leverbaar
✔ Uitstekende kwaliteit
✔ 2 jaar garantie

Kiezen voor gebruikt, is kiezen voor duurzaamheid. Je verlengt op deze manier de levensduur van het product, waardoor er minder afval ontstaat. De duurzame economie is bedoeld om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waardevernietiging te minimaliseren. Het is daarbij ook toekomstbestendig, omdat overheden het hergebruik gaan stimuleren, zo niet verplichten.

Wil je graag meer weten over gebruikte bureaus of zou je graag wat meer advies ontvangen bij jouw aankoop, of bijvoorbeeld bijpassende tweedehands bureaustoelen willen kopen? Bezoek dan eens onze showrooms. Gevestigd op drie locaties in Nederland zijn wij dé specialist in gebruikt kantoormeubilair!

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

 

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Op zoek naar de perfecte tweedehands bureau kantoormeubelen. Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste gebruikte bureau graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte bureautafels en bureaus met een groot gedeelte gebruikt bureau kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!